CheOnWeb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 49 minutes ago, Fotis13 said: Aιγινα ,Περδικα Σε ποιο πήγες; Εντυπώσεις;
Fotis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Σε ποιο πήγες; Εντυπώσεις; Δεν θυμαμαι πως λεγοταν το μαγαζι μωρε ,γιατι βγηκαμε εκει με σκαφος μετα απο καταδυσεις ηταν προς το τελος του διαδρομου που ειναι ολα τα μαγαζια παντως,νομιζω το Remetzo ηταν . .Αιγινα τελευταια φορα ειχα παει πριν χρονια δεν τρελαθηκα .Αλλα Περδικα δεν ειχα παει ποτε ειναι πολυ ωραιο μερος . Εdit : Η φυστικοπιτα που εφαγα ηταν καλη δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 5 1
vastegial_74 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Δεν θυμαμαι πως λεγοταν το μαγαζι μωρε ,γιατι βγηκαμε εκει με σκαφος μετα απο καταδυσεις ηταν προς το τελος του διαδρομου που ειναι ολα τα μαγαζια παντως,νομιζω το Remetzo ηταν . .Αιγινα τελευταια φορα ειχα παει πριν χρονια δεν τρελαθηκα .Αλλα Περδικα δεν ειχα παει ποτε ειναι πολυ ωραιο μερος . Εdit : Η φυστικοπιτα που εφαγα ηταν καλη δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Τα τηγανιτά του φαίνονται πολύ νόστιμα.
Δημοφιλής ανάρτηση mclein² Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 λίγο απο κατάνια - ταορμινα - συρακούσες - έτνα 29 1
JimasGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ας βαλω μερικες φωτο απο τις διακοπες το καλοκαιρι. 1) Κοτοπουλο με διαφορα λαχανικα και στο βαθος πρεπει να ειναι pasta με chili con carne, αν θυμαμαι καλα (ετσι ελεγε το ταμπελακι). Η φωτο βεβαια ανεβηκε για το γνησιο prosciutto (2ετους ωριμανσης το συγκεκριμενο). Πάρμα, Ιταλία. 2) Ποικιλία θαλασσινών + ρακί 2 ατομα Χανιά. 3) Πίτσα με απακι χοιρινο και απακι κοτοπουλο, παλι εξαφανιστηκε απο 2 ατομα. Ρεθυμνο αυτη. 14
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά από καιρό ας βάλω καί εγώ μια με τι έφαγα αθροιστικά τις τελευταίες μέρες Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 13 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, mclein² είπε λίγο απο κατάνια - ταορμινα - συρακούσες - έτνα Αντε, ζηλευα που ζηλευα στην ιδεα, τωρα ζηλευω και στην εικονα! Υπεροχα φαγητα, μπραβο γκαηζ!! 1
DJTaurus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 11 hours ago, Highlander said: Πω πω.... Γουστάρω Ιταλία Όλοι μας. Έχουν ακόμα πρωτογενή τομέα σε αντίθεση με εμάς και η ποιότητα του φαγητού είναι ακόμα και σε mainstream μαγαζιά/περιοχές top! 1
Highlander Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Kitchen Grill στο Ρίο. Τώρα πως βρεθήκαμε εκεί δεν ξέρω. Φαγητό normal, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά εκείνο που με χάλασε ήταν τα χάρτινα σουπλά μια χρήσης που μύριζαν πολύ άσχημα. Σαν αυτά τα περιοδικά που μοιράζουν στο δρόμο και βρωμάνε. Anyway, χαλούμι και πλευρώτους Κρέπες Σουβλάκια Antifitness είναι και τα λαδερά, να ξέρετε Αχ, αυτά τα μακαρόνια τα λατρεύω... Οικογένεια Jim & Din Caesar's Πίτες Σουβλάκια Πανσέτα γεμιστή. Άλλο φρούτο Και χωρίς κρέπα δεν γίνεται Σπίτι λοιπόν και είπα θα το φτιάξω πάλι. Μου πήρε λίγο παραπάνω το ψωμί, αλλά ήταν ΤΕΛΕΙΟ! Διάφραγμα Τρελαίνομαι για αυτά τα ψαράκια Λοιπόν, Beef Spare Ribs, τα οποία τα έβαλα στη γάστρα για 4 ώρες με ολόκληρα κρεμμύδια, καρότα και σκόρδα. Δεν έμεινε τίποτα και μου είπαν πως πρέπει να τα ξαναφτιάξω. Ψητούρα με μπριζόλα δεινόσαυρου από τον Κωστόπουλο, πανσέτες και ζυμαράκια. Ήρθε και το Maldon Το είχα υποσχεθεί στα παιδιά. Μακαρονάδα φούρνου. ΠΕΤΥΧΕ! 26 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Αχχχ εμεις την Σικελια μονο σε ταινιες την εχουμε δει ,κοιταμε τον χαρτη να δουμε που πεφτει !Στην Ετνα btw εχει μια πεζοπορικη διαδρομη που σε παει στο στεφανι του κρατηρα αν δεν κανω λαθος . Αλλοι Sicily και αλλοι Στον Μπαμπη στην Αμφιθεας, αυτες ειναι οι αδικιες της ζωης ! 17
mclein² Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Στην Ετνα btw εχει μια πεζοπορικη διαδρομη που σε παει στο στεφανι του κρατηρα αν δεν κανω λαθος . εχει πολλους κρατηρες της τρυπας που καπνιζει δυστυχως ηταν κλειστη η ανηφορα για λογους ασφαλειας... επειδη εχει εντονη δραστηριοτητα η περιοχη τον τελευταιο μηνα.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από mclein² 1
Wayward Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Επιτέλους έφαγα και εγώ Choureal, καλό είναι. 15
greekbusters Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Wayward είπε Επιτέλους έφαγα και εγώ Choureal, καλό είναι. Αυτό που έφαγα στην Θεσσαλονίκη μου φάνηκε καλύτερο από αυτό της Αθήνας, δεν ξέρω γιατί. Πάλι καλά βέβαια γιατί κάθε μέρα εκεί θα ήμουν τώρα που το ανακάλυψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα