greekbusters Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε image upload Τα μακαρόνια φούρνου και η πίτσα φαίνονται πολύ ωραία. Από που;;; εδώ Αθήνα; 2
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, greekbusters είπε Τα μακαρόνια φούρνου και η πίτσα φαίνονται πολύ ωραία. Από που;;; εδώ Αθήνα; Τα μακαρόνια ήταν πολύ ωραία η πίτσα εμένα μού αρέσει στους φίλους μου όχι, είναι από το cuccina στην Ηγουμενίτσα που είχα πάει διακοπές 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Τα ρέστα μου Και δυο κομματια πιτσα ,στον Τζίμη
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Beauvoir Καποιοι μαθαινω ειναι ακομα διακοπες ,ντροπη ! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2019 από Fotis13 11 1
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 αχ @Fotis13, κρατας παντα το επιπεδο υψηλο. Αυτες οι γαριδες με το καταιφι φαινονται πολυ καλες 1
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, *nenya* είπε Το κριθαρότο ζήλεψα πολύυυυυ! πρεπει να τον στριμωξουμε μαζι να μας παει μια μερα κι εμας σε τετοια μερη για φαγητο.
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 7 minutes ago, evabb said: πρεπει να τον στριμωξουμε μαζι να μας παει μια μερα κι εμας σε τετοια μερη για φαγητο. XD δεν έχουμε ελπίδες Εύα μου, χωρίς μανικιούρ/πεντικιούρ δεν θα μας πάει πουθενά!
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, *nenya* είπε XD δεν έχουμε ελπίδες Εύα μου, χωρίς μανικιούρ/πεντικιούρ δεν θα μας πάει πουθενά! θα παμε μαζι για μανι/πεντι και τακουνια και θα τον δελεασουμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, evabb είπε πρεπει να τον στριμωξουμε μαζι να μας παει μια μερα κι εμας σε τετοια μερη για φαγητο. 4 ώρες πριν, *nenya* είπε XD δεν έχουμε ελπίδες Εύα μου, χωρίς μανικιούρ/πεντικιούρ δεν θα μας πάει πουθενά! θα σας βγάλω εγώ. Θα πάμε μακντόναλντς, κερνάω τσιζμπεργκερ 1ευρώ και μικρές πατάτες. Και μια κοακόλα να μοιραστούμε. Θα το κάψουμε
evabb Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Xacti είπε θα σας βγάλω εγώ. Θα πάμε μακντόναλντς, κερνάω τσιζμπεργκερ 1ευρώ και μικρές πατάτες. Και μια κοακόλα να μοιραστούμε. Θα το κάψουμε 😤😤 οχι.
jeandoumpier Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, Xacti είπε Ναι αλλά αν δεν βάλεις ποσοτικό περιορισμό την έβαψες. Από αυτά τα cheese θέλει καμία πεντάρα (τουλάχιστον) για να χορτάσει ο καθένας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα