*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πειτε και κανα καλο εστιατοριο στην Παργα βρε παιδια! (Οχι ταβερνα δλδ και οχι αποκλειστικα θαλασσινα.)
j0hnn1e Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 10 minutes ago, *nenya* said: Πειτε και κανα καλο εστιατοριο στην Παργα βρε παιδια! (Οχι ταβερνα δλδ και οχι αποκλειστικα θαλασσινα.) Καταραμένη... με πήγες γύρω στα 7-8 χρόνια πίσω... The 5 senses τότε ήταν εξαιρετικό σε ποιότητα, ποσότητα και τιμή. Ελπίζω να παρέμεινε έτσι
*nenya* Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 19 minutes ago, j0hnn1e said: Καταραμένη... με πήγες γύρω στα 7-8 χρόνια πίσω... The 5 senses τότε ήταν εξαιρετικό σε ποιότητα, ποσότητα και τιμή. Ελπίζω να παρέμεινε έτσι Ωραια, θα το τσεκαρω στον χαρτη. Ελπιζω να'ναι ανοιχτο τετοια εποχη! Γιατι ως τωρα τα περισσότερα μαγαζια που ειδαμε ήταν κλειστα 😕
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δυνατός ο @mclein² Πέμπτη τέλος του μηνός με σουβλάκια ομως ,τα τελευταία της σύνταξης του παππου Καλημέρες
mclein² Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Δυνατός ο @mclein² Πέμπτη τέλος του μηνός με σουβλάκια ομως ,τα τελευταία της σύνταξης του παππου Καλημέρες το ποσο σιχτιρισμα εχω ριξει σ'αυτο το μερος δε λεγεται... να θες να φας καλα, να μη μπορεις & να μην υπαρχει λογω εποχης... (αν και εμαθα οτι και το καλοκαιρι ειναι δραμα η κατασταση) μετριοτητα σε ακριβη τιμη αλλα τουλαχιστον ηταν ολοι ευγενικοι & προθυμοι... υγ - πηραμε το επιδομα προνοιας 24/10, οποτε βγηκαν τα μεταφορικα...τα υπολοιπα 300 εννοειται δανεικα
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Τέλος σεζόν τα μισά πράματα που λέει ο κατάλογος δεν υπάρχουν (λογικό), αλλά τρως με την ησυχία σου. Και αν πας καλοκαίρι θα έχουν όλον τον κατάλογο ΑΛΛΑ ΚΑΙ πολυκοσμία και αργοπορία κλπ. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. 1
phanispal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Γενικότερα νομίζω είναι overrated η Πάργα. 2
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 7 minutes ago, phanispal said: Γενικότερα νομίζω είναι overrated η Πάργα. Μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα τελικά... Είναι όμορφη η Πάργα και η περιοχή τριγύρω έχει μπόλικη φυσική ομορφιά, όμως από άποψη φαγητού/καφέ/ποτού δεν είπαμε και WOW! Ήταν τσιμπημένες οι τιμές χωρίς λόγο...
j0hnn1e Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσωπικά τα Σύβοτα/Παξοί μου είχαν αφήσει πολύ καλύτερη εντύπωση σε σχέση με την Πάργα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από j0hnn1e 1
bvb7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Προσωπικά τα Σύβοτα/Παξοί μου είχαν αφήσει πολύ καλύτερη εντύπωση σε σχέση με την Πάργα. Εχω φαει την καλυτερη αστακομακαροναδα στα Συβοτα Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από bvb7
james9tito Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, bvb7 είπε Εχω φαει την καλυτερη αστακομακαροναδα στα Συβοτα Τώρα που είπες Συβοτα, φοβερή ταβέρνα στο Καραβοστασι, ψηλά στο βράχο στην άκρη της θάλασσας. 2
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Ο Φώτης σταθερή αξία, ο mclein και nenya κάνουν βόλτες στην Ελλάδα. Μπράβο σας Και συνεχίζω... Μας έφεραν μια νέα φέτα. Απλά τα σπάει. Είπα να τη δοκιμάσω παραδοσιακά. Μπρουσκέτες στα γρήγορα. Μία φοβερή συνταγή που βρήκα κάπου στο χάος του διαδικτύου. Τρώμε ελαφρά. Αλλά στο πρωινό δεν κάνουμε εκπτώσεις. Μια Κυριακή, έτσι απλά χωρίς ιδιαίτερο λόγο είχαμε μάζωξη. Με την υποστήριξη της ΚΥΚΑΩ αυτή τη φορά. Είχαμε πολλά και διάφορα. Ρολό περασμένο από Sous Vide. Διάφραγμα στο Sous Vide και τελείωμα με καυτερή πιπεριά και σκόρδο. Κανελόνια (Εμείς τα ξέρουμε με κρέπες) Και μοσχάρι με γλυκόξινη σάλτα. Ο μεγάλος γιος είχε επιθυμία. Μαζί με μία σαλάτα. Ένα μικρό διάλειμα από τη δουλειά στην Οικογένεια Jim & Din. Ψητούρα την Παρασκευή που μας πέρασε. Κάτι άθλιες πατάτες στο εστιατόριο στο Αττικό Πάρκο. Εμαγιέ στον Άλιμο. Ένα μαγαζί που με εξέπληξε και στο φαγητό, αλλά και στο χώρο. Τυρορολάκια Σαγανάκι Τα καλύτερα πλευρώτους που έχω φάει σε μαγαζί. Τα ζήτησα χωρίς μπαλσάμικο. Είχε και κιοφτέδες. Πένες με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Μπύρες πέρα από τις καθιερωμένες. Σαλάτα κοτόπουλο. Υπέροχη. Μπριζόλα χοιρινή, ψημένη όσο ακριβώς πρέπει. Κότσι χοιρινό, το ζητήσαμε χωρίς ξινολάχανο. Την 28η Οκτωβρίου, είπα να μην ξεχάσω την παράδοση. Fish & Chips 26 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα