Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 8:02 ΜΜ, Shadows είπε @fotis13 συμφωνω οτι το μπαρμπεκιου εχει απαραδεκτες πατατες,καλυτερα να ηταν κατεψυγμενες,αλλα το μπιφτεκι μου ειχε αφησει καλη εντυπωση. Ολα ειναι θεμα παραστασεων . Bierhaus Bαρκιζα το καλυτερο φαγητο μακραν απο οσες μπυραριες εχω παει μεχρι και τα γλυκα του ηταν καλα . 17 1
Highlander Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Ξεκινάμε από τα απλά. Προβατίνα με φασολάκια. Έρωτας! Μετά από κάτι γενέθλια που το γλυκό ήταν gtp, κεράσαμε τον εαυτό μας λίγο παγωτό. Ζύμωσα ψωμάκι και τα τηγανόψωμα δεν έλλειψαν. Το μεσημεριανό μας Ψωμάκι Μου έφεραν Guanciale. Και θυμήθηκα τον Toufas που το είχε πολύ ψηλά στην εκτίμησή του. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! Μία εντελώς άλλη καρμπονάρα! 26 2
vastegial_74 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Highlander είπε Ξεκινάμε από τα απλά. Προβατίνα με φασολάκια. Έρωτας! Μετά από κάτι γενέθλια που το γλυκό ήταν gtp, κεράσαμε τον εαυτό μας λίγο παγωτό. Ζύμωσα ψωμάκι και τα τηγανόψωμα δεν έλλειψαν. Το μεσημεριανό μας Ψωμάκι Μου έφεραν Guanciale. Και θυμήθηκα τον Toufas που το είχε πολύ ψηλά στην εκτίμησή του. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! Μία εντελώς άλλη καρμπονάρα! Οχι μια αλλη. Αυτη ειναι η καρμποναρα. Γκουντσαλε ή εναλλακτηκα ριγκατινο. Δεν καταλαβαινω το τυρι αλλα το ιδανικο ειναι πεκορινο Ρωμανο. Πολυ ωραια παρουσιαση και σιγουρα θα ηταν νοστιμοτατο. Ολα τα υλικα φαινονται ΑΑΑ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Oh margarita μας αποτελειωσες! Spoiler
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) upload photos online Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 12 1
arxontas2323 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλα μαγαζιά για φαγητό σε Ηγουμενίτσα και Κερκυρα;;
djcat Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλα μαγαζιά για φαγητό σε Ηγουμενίτσα και Κερκυρα;; Aλατοπίπερο στη χώρα της Κέρκυρας. Το κορυφαίο είναι όμως το Αρχονταρίκι, στους Σιναράδες - αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα εκεί να το τιμήσεις. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 9 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλα μαγαζιά για φαγητό σε Ηγουμενίτσα και Κερκυρα;; Τι στυλ μαγαζιού θες για να σου πω 1
arxontas2323 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Spect~ είπε Τι στυλ μαγαζιού θες για να σου πω Κρέατα κυρίως..και θαλασσινά αλλα καλό φαγητό ψάχνω!!δεν με πειράζει να δωσω και παραπάνω λεφτά (πχ 30-35€ τ άτομο αναλογα και τι τρως πάντα γιατι αλλο ψαρι και αλλο κρεας) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από arxontas2323
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρχες μηνα λιτα οχι σαν τον @mclein² που ξεφευγει ... τα τυλιχτα ειναι κεμπαπ απο Κυρ Αριστο τοπ για μενα μαζι με Θαναση . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από Fotis13 10
mclein² Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 @Fotis13, εδω τρωμε 1 διπιτο & 1 απλο για οικονομια...να μην αγορασουμε 3 κανονικα...κι εσυ μας λες φραγκατους ;;; image upload 6
ctasis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2019 στις 12:03 ΠΜ, arxontas2323 είπε Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλα μαγαζιά για φαγητό σε Ηγουμενίτσα και Κερκυρα;; Για κρέας στην Κέρκυρα στον Costas Steak house στους Λιαπάδες, για ψάρι στον Πετριτη στην Ψαροπούλα είτε στον Καρύδη στο Μπούκαρη. Κορυφαίος για ψάρι είναι και ο Μπέλλος στις Μπενίτσες (Κληματαριά) Μέσα στην πόλη πολύ καλό το Pomo d'oro, Ηγουμενίτσα για κρέας Μπολιτσες και στον Λούη (ξέρω πολύ καλά μαγαζια αλλά είναι σε χωριά και θα χαθείς..), για ψάρι στην Σαγιάδα (είναι κανα 15' απο την Ηγουμενίτσα) στον Αλέκο Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από ctasis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα