Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε

Ναι αλλά αν δεν βάλεις ποσοτικό περιορισμό την έβαψες. Από αυτά τα cheese θέλει καμία πεντάρα (τουλάχιστον) για να χορτάσει ο καθένας.

Από 1 

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 22/08/2019 at 10:21, *nenya* said:

XD δεν έχουμε ελπίδες Εύα μου, χωρίς μανικιούρ/πεντικιούρ δεν θα μας πάει πουθενά!

19 hours ago, evabb said:

😤😤 οχι.

19 hours ago, Xacti said:

θα σας βγάλω εγώ. Θα πάμε μακντόναλντς, κερνάω τσιζμπεργκερ 1ευρώ και μικρές πατάτες. Και μια κοακόλα να μοιραστούμε. Θα το κάψουμε

Κάρχιες, όταν το τίμιο λαικό παιδί σας λέει να κεράσει τσιμπουργκερ και μικρές πατάτες γιατί το μεροκάματο δεν φτάνει και να έρθετε με την φυσική σας ομορφιά, του λέτε γκοου αγουι γιου πεζαντ που θα μας πας και μακντοναλτς και σας κακοφαίνετε που ο ζεν πρεμιε που θα σας πάει στα χιλτον για φρεσκοκομμενα φιλετάκια από μόσχο μαγαδασκάρης σωταρισμενα με σως βιντε ,εκχυλισμα άγριου τριαντάφυλλου και σβησμενα με σαρντονε 20ετους ωριμανσης απαιτεί μανικιουρ/πεντικιουρ και γενικα διάφορες άλλες <<εκτελουνται εργασιαι>>.

Υ.Γ Νο οφενσς.

Δημοσ.

Μα κυρ Λούτσε δεν είπα τίποτααα! Εμένα μ'αρέσει το junk food (αλλά δεν κάθομαι να περιμένω να με πάει κάποιος να φάμε εκεί, παίρνω και μόνη μου αμα λάχει :P ).

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Κάρχιες, όταν το τίμιο λαικό παιδί σας λέει να κεράσει τσιμπουργκερ και μικρές πατάτες γιατί το μεροκάματο δεν φτάνει και να έρθετε με την φυσική σας ομορφιά, του λέτε γκοου αγουι γιου πεζαντ που θα μας πας και μακντοναλτς και σας κακοφαίνετε που ο ζεν πρεμιε που θα σας πάει στα χιλτον για φρεσκοκομμενα φιλετάκια από μόσχο μαγαδασκάρης σωταρισμενα με σως βιντε ,εκχυλισμα άγριου τριαντάφυλλου και σβησμενα με σαρντονε 20ετους ωριμανσης απαιτεί μανικιουρ/πεντικιουρ και γενικα διάφορες άλλες <<εκτελουνται εργασιαι>>.

Υ.Γ Νο οφενσς.

Άλλη χάρη έχει ο ζεν πρεμιέ 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evabb είπε

Όπως βλέπεις @Fotis13 σφαζομαστε και μαλλιοτραβιομαστε τα θηλυκά στα πόδια σου. :P

Να κάνουμε το εξής: Επειδή είστε παραπάνω από ένα θηλυκό, να έρθω και εγώ μαζί σας να μην τα βρει σκούρα ο άνθρωπος ; Μόνο για το φαγητό θα έρθω 😋

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, Highlander said:

Να κάνουμε το εξής: Επειδή είστε παραπάνω από ένα θηλυκό, να έρθω και εγώ μαζί σας να μην τα βρει σκούρα ο άνθρωπος ; Μόνο για το φαγητό θα έρθω 😋

Σε BBQ πρεπει να μας καλεσεις εσυ!!

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pananton είπε

να λέτε και από που είναι να ξέρουμε και εμείς! 

πιτσα και μακαροναδα απο φαν, μπεργκερ απο simply , παγωτο και κρεπα απο μαγαζι στην γειτωνια cyrano λεγετε και σουβλακια απο τον προεδρο στο περιστερι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο χωριο αυτες τις μέρες, οπότε έφαγα και καλά. H pizza ειναι απο rey pablo

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...