terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, greekbusters είπε Και επίσης ντόνατς αλλά δεν θυμαμαι το όνομα του μαγαζιού Jerry's food truck το λέει αφού... 😉 Θέλω κι εγώ να τα δοκιμάσω.. 3
bvb7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Λιβαδειά κοντοσούβλι χοντρό, ολογράφως πρόβατο 14 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε @margaritagr axxx Εμεις την Τηνο ουτε στο youtube δεν την εχουμε δει ... @greekbusters choureal εχει και στην Αθηνα απο περσι .Τοπ προφιτερολ Χριστοφορος Η χοιρινη που μου εφερε απαραδεκτη για το επιπεδο του μαγαζιου και την καταναλωση που εχει .Το πιατο με κατι κρεατικο ουτε θυμαμαι τι ηταν που μας κερασε ουτε που το αγγιξαμε .Ολα τα αλλα πολυ καλα . Μπιφτέκι μπόμπα! Όταν μου φέρνουν πιάτο που δεν έχει μαγειρευτεί σωστά ή γενικότερα είναι κάκιστο ,το γυρνάω πίσω.Νόμος.Να μάθουν να σέβονται τον πελάτη.Λίγο δύσκολο αν είσαι με μεγάλη παρέα ,εκει κάνεις τα στραβά μάτια.
LASERPEWPEW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Νάξος: Spoiler Αξιώτισσα: Στου Βασιλαρακιου: Ροτόντα: Καλλιόπη: Γιάννης: Ονειρό: Αμοργινός: στο Λαδόχαρτον Colosseo: Waffle house: Μελίμηλον: Γιαννούλης: Σπύρος: Edit: βράδυ πριν το ταξίδι για να κάνω χώρο Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από LASERPEWPEW 16 1
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Λιγο απ'ολα: μινι πρωινο, κοτοπουλο στον φουρνο με πατατες και ενα club. 12
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Napul'e της Μαγκυ απο το Μasterchef. Iταλικο σπιτικο φαγητο με πιατα που δεν συναντας συχνα στα Iταλικα στην Ελλαδα .Ηταν ολα πολυ νοστιμα και πολυ βαρια και η συχνη χρηση της ιδιας κοκκινης σαλτσας σε ολα σχεδον τα πιατα που πηραμε το εκανε βαρετο (η' απλα μπορει να ετυχε στα πιατα που επιλεξαμε εμεις ). Στις 31/8/2019 στις 12:33 ΜΜ, CallMeRp είπε Όταν μου φέρνουν πιάτο που δεν έχει μαγειρευτεί σωστά ή γενικότερα είναι κάκιστο ,το γυρνάω πίσω.Νόμος.Να μάθουν να σέβονται τον πελάτη.Λίγο δύσκολο αν είσαι με μεγάλη παρέα ,εκει κάνεις τα στραβά μάτια. Γενικοτερα δεν μου αρεσε να δημιουργω προβλημα στον επαγγελματικο χωρο του αλλου .Δεν το τρωω ,πληρωνω και απλα δεν ξαναπαω . Στην συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω πως απλα ηταν μια ατυχη στιγμη αφου εχω ξαναπαει αλλες 4 φορες και δεν ειχα παρομοιο προβλημα .Επισης το μεγεθος ,η καταναλωση που εχει και η εμπορικη επιτυχια ως επιχειρηση μιλαει απο μονη της.Προφανως και δεν μπορει να σερβιρει τετοια ως κανονα γιατι τοτε θα ειχε ελαχιστο κοσμο . Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Fotis13 13
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Βρε την Μάγκυ... Τουλάχιστον σου φάνηκαν ποιοτικά τα υλικά; Το σέρβις καλό; Οι τιμές πόσο περίπου το άτομο με κρασί;
Fotis13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Βρε την Μάγκυ... Τουλάχιστον σου φάνηκαν ποιοτικά τα υλικά; Το σέρβις καλό; Οι τιμές πόσο περίπου το άτομο με κρασί; Ναι ηταν ολα ολοφρεσκα τα ζυμαρικα χειροποιητα ,σερβις ευγενικοτατο ,Ηρθε και ο αντρας της που δεν μιλαει Ελληνικα ειναι πολυ κοινωνικος και εχει χιουμορ .Τιμες πολυ λογικες εως και φτηνο το λες , 65 το ζευγαρι με κρασι . 1 1
mclein² Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 περιμενοντας τη συνταξη του προ-παππού... 4
Edel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mclein² είπε περιμενοντας τη συνταξη του προ-παππού... Που είναι οι σάλτσες? Τα αλλαντικά? Που είναι το καρυκευμένο κρέας? ΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΦΡΟΥΤΑ? Προσπαθώ να δουλέψω, μη βαρέσω αναρρωτική δε πρόλαβε να μπει ο μήνας 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Napul'e της Μαγκυ απο το Μasterchef. Iταλικο σπιτικο φαγητο με πιατα που δεν συναντας συχνα στα Iταλικα στην Ελλαδα .Ηταν ολα πολυ νοστιμα και πολυ βαρια και η συχνη χρηση της ιδιας κοκκινης σαλτσας σε ολα σχεδον τα πιατα που πηραμε το εκανε βαρετο (η' απλα μπορει να ετυχε στα πιατα που επιλεξαμε εμεις ). Γενικοτερα δεν μου αρεσε να δημιουργω προβλημα στον επαγγελματικο χωρο του αλλου .Δεν το τρωω ,πληρωνω και απλα δεν ξαναπαω . Στην συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω πως απλα ηταν μια ατυχη στιγμη αφου εχω ξαναπαει αλλες 4 φορες και δεν ειχα παρομοιο προβλημα .Επισης το μεγεθος ,η καταναλωση που εχει και η εμπορικη επιτυχια ως επιχειρηση μιλαει απο μονη της.Προφανως και δεν μπορει να σερβιρει τετοια ως κανονα γιατι τοτε θα ειχε ελαχιστο κοσμο . Είμαι αντίθετος.Εφοσον κι αν σερβίρουν ακατάλληλο πιάτο πρέπει να μιλήσεις.Γιατι είσαι πελάτης και έχεις κάθε δικαίωμα για υπηρεσίες Α ποιότητας ανεξάρτητα από τον φόρτο εργασίας ή την φήμη του μαγαζιού κ.α.Αμα είσαι σε μεγάλη παρέα όπως είπα ή με ανθρώπους όχι τόσο κοντά είναι σχετικό.Εμενα μου σερβιραν το παρακάτω σε ταβερνάκι ,δεν μίλησα,αλλά είπα από μέσα μου τιναφτο ρεεε
LASERPEWPEW Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Είμαι αντίθετος.Εφοσον κι αν σερβίρουν ακατάλληλο πιάτο πρέπει να μιλήσεις.Γιατι είσαι πελάτης και έχεις κάθε δικαίωμα για υπηρεσίες Α ποιότητας ανεξάρτητα από τον φόρτο εργασίας ή την φήμη του μαγαζιού κ.α.Αμα είσαι σε μεγάλη παρέα όπως είπα ή με ανθρώπους όχι τόσο κοντά είναι σχετικό.Εμενα μου σερβιραν το παρακάτω σε ταβερνάκι ,δεν μίλησα,αλλά είπα από μέσα μου τιναφτο ρεεε κολοκυθάκι τηγανιτό κυριολεκτικά 1
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Και φαίνεται τόσο χοντροκομμένο που μέσα δεν θα είναι καλά ψημένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα