CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 13 hours ago, Exodia The Forbidden One said: πολυ ωραια δεν ηταν πολυ γλυκια και η καραμελα μεσα ηταν τραγανη Το κόμμα πού είναι; Στο «ωραία» ή στο «ήταν»; 😀 Καλά. Χριστούγεννα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Ταξιδακι Ιsle of Man για δουλεια. Μερικα φαγητα ηταν αξιολογα, αλλα ηταν σαπια. Δυστυχως δεν ειχα καποιο ατομο να με συμβουλεψει που να παω και χρησιμοποιησα κυριως το TripAdvisor. Jack's - Just Pizza και Barbary coast ηταν τα καλυτερα μαγαζια μακραν. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 8/12/2019 στις 7:39 ΜΜ, Chrisxxx είπε Κάτι παραδοσιακό από Βιέννη Απόκρυψη περιεχομένων kaiserschmarrn και τα μυαλά στα κάγκελα. Sacher Torte είναι το κατ' εξοχήν παραδοσιακό γλυκο, που δε βρίσκεις πουθενα αλλου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 5 minutes ago, Jorvik said: Ταξιδακι Ιsle of Man για δουλεια. Μερικα φαγητα ηταν αξιολογα, αλλα ηταν σαπια. Δυστυχως δεν ειχα καποιο ατομο να με συμβουλεψει που να παω και χρησιμοποιησα κυριως το TripAdvisor. Jack's - Just Pizza και Barbary coast ηταν τα καλυτερα μαγαζια μακραν. Περισσότερο εντυπωσιάστηκα από το Isle of Man (χωρίς καν να έχω δει φωτό) παρά από το φαγητό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Αν και πηγα σε μη τουριστικη περιοδο για το νησι (πολλα μουσεια - καστρα κτλπ ηταν κλειστα), ομολογω οτι ενθουσιαστηκα. Το καλο ειναι οτι θα ξαναπαω οποτε θα εχω το χρονο να το γυρισω ξανα και να το γνωρισω καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε Sacher Torte είναι το κατ' εξοχήν παραδοσιακό γλυκο, που δε βρίσκεις πουθενα αλλου! Η μεγαλύτερη απάτη της Αυστρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Ψωμι και Αλατι 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ψωμι και Αλατι Απορία: η σούπα (?) τί βάθος είχε γιατί όπως τη βλέπω το κουτάλι δεν πρέπει να επιανε πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Στις 22/12/2019 στις 4:19 ΜΜ, Wayward είπε Λοστρέ Αυτό το ριζότο με συγκλινο τρομερό. Όσες φορές έχω πάρει θέλω να φάω αλλά 2 πιάτα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Vezene To tartar-παστιτσιο ειναι ενα πιατο που πρεπει να δοκιμασει καποιος πριν πεθανει .Το Aris deal closer ειναι τεραστιων διαστασεων εμεις 3 ατομα φαγαμε λιγοτερο απο το μισο ,πρεπει να ζυγιζει πανω απο 2 κιλα . Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από Fotis13 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Burger joint Γλυφάδα 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lactate Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Για pancakes τι προτείνετε στην Αθήνα; Κάποιο μαγαζί εννοώ. Θελω ένα ωραίο μαγαζί που να το χει με τα γλυκα. Όχι little kook δεν το εχω σε εκτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, lactate είπε Για pancakes τι προτείνετε στην Αθήνα; Κάποιο μαγαζί εννοώ. Θελω ένα ωραίο μαγαζί που να το χει με τα γλυκα. Όχι little kook δεν το εχω σε εκτίμηση. Estrella Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Βig Mouth ,πιτες της Γεωργιας και homemade cheesecake 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα