Wayward Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Mπαρ μπε κιου Καστελλα γενναιος ειχα πολυ καιρο να παω ( η ποιοτητα στα ταρταρα btw πλεον) και αλλα διατροφικα . Το έχουν δώσει στο Lartigiano νομίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Λευκες ? 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Επιστροφη για αρχη της σεζον στο feedελ. Εξαιρετικα ολα για αλλη μια φορα. Αγαπημενο τζατζικι αβοκαντο που δεν λειπει ποτε απο το τραπεζι. Τορτελινι καβουρι, πρωτη φορα το δοκιμασαμε. Οχι κατι εκπληκτικο αλλα αρκετα συμπαθητικο. Μυριζε θαλασσα θα ελεγα. Γιουβετσι θαλασσινων που οπως βλεπετε δεν προλαβα καν να το τραβηξω...Πεντανοστιμο! Και για το τελος γλυκακι, αρκετα καλες ισορροπιες και γευσεις! brownie με κρεμα ναμελακα, μπανανα καραμελωμενη, μπισκοτο και διαφορα... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 14 hours ago, Fotis13 said: Mπαρ μπε κιου Καστελλα γενναιος ειχα πολυ καιρο να παω ( η ποιοτητα στα ταρταρα btw πλεον) και αλλα διατροφικα . Παντα ηταν η ποιοτητα στα Ταταρα, δεν ξερω αν ξεπεσε περαιτερω παντως. Ηθελα ομως να ρωτησω απο που ειναι το κλαμπ, ειναι ενα μαχημο και σωστο, οχι σαν κατι γελοιους που πουλανε κλαμπ σαντουιτς με δυο μαρουλοφυλα και ζητανε και 10ε ξερω γω. 10 hours ago, Wayward said: Το έχουν δώσει στο Lartigiano νομίζω? Μου ειπε φιλος πως εχουν πουλησει την αλυσιδα και ανοιξανε νεα με σαντουιτς στο Περαια, λεει πως ειναι καλυτερα αλλα δεν εχω παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Παντα ηταν η ποιοτητα στα Ταταρα, δεν ξερω αν ξεπεσε περαιτερω παντως. Ηθελα ομως να ρωτησω απο που ειναι το κλαμπ, ειναι ενα μαχημο και σωστο, οχι σαν κατι γελοιους που πουλανε κλαμπ σαντουιτς με δυο μαρουλοφυλα και ζητανε και 10ε ξερω γω. Μου ειπε φιλος πως εχουν πουλησει την αλυσιδα και ανοιξανε νεα με σαντουιτς στο Περαια, λεει πως ειναι καλυτερα αλλα δεν εχω παει. Spoiler https://grillmagazine.gr/2018/01/11/συνεργασία-l-artigiano-με-τα-burger-μπαρ-μπεε-κιου/ jackaroo το μαγαζί συμφωνα με το φεισμπουκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Θηρίο γύρος και σε λογική τιμή 2€.. Όχι τους νάνους που πουλάνε Αθήνα και θέλουν και 3€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Βurger 29 kai homemade cheesecake 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Από τις καλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babality Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 ψιλοτσερνομπιλ ο κροκος του αυγου στο μπεργκερ :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ψάχνουμε με φίλο steak house στην Αθήνα. Να έχει καλή αναλογία ποιότητας προς τιμή ή να έχει γενναίες μερίδες. Απευθύνομαι σε εσάς και όχι στο google, γιατί είστε έμπειροι φαγάδες. Δεν με απογοητεύσατε ποτέ όσες φόρες εμπιστεύτηκα την άποψη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 base grill k casa del toro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, theoritikos είπε Ψάχνουμε με φίλο steak house στην Αθήνα. Να έχει καλή αναλογία ποιότητας προς τιμή ή να έχει γενναίες μερίδες. Απευθύνομαι σε εσάς και όχι στο google, γιατί είστε έμπειροι φαγάδες. Δεν με απογοητεύσατε ποτέ όσες φόρες εμπιστεύτηκα την άποψη σας "Ο Καλοφαγάς" στα Άνω Βριλήσσια. Ποιότητα και ψήσιμο παραπλήσιο -ίσως και καλύτερο- του Basegrill, καλύτερες τιμές και ωραιότερος χώρος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 @fotis13 συμφωνω οτι το μπαρμπεκιου εχει απαραδεκτες πατατες,καλυτερα να ηταν κατεψυγμενες,αλλα το μπιφτεκι μου ειχε αφησει καλη εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 8:02 ΜΜ, Shadows είπε @fotis13 συμφωνω οτι το μπαρμπεκιου εχει απαραδεκτες πατατες,καλυτερα να ηταν κατεψυγμενες,αλλα το μπιφτεκι μου ειχε αφησει καλη εντυπωση. πλέον το έχει χαλάσει κ αυτό δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 6:26 ΜΜ, theoritikos είπε Ψάχνουμε με φίλο steak house στην Αθήνα. Να έχει καλή αναλογία ποιότητας προς τιμή ή να έχει γενναίες μερίδες. Απευθύνομαι σε εσάς και όχι στο google, γιατί είστε έμπειροι φαγάδες. Δεν με απογοητεύσατε ποτέ όσες φόρες εμπιστεύτηκα την άποψη σας https://www.google.com/search?q=θανασησ+αγιοσ+ελευθεριοσ&oq=θανασησ&aqs=chrome.2.69i57j0j35i39l2.2724j0j7&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Μη κολλήσεις στο όνομα 😉 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα