Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε την αλλη φορα να παρεις αυτα που μοιαζουν με κρεπες Ναι ρε συ το μπλινι λες ,καναμε fail ξεχασαμε να το παραγγειλουμε ! 1
mclein Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Ναι ρε συ το μπλινι λες ,καναμε fail ξεχασαμε να το παραγγειλουμε ! το Λβιβ στην Κυψελη / Πατησια, ειναι ακομη ανοιχτο ; (αν και αυτο εχει και ουκρανικη κουζινα)!
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε το Λβιβ στην Κυψελη / Πατησια, ειναι ακομη ανοιχτο ; (αν και αυτο εχει και ουκρανικη κουζινα)! Δεν το ξερω. Spoiler τα ειχα με Ουκρανη ομως παλια δεν με ειχε παει εκει χαχα.
mclein Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Fotis13 είπε Δεν το ξερω. Απόκρυψη περιεχομένων τα ειχα με Ουκρανη ομως παλια δεν με ειχε παει εκει χαχα. Μηθυμνης 27 ή 27Α, αν θυμαμαι καλα !!! Μαθε και πες μας. Ηταν πολυ καλο & καθαρο μαγαζι - Πεντακαθαρο & αρχοντικο μεσα 1
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 6 minutes ago, mclein said: το Λβιβ στην Κυψελη / Πατησια, ειναι ακομη ανοιχτο ; (αν και αυτο εχει και ουκρανικη κουζινα)! https://www.ask4food.gr/estiatoria/600-lvyv Εδώ λέει: Το εστιατόριο έχει σηματοδοτηθεί ως κλειστό. 1 1
palasd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προχθές είχαμε πίτσα από την γυναίκα μου ορίστε οχτώ απολαυστικά κομμάτια Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από palasd 9 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 απολαυστικό κομμάτι θες να πεις... 3 1
palasd Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ε ναι στην φωτογραφία ένα κομμάτι είναι 39*25 cm 😋
Jorvik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, palasd είπε Ε ναι στην φωτογραφία ένα κομμάτι είναι 39*25 cm 😋 για μενα ειναι ΑΤΟΜΙΚΗ. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από Jorvik
Speculoos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Στις 16/7/2018 στις 7:26 ΠΜ, Fotis13 είπε Το Θειο Τραγι ,θεωρειται και ειναι το πιο προσιτο fine dinning της Αθηνας .Για τα λεφτα που ζηταει σε αυτο το επιπεδο ειναι μια πολυ καλη επιλογη ,προτεινω το degustastion menu . Aν και για να λέμε τα σύκα σύκα το ποστ κάθε άλλο παρά αντι-φιτνες είναι, το θείο τραγί με degustation menu που βγαίνει λιγότερο από 35€ το άτομο και με τέτοια κουζίνα, στέλνει την έννοια του vfm σε τελείως άλλο επίπεδο. Δυστυχώς είμαι πολύ λίγες μέρες Ελλάδα το χρόνο για να μπορώ να πηγαίνω κάθε φορά που έρχομαι. Στις 16/7/2018 στις 1:30 ΜΜ, margaritagr είπε Τωωωωρα τα τρωμε και στην Τηνο Πήρε το μάτι μου την πινακίδα στον πλατύ δρόμο που ανεβαίνει προς Τριπόταμο, πίσω από ένα βενζινάδικο όταν είχα πάει πέρσι Τήνο. Είναι δηλαδή το ίδιο κόνσεπτ, πιάτα κτλ; 1
margaritagr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, Speculoos είπε Aν και για να λέμε τα σύκα σύκα το ποστ κάθε άλλο παρά αντι-φιτνες είναι, το θείο τραγί με degustation menu που βγαίνει λιγότερο από 35€ το άτομο και με τέτοια κουζίνα, στέλνει την έννοια του vfm σε τελείως άλλο επίπεδο. Δυστυχώς είμαι πολύ λίγες μέρες Ελλάδα το χρόνο για να μπορώ να πηγαίνω κάθε φορά που έρχομαι. Πήρε το μάτι μου την πινακίδα στον πλατύ δρόμο που ανεβαίνει προς Τριπόταμο, πίσω από ένα βενζινάδικο όταν είχα πάει πέρσι Τήνο. Είναι δηλαδή το ίδιο κόνσεπτ, πιάτα κτλ; Γεπ ακριβως
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 1 hour ago, Speculoos said: Aν και για να λέμε τα σύκα σύκα το ποστ κάθε άλλο παρά αντι-φιτνες είναι, το θείο τραγί με degustation menu που βγαίνει λιγότερο από 35€ το άτομο και με τέτοια κουζίνα, στέλνει την έννοια του vfm σε τελείως άλλο επίπεδο. Δυστυχώς είμαι πολύ λίγες μέρες Ελλάδα το χρόνο για να μπορώ να πηγαίνω κάθε φορά που έρχομαι. Πήρε το μάτι μου την πινακίδα στον πλατύ δρόμο που ανεβαίνει προς Τριπόταμο, πίσω από ένα βενζινάδικο όταν είχα πάει πέρσι Τήνο. Είναι δηλαδή το ίδιο κόνσεπτ, πιάτα κτλ; Αν σταμάτησαν να επιτρέπουν το κάπνισμα μέσα, αν η μουσική παίζει χαμηλά (όπως πρέπει να είναι όταν πας κάπου για φαγητό που αποκαλείς "gourmed") και αν το προσωπικό είναι πλέον ευγενικό και φιλικό, να μου το πείτε μπας και του δώσω άλλη μια ευκαιρία... Διαφορετικά ...μακριά και αγαπημένοι! 😛 3
Speculoos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν σταμάτησαν να επιτρέπουν το κάπνισμα μέσα, αν η μουσική παίζει χαμηλά (όπως πρέπει να είναι όταν πας κάπου για φαγητό που αποκαλείς "gourmed") και αν το προσωπικό είναι πλέον ευγενικό και φιλικό, να μου το πείτε μπας και του δώσω άλλη μια ευκαιρία... Διαφορετικά ...μακριά και αγαπημένοι! 😛 Aπαράδεκτο αν συμβαίνει, κάτι που δυστυχώς είναι κανόνας σε πολλά ελληνικά μαγαζιά στα οποία έριξα άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Μια εμπειρία έχω από το μέρος όλη κι όλη πριν από χρόνια, μάλλον ήμουν τυχερός αν και πήγα σε ώρα και μέρα που το μαγαζί ήταν τελείως άδειο.
γροσερισοπ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 κανά καλό σουβλάκι χοιρινο η κεμπάπ να φέρνει αμπεόκηπους αθήνα που παίζει; (είμναι τυπος άνευφ πατάτας ) επίσης η περιοχή δεν εχει και καμια σοβαρή πιτσαρία αν εξερέσεις την flower που είναι αρκετά ακριβή χωρίς να προσφέριε κάτι το ιδιαίτερο. ακουω προτάσεις..
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Σουτζουκάκια με πουρέ και για επιδόρπιο πάστα Σεράνο και Σοκολάτα Καραμέλα. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα