Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 17 minutes ago, evabb said: Θέλω κι εγώ κεμπάπ! Και αυγά με πατάτες 😭😭😭 τα κιλά μου μέσα. Και σ(ε)ις κεμπάπ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Φαίνονται λίγο MegasYeeros τα κεμπάπ για να κάνουμε και την αφ' υψηλού κριτική μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Πας σε κεμπαμπτζιδικο χωρις παστουρμαδοπιτακια ; Εγκλημα 😂 7 ώρες πριν, evabb είπε Θέλω κι εγώ κεμπάπ! Και αυγά με πατάτες 😭😭😭 τα κιλά μου μέσα. Spoiler Ακομα ;Σε ρωτω γιατι σε βλεπω συχνα στο φιτνεσ θρεντ ...εγω απο 85,5 καλοκαιρι ,επεσα πλεον στα 79.Εκανα χωρο χαχα ...σαν περσι αυτα τα οργια δεν θα ξαναγινουν. 7 ώρες πριν, Speculoos είπε Φαίνονται λίγο MegasYeeros τα κεμπάπ για να κάνουμε και την αφ' υψηλού κριτική μας. Spoiler εγω για κεμπαπ πλεον προτιμω Μπαρμπαλεξη απο ολους τους Μπαρμπες και τους υπολοιπους ανταγωνιστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 26 minutes ago, CallMeRp said: Reveal hidden contents Ακομα ;Σε ρωτω γιατι σε βλεπω συχνα στο φιτνεσ θρεντ ...εγω απο 85,5 καλοκαιρι ,επεσα πλεον στα 79.Εκανα χωρο χαχα ...σαν περσι αυτα τα οργια δεν θα ξαναγινουν. Bannable πράγματα πλέον αυτά εδώ... 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Edit Έπεσε καλή βουτιά στο δεύτερο πιάτο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από costacurta 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 ^ XD εξήγησε λίγο τί βλέπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μια απίστευτη γαριδομακαρονάδα που έκανε ενας φίλος, η γεύση ηταν κλάσεις ανώτερη απο τη φωτογραφία. Τα υπόλοιπα απο ενα μαγαζί στην Πάτρα, οι κρέπες ηταν πολυ καλές. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 26 minutes ago, Thulogur said: Μια απίστευτη γαριδομακαρονάδα που έκανε ενας φίλος, η γεύση ηταν κλάσεις ανώτερη απο τη φωτογραφία. Τα υπόλοιπα απο ενα μαγαζί στην Πάτρα, οι κρέπες ηταν πολυ καλές. To Batter Butlers είναι γενικά πολύ καλή επιλογή για κρέπα, μπεργκερ, κλάμπ και σε πολύ καλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, *nenya* είπε ^ XD εξήγησε λίγο τί βλέπουμε! Το πρώτο θραψαλλο με λιγο twist στην αισθητική. Το δευτερο γαρίδες/μύδι σαγανάκι κόκκινη σάλτσα και τα συναφή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Thulogur είπε 😵 Μάλλον έχω πολύ καιρό να φάω στην Ελλάδα, πόσο μάλλον κρέπες! Στα καθ'ημάς, ταπεινά καθημερινά lunch breaks της περασμένης βδομάδας με θολή κάμερα: Lunch#1, club sandwich με 4 φέτες τοστ για πολύ μεγάλο στόμα, το πάλεψα γιατί είναι ιεροσυλία να βάλεις μαχαιροπήρουνο Lunch#2, σνίτσελ τεραστίων διαστάσεων σε εργατικό φαγοποτείο, μερίδα τόσο μεγάλη ώστε να ικανοποιήσει την πείνα της πελατείας του μαγαζιού. Πήρα την light επιλογή που έρχεται με μισή μερίδα μακαρόνια με κιμά και σαλάτα. Η κανονική που πρέπει να μπει στο νήμα είναι με κανονική μερίδα πένες και πατάτες τηγανιτές χωρίς καμία πρασινάδα Lunch#3, Eξαιρετικά πικάντικο και χορταστικό ράμεν Lunch#4, Aσιατικών μεσημεριανών συνέχεια με 2 τυπικά βιετναμέζικα roll με γαρίδες και κοτόπουλο και ένα banh mi με χοιρινό bbq Lunch#5, Εκπληκτικά και λιπαρά ιταλικά λουκάνικα με πατάτες και τα δύο ψημένα στον ξυλόφουρνο της πίτσας 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Thulogur είπε Μια απίστευτη γαριδομακαρονάδα που έκανε ενας φίλος, η γεύση ηταν κλάσεις ανώτερη απο τη φωτογραφία. Τα υπόλοιπα απο ενα μαγαζί στην Πάτρα, οι κρέπες ηταν πολυ καλές. Το μπέικον δείχνει λίγο έτοιμο να πηδήξει μέσα από την οθόνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Diferente, Hilton Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Wayward 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ένα ολόκληρο παγωτό χωνάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Διαφορα διατροφικα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Fotis13 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα