Wayward Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, greekbusters είπε Αυτό που έφαγα στην Θεσσαλονίκη μου φάνηκε καλύτερο από αυτό της Αθήνας, δεν ξέρω γιατί. Πάλι καλά βέβαια γιατί κάθε μέρα εκεί θα ήμουν τώρα που το ανακάλυψα Τι να πω, πιθανώς να υπάρχουν μικροδιαφορές στην παρασκευή και αυτό να κάνει κάποια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Η αδερφή μου είχε σήμερα μακαρόνια με κιμά. Βαριόμουν να πάω σπίτι της να φάω και τελικά είπα να κάνω και εγώ. Το πήγα ένα κλικ παραπάνω... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Cheeseburger La strega για τον αποψινο αγώνα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Στο la strega τι ειναι πιο vfm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Στο la strega τι ειναι πιο vfm? Γενικά είναι ακριβό αλλά ποιοτικό μαγαζί. Περιεργως αυτό κάνει μόνο 4.5ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, adi32 είπε Γενικά είναι ακριβό αλλά ποιοτικό μαγαζί. Περιεργως αυτό κάνει μόνο 4.5ε Την ιδια τιμη εχει και στο καταστημα? εγω μια φορα πηγα καλο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Για καλό φαγητό Ηράκλειο Κρήτης κοντά δικαστήρια έχετε να προτείνετε κάποιο? 13 ώρες πριν, eidikos33 είπε Στο la strega τι ειναι πιο vfm? Το cheeseburger. Δοκίμασε τη σαλάτα με κοτόπουλο με κρουστά αμυγδάλου(δεν θυμάμαι πως λέγεται), είναι ότι καλύτερο έχω φάει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Για καλό φαγητό Ηράκλειο Κρήτης κοντά δικαστήρια έχετε να προτείνετε κάποιο? Αθάλη ή Βρανά., στην αγορά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξερω αν το λες αντιφιτνεςς, παντως το beef jerky με το πιπερι τα εσπασε. @*nenya* το παγωτο των αστροναυτών ηταν παραδοξως πολυ ωραιο, ειχε τη γευση κανονικου παγωτου, απλως οχι παγωμένο. Πολυ περιεργο σαν συλληψη. Προφανώς δε θα αντικαθιστουσα το πραγματικο παγωτο, αλλα απο την αλλη, προφανώς δεν θα χρειαστει να μπω ποτε σε αυτο το δίλημμα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 7 minutes ago, stormrain said: το παγωτο των αστροναυτών ηταν παραδοξως πολυ ωραιο O διπυρίτης της NASA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποπο ποσο περιεργο πρεπει να'ταν! Στορμ, ξερουμε τον λογο που δεν θα γινοσουν αστροναυτης... ...δεν εχει gilf εκει πανω! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από *nenya* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mπαρ μπε κιου Καστελλα γενναιος ειχα πολυ καιρο να παω ( η ποιοτητα στα ταρταρα btw πλεον) και αλλα διατροφικα . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, *nenya* είπε Ποπο ποσο περιεργο πρεπει να'ταν! Στορμ, ξερουμε τον λογο που δεν θα γινοσουν αστροναυτης... Απόκρυψη περιεχομένων ...δεν εχει gilf εκει πανω! Ηταν πολυ περίεργο όντως γιατι ο εγκεφαλος σκαλώνει αφού η γευση και η υφη οταν μασησεις ειναι η ιδια, αλλα δίχως το παγωμα. Χαχαχαχα touchè! Εδω έχουμε ενα blt και ραβιολι με μανιτάρια απο το bartessera. Η εικονα τα αδικει, το blt ειδικα ήταν τεράστιο, χορταστικότατο και το χωριατικο ψωμί που χρησιμοποιούν ηταν τέλειο. Όπως και οι πατατες επίσης. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 την αλλη παρασκευη ξανα...που θα μπει η συνταξη... 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mclein² είπε την αλλη παρασκευη ξανα...που θα μπει η συνταξη... Λευκες ? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα