arxontas2323 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, Fotis13 είπε @margaritagr καλο δεν εχω παει ποτε ? TGI Fridays και ολα αυτα γιατι εμεις δεν εχουμε γιαγιακα να μας μαγειρευει σαν μερικους τυχερους ! φωτη καλο το mac and cheese?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε φωτη καλο το mac and cheese?? Δεν εχω φαει στην Αμερικη που ειναι απο τα αντιπροσωπευτικα πιατα ο ορισμος του comfort food .Δλδ δεν εχω καλο σημειο αναφορας ,αλλα το βρηκα γευστικο . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spoiler Στη μέση κάπου μπουχτησα,αλλά το καταβροχθησα όλο! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από maparios 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, maparios είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Στη μέση κάπου μπουχτησα,αλλά το καταβροχθησα όλο! Ωραίο φαίνεται. Από που; ψάχνω να βρω ωραία πανκεικ γτ τα λατρεύει η κοπέλα μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Κολαση τα cinnabon , σπιτικο φαγητο οπως παντα και ΒΒQ σε φιλικο σπιτι . 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας, επανερχομαι με διαφορα φαγητα ανα την Ελλαδα, αναμειτατε για αλλα post. Το σημερινο ειναι απο το Ηρακλειο της Κρητης και επειδη το γλυκο δεν εφτανε Spoiler Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από Megatontnt 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Gaku και τα γλυκα ειναι στην Ζουμπουρλου που πηγα για πρωτη φορα .Το κροκαν ηταν επος. 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 ένα guest από flocafe κ Ramino γλυφαδα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 3:46 ΜΜ, greekbusters είπε Ωραίο φαίνεται. Από που; ψάχνω να βρω ωραία πανκεικ γτ τα λατρεύει η κοπέλα μ Στην Καβάλα είναι φίλε,αν είσαι από Καβάλα στείλε μου μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Έχετε να προτείνετε κάποιο μεξικάνικο ή ταϊλανδέζικο στη Θεσσαλονίκη; @maparios το Paseo είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Bλαχος Μελισσια 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 5:44 ΜΜ, Fotis13 είπε Κολαση τα cinnabon , σπιτικο φαγητο οπως παντα και ΒΒQ σε φιλικο σπιτι . Πώς ψήνεις λουκάνικα και χοιρινά σε υγραερίου χωρίς να λαμπαδιαζει ολόκληρη η ψηστιερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Πώς ψήνεις λουκάνικα και χοιρινά σε υγραερίου χωρίς να λαμπαδιαζει ολόκληρη η ψηστιερα; Το xoιρινο γινεται αν εχεις καλη ψησταρια broil king, weber κτλπ. και δεν μιλαμε για πανσετες .Στα λουκανικα δεν γλιτωνεις τις πολλες φλογες και πρεπει να εισαι απο πανω ολη την ωρα να τα γυρνας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Το xoιρινο γινεται αν εχεις καλη ψησταρια broil king, weber κτλπ. και δεν μιλαμε για πανσετες .Στα λουκανικα δεν γλιτωνεις τις πολλες φλογες και πρεπει να εισαι απο πανω ολη την ωρα να τα γυρνας . Ευχαριστώ, broil king έχω - να συμπεράνω από τα λεγόμενά σου ότι δεν κλείνεις καπάκι όταν ψήνεις χοιρινά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Ευχαριστώ, broil king έχω - να συμπεράνω από τα λεγόμενά σου ότι δεν κλείνεις καπάκι όταν ψήνεις χοιρινά; Και εγω Broil King εχω .Αν δεν ειναι αρκετα λιπαρα τα κομματια το κλεινω και το ανοιγω να τις γυρισω ανα 2 λεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα