Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Θα με συγχωρήσετε για το off topic. Θα ήθελα να βγάλω ένα silver alert για τους @Exodia The Forbidden One Και @Highlander Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά ανησυχώ. Άγνωστη επίσης, εδώ και παρά πολύ καιρό, η τύχη του στυλοβάτη @Unabomber Σας έλειψα έ ; Τρέχω λίγο παραπάνω αυτό τον καιρό και βλέπω να συνεχίζεται το τρέξιμο για όλο το έτος. Επέστρεψα γιατί έρχονται οι @Fotis13, @raxanas, @Wayward και λοιποί και με τις γκουρμεδιές αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας. Οπότε ξεκινάω γερά: Φασολάκια με προβατίνα Μεζεδάκι, ούχαχα (Από το Ψάχνοντας το Νέμο) Σαλάτες με ότι είχε ο κήπος Μια και βρήκα χόρτα στο χωριό, βελτίωσα το πρωϊνό Γίδα βραστή. Έτσι απλά Ιφιγένεια στο Καστρίτσι. Ζωντανή μουσική κάθε Σάββατο. Συμπαθητικά όλα. Μακαρόνια φούρνου Δωράκι από τον παππού των παιδιών. Αρνί σούβλας Τα καλά του χωριού Πικάντικες χοιρινές μπριζόλες Beef Spare Ribs με πατάτες στη γάστρα Στον ξυλόφουρνο μπήκε η γάστρα και ένα ταψί Για τη γεύση και μόνο Στιφάδο Δεν μπορώ να περιγράψω τη γεύση Ναι ρε, έφτιαξα παστίτσιο και ναι, πάλι δεν πέτυχε η μπεσαμέλ Όχι δεν βρέθηκα την ψητούρα Καλαμαράκια με πατάτες στο φούρνο Για μια καλή γαριδομακαρονάδα χρειάζεσαι και σωστά υλικά Κοτόσουπα. Μεγάλη λατρεία Αρνί εξοχικό; Δεν ξέρω πως το λένε, αλλά μέτρησε Ρολό κιμάς Δεν είναι τοποθέτηση προϊόντος, απλά θυμήθηκα το γέρο μου, που αραιά και που έφτιαχνε κάτι τέτοιο Πρωτοχρονιά Αν δεν ψήσουμε πρώτη του χρόνου, κάπως μου φαίνεται Κατσικάκι φρικασέ με μαρούλια από τον κήπο Ξέρετε τι είναι να σε καλοπιάνουν όταν πας για ελιές ; Και στο τελείωμα να σε περιμένει homemade τυρί, τσίπουρο και ψητούρα Το πρωινό επαναλαμβάνεται ευχάριστα Αρνάκι φρικασέ με χόρτα από το χωριό Γλυκό από την κυρά του σπιτιού. Η γεύση ήταν το κάτι άλλο, αλλά έχανε λίγο σε υφή και εμφάνιση Μεζεδάκι Θα με χωρίσει κάποια στιγμή είναι σίγουρο, αλλά τουλάχιστον θα έχω προίκα. Νέο εργαλείο, μοτεράκι με σούβλα για το τζάκι Παϊδάκια Άλλη μια γαριδομακαρονάδα Μπιφτέκια Βόλτα στην πρωτεύουσα και φυσικά δεν παρέλειψα τα τυριά Επίσκεψη σε συγγενή Κότσι χοιρινό με baby πατάτες Όταν κάνει κρύο, είναι ότι πρέπει η προβατίνα Μοσχάρι περασμένο από Sous Vide Τα πιτσιρίκια μου περίμεναν να φτιάξουμε πίτσα εδώ και 3 μήνες. Δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο πάλι, αλλά θα προσπαθήσω... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Highlander 45 10 1
mclein² Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 αυτοκτονησα. αντιο & χαρηκα για τη γνωριμια... 6
Highlander Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, mclein² είπε αυτοκτονησα. αντιο & χαρηκα για τη γνωριμια... Εγώ τι να πω που μπαίνω μια φορά στο τόσο και τα βλέπω όλα μαζί ; Μία από τα ίδια παθαίνω! 2
terry308 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 55 λεπτά πριν, Highlander είπε Σας έλειψα έ ; Νιώθω σα να έφαγα για ένα μήνα... 2
james9tito Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Θελω να τα φαω ολα μαζι αυτα που ειδα(πλην θαλασσινων) και μετα να πεσω να πεθανω ευτυχισμενος. 1
arxontas2323 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 ο highlander προσφερει εργο σε αυτο το θεμα και σε ζηλευω με την καλη εννοια γιατι θα ηθελα και εγω να ασχοληθω παραπανω με την κουζινα απο τα καθημερινα φαγητα που φτιαχνω!! 1
raxanas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Cupola άπαιχτη πίτσα ! Τα αλλα δεν προλαβα Λευκές on the side 17
evabb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Highlander είπε Εγώ τι να πω που μπαίνω μια φορά στο τόσο και τα βλέπω όλα μαζί ; Μία από τα ίδια παθαίνω! Τι εννοείς ότι δεν πέτυχε η μπεσαμελ? Είναι το πιο εύκολο πράγμα.
marios32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Σπιτική πίτσα σήμερα με χειροποίητο ζυμαράκι (cold rise στο ψυγείο). Μοτσαρέλα, σαλάμι αέρος φουαντρέ υφαντής μαζί με σπιτική sauce (ντομάτα τριμμένη με λάδι, αλάτι, βασιλικό και ελάχιστη ζάχαρη) Δεν άντεξα να την αφήσω να κρυώσει, πλήρωσα το τίμημα του ελαφρώς καμένου ουρανίσκου και την ανέπνευσα σε λίγα λεπτά. Σαν μερίδα ήταν περίπου όσο δυο ατομικές από αυτές τις κλασσικές τις τετράγωνες. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από marios32 8
j0hnn1e Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 13 hours ago, Highlander said: Σας έλειψα έ ; Τρέχω λίγο παραπάνω αυτό τον καιρό και βλέπω να συνεχίζεται το τρέξιμο για όλο το έτος. Δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο πάλι, αλλά θα προσπαθήσω... Μερακλής και μάστορας. Εύγε. Και με την ψυχολογία στα τάρταρα και τις πιτζάμες γεμάτες σάλια, πάω για ύπνο τώρα 😂
Highlander Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, evabb είπε Τι εννοείς ότι δεν πέτυχε η μπεσαμελ? Είναι το πιο εύκολο πράγμα. Ε, εμένα δεν πετυχαίνει ποτέ. 9 ώρες πριν, marios32 είπε Καλησπέρα σε όλους! Σπιτική πίτσα σήμερα με χειροποίητο ζυμαράκι (cold rise στο ψυγείο). Μοτσαρέλα, σαλάμι αέρος φουαντρέ υφαντής μαζί με σπιτική sauce (ντομάτα τριμμένη με λάδι, αλάτι, βασιλικό και ελάχιστη ζάχαρη) Δεν άντεξα να την αφήσω να κρυώσει, πλήρωσα το τίμημα του ελαφρώς καμένου ουρανίσκου και την ανέπνευσα σε λίγα λεπτά. Σαν μερίδα ήταν περίπου όσο δυο ατομικές από αυτές τις κλασσικές τις τετράγωνες. Μετά από μερικά χρόνια δεν νιώθεις τπτ 😁
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Highlander είπε Ε, εμένα δεν πετυχαίνει ποτέ. Μετά από μερικά χρόνια δεν νιώθεις τπτ 😁 40γρ βούτυρο, 40 αλεύρι, 500ml παγωμένο γάλα από το ψυγείο. Αν την θες πιο σφιχτή αφαιρείς γάλα. Ζυγίζεις τα πάντα από πριν και δεν παίζεις μετά βάζοντας λίγο άκομα γάλα, λίγο ακόμα αλεύρι. Προφανώς βάζεις και τα μπαχαρικά της αρεσκείας σου και αν θες και τυρί στο τέλος αφού έχει βράσει και έχει δέσει.
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) All Senses Gastronomy To concept ειναι θεματικες προβολες βιντεο περιμετρικα ενος μεγαλο τραπεζιου και πανω στο τραπεζι οπου συνδυαζονται με τα αντιστοιχα πιατα .Το συνολικο αποτελεσμα με την συνοδεια ηχητικων εφε και μουσικης ειναι ιδιαιτερο και εντυπωσιακο και πολυ καλα σκηνοθετημενο .Η κουζινα ειναι διεθνης με εμβολιμα ελληνικα στοιχεια . Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από Fotis13 12
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 @Fotis13 μοιαζει εντυπωσιακο. Μπαινει στην "to do list". Ηταν οντως και νοστιμα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα