Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, jeandoumpier είπε Ναι αλλά αν δεν βάλεις ποσοτικό περιορισμό την έβαψες. Από αυτά τα cheese θέλει καμία πεντάρα (τουλάχιστον) για να χορτάσει ο καθένας. Από 1
pananton Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 να λέτε και από που είναι να ξέρουμε και εμείς! 2
VonLoutsos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 On 22/08/2019 at 10:21, *nenya* said: XD δεν έχουμε ελπίδες Εύα μου, χωρίς μανικιούρ/πεντικιούρ δεν θα μας πάει πουθενά! 19 hours ago, evabb said: 😤😤 οχι. 19 hours ago, Xacti said: θα σας βγάλω εγώ. Θα πάμε μακντόναλντς, κερνάω τσιζμπεργκερ 1ευρώ και μικρές πατάτες. Και μια κοακόλα να μοιραστούμε. Θα το κάψουμε Κάρχιες, όταν το τίμιο λαικό παιδί σας λέει να κεράσει τσιμπουργκερ και μικρές πατάτες γιατί το μεροκάματο δεν φτάνει και να έρθετε με την φυσική σας ομορφιά, του λέτε γκοου αγουι γιου πεζαντ που θα μας πας και μακντοναλτς και σας κακοφαίνετε που ο ζεν πρεμιε που θα σας πάει στα χιλτον για φρεσκοκομμενα φιλετάκια από μόσχο μαγαδασκάρης σωταρισμενα με σως βιντε ,εκχυλισμα άγριου τριαντάφυλλου και σβησμενα με σαρντονε 20ετους ωριμανσης απαιτεί μανικιουρ/πεντικιουρ και γενικα διάφορες άλλες <<εκτελουνται εργασιαι>>. Υ.Γ Νο οφενσς.
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μα κυρ Λούτσε δεν είπα τίποτααα! Εμένα μ'αρέσει το junk food (αλλά δεν κάθομαι να περιμένω να με πάει κάποιος να φάμε εκεί, παίρνω και μόνη μου αμα λάχει ). 2
evabb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Κάρχιες, όταν το τίμιο λαικό παιδί σας λέει να κεράσει τσιμπουργκερ και μικρές πατάτες γιατί το μεροκάματο δεν φτάνει και να έρθετε με την φυσική σας ομορφιά, του λέτε γκοου αγουι γιου πεζαντ που θα μας πας και μακντοναλτς και σας κακοφαίνετε που ο ζεν πρεμιε που θα σας πάει στα χιλτον για φρεσκοκομμενα φιλετάκια από μόσχο μαγαδασκάρης σωταρισμενα με σως βιντε ,εκχυλισμα άγριου τριαντάφυλλου και σβησμενα με σαρντονε 20ετους ωριμανσης απαιτεί μανικιουρ/πεντικιουρ και γενικα διάφορες άλλες <<εκτελουνται εργασιαι>>. Υ.Γ Νο οφενσς. Άλλη χάρη έχει ο ζεν πρεμιέ 😛
evabb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Όπως βλέπεις @Fotis13 σφαζομαστε και μαλλιοτραβιομαστε τα θηλυκά στα πόδια σου.
Highlander Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, evabb είπε Όπως βλέπεις @Fotis13 σφαζομαστε και μαλλιοτραβιομαστε τα θηλυκά στα πόδια σου. Να κάνουμε το εξής: Επειδή είστε παραπάνω από ένα θηλυκό, να έρθω και εγώ μαζί σας να μην τα βρει σκούρα ο άνθρωπος ; Μόνο για το φαγητό θα έρθω 😋 1
*nenya* Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 31 minutes ago, Highlander said: Να κάνουμε το εξής: Επειδή είστε παραπάνω από ένα θηλυκό, να έρθω και εγώ μαζί σας να μην τα βρει σκούρα ο άνθρωπος ; Μόνο για το φαγητό θα έρθω 😋 Σε BBQ πρεπει να μας καλεσεις εσυ!! 4
AristidisZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, *nenya* είπε Σε BBQ πρεπει να μας καλεσεις εσυ!! Αν παίξει πρόσκληση από @Highlander μέχρι και εγώ το χτύπαγα ένα πεντικιούρ 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, pananton είπε να λέτε και από που είναι να ξέρουμε και εμείς! πιτσα και μακαροναδα απο φαν, μπεργκερ απο simply , παγωτο και κρεπα απο μαγαζι στην γειτωνια cyrano λεγετε και σουβλακια απο τον προεδρο στο περιστερι. 2 1
Thulogur Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πήγα στο χωριο αυτες τις μέρες, οπότε έφαγα και καλά. H pizza ειναι απο rey pablo Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Thulogur 15
Fotis13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Τελος του μηνα ,μονο ενας με καταλαβαινει ... 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα