raxanas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Αυριο εχω κλεισει στο Βεζενε παμε για ενα φιναλε του Dine Athens οπως αξιζει 😊 .Την τριτη φορα ελπιζω να τις ανεβασω τις φωτο οπως πρεπει! 3
TitanX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Έχει να προτεινει κανείς κάποιο εστιατόριο πιο γκουρμέ; Δεν εχω ασχοληθεί με το αθλημα όποτε άποψη δεν εχω. Περιοχή γενικά αθηνα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TitanX είπε Έχει να προτεινει κανείς κάποιο εστιατόριο πιο γκουρμέ; Δεν εχω ασχοληθεί με το αθλημα όποτε άποψη δεν εχω. Περιοχή γενικά αθηνα Τα κριτήρια σου ποια είναι? Λεφτα? Ομορφη παρουσιαση? Νοστιμο φαγητο? Τι κουζινα?
TitanX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Καλή ερώτηση! Νόστιμο φαγητό νομίζω πάνω από όλα επίσης δεν πολύ τρώμε κρεατικά. Με ενδιαφέρει να είναι πως να το πω και μην παρεξηγηθώ κυριλε πολύ εστιατόριο.
mp123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Κάτι ταπεινό απο το αεροδρόμιο της ταιπει 9
Dark_son20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, TitanX said: Καλή ερώτηση! Νόστιμο φαγητό νομίζω πάνω από όλα επίσης δεν πολύ τρώμε κρεατικά. Με ενδιαφέρει να είναι πως να το πω και μην παρεξηγηθώ κυριλε πολύ εστιατόριο. πες τι θες να κάνεις μη ντρέπεσαι και θα σε φτιάξουμε ακριβώς 1
TitanX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Dark_son20 είπε πες τι θες να κάνεις μη ντρέπεσαι και θα σε φτιάξουμε ακριβώς Χαχα με τη γυναίκα μου θέλω να την πάω σε χλιδάτο γκουρμέ εστιατοριο. Μη φαντάστητε ότι εχω κάνει κατι και θέλω να εξιλεωθώ λολ
Fotis13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2020 στις 1:54 ΜΜ, Wayward είπε Uberness καλά? Έχω ακούσει διάφορες απόψεις. Για αυτο που ειναι, street food σε μια πιο εστιατορικη εκδοχη ναι σαφως.Ειναι αρκετα βαρια τα φαγητα του δεν ειναι για "λιτοδιαιτους " και για αυτο ισως να ξενιζει μερικους .Επισης σουκου γινεται το αδιαχωρητο. @evabb Γιατι ειναι πιο απλη και γρηγορη διαδικασια και πιο αμεση για αυτους που βλεπουν το θεμα να τα σηκωνεις απ'ευθειας στο φορουμ . Βαρουλκο και ποτακια Su Casa Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από Fotis13 14
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TitanX είπε Καλή ερώτηση! Νόστιμο φαγητό νομίζω πάνω από όλα επίσης δεν πολύ τρώμε κρεατικά. Με ενδιαφέρει να είναι πως να το πω και μην παρεξηγηθώ κυριλε πολύ εστιατόριο. Θα πρότεινα Feedel Γλυφάδα. Προσωπικα μου αρεσει πολυ η κουζινα του οπως και ο χωρος και η παρουσιαση των φαγητων. Οποτε θελω να παω καπου να φαω καλα χωρις πειραμαρισμους παω εκει. Εχει και το θετικο οτι δεν ειναι και τοσο ακριβο. Εχω δωσει απο 65 μεχρι 120 για 2 ατομα αναλογως τα ποτα αν θα παρουμε γλυκο κτλπ. Δεν ειναι πολυ κυριλε ομως νομιζω ειναι μια καλη επιλογη. Δευτερη επιλογη αρκετα πιο κυριλε θα προτεινα Βαρουλκο και πιο ακριβο φυσικα ομως 1 αστερι ειναι αυτο τι να κανεις. Ο χωρος δεν μου αρεσει τοσο πολυ ομως για το φαγητο δεν μπορω να πω κατι. Ειναι αψογο. Τα παραπανω ειναι προσωπικες επιλογες. Φυσικα υπαρχουν αμετρητα εστιατορια που μπορεις να πας. Αν χαζεψεις το νημα εδω για κανα μηνα θα δεις διαφορα που ανεβαινουν κατα καιρους μερικα αρκετα Gourmet και ακριβα εστιατορια. 4
raxanas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θα πρότεινα Feedel Γλυφάδα. Προσωπικα μου αρεσει πολυ η κουζινα του οπως και ο χωρος και η παρουσιαση των φαγητων. Οποτε θελω να παω καπου να φαω καλα χωρις πειραμαρισμους παω εκει. Εχει και το θετικο οτι δεν ειναι και τοσο ακριβο. Εχω δωσει απο 65 μεχρι 120 για 2 ατομα αναλογως τα ποτα αν θα παρουμε γλυκο κτλπ. Δεν ειναι πολυ κυριλε ομως νομιζω ειναι μια καλη επιλογη. Δευτερη επιλογη αρκετα πιο κυριλε θα προτεινα Βαρουλκο και πιο ακριβο φυσικα ομως 1 αστερι ειναι αυτο τι να κανεις. Ο χωρος δεν μου αρεσει τοσο πολυ ομως για το φαγητο δεν μπορω να πω κατι. Ειναι αψογο. Τα παραπανω ειναι προσωπικες επιλογες. Φυσικα υπαρχουν αμετρητα εστιατορια που μπορεις να πας. Αν χαζεψεις το νημα εδω για κανα μηνα θα δεις διαφορα που ανεβαινουν κατα καιρους μερικα αρκετα Gourmet και ακριβα εστιατορια. Εγω παντως θα του ελεγα κατι σαν GB Roof, Tudor Hall, All Senses,Spondi,Botrini's. Νομίζω οτι αφου θέλει κάτι κυριλε θελει εντυπωσιακο χώρο κυριως κ μετά το φαγητο...Απίθανο κ το Βαρούλκο απο φαγητό αλλα σαν χώρος δεν λεέι κατι Απορώ πως εχεις δώσει κατω απο 90 για 2 ατομα δεν τα εχω καταφερει ποτέ στο Feedελ😝 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από raxanas 2
moure Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 @Fotis13το πιάτο από το βαρούλκο που μοιάζει με ζυμαρικό τι είναι?Μοιαζει με ένα σπαγγέτι από καλαμάρι που ειχα φάει κάποτε στου Μποτρίνι. 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, moure είπε @Fotis13το πιάτο από το βαρούλκο που μοιάζει με ζυμαρικό τι είναι?Μοιαζει με ένα σπαγγέτι από καλαμάρι που ειχα φάει κάποτε στου Μποτρίνι. Το εχεις το θεμα . Ειναι σουπια ταλιατελα με παρα πολυ νοστιμο ζωμο-σαλτσα .Γενικα ολες οι γευσεις του ηταν πολυ δυνατες . 3
raxanas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Ήρθε η ωρα λοιπον του Vezene..... Τα κατάφερα πιστεύω απο ποιοτητα φωτογραφιας... Highlight το cap 90 ημερων απο dexter cow! 13
mclein² Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 κατι προβληματα με το κτηματολογιο (του χωριου το σπιτι) μας οδηγησαν σε παραγγελια προσφορας με 10,50€.... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα