evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Για ποιο λόγο να το κάνεις; Δεν είναι απαραίτητο. Αφού το ξέρεις ότι θα είναι χάλια. γι αυτο δεν τρωω παγωτα απο το περιπτερο, ενα εφαγα και λυπηθηκα τις θερμιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, evabb είπε γι αυτο δεν τρωω παγωτα απο το περιπτερο, ενα εφαγα και λυπηθηκα τις θερμιδες. Έχει και haagen dazs και ben & jerry's σε περίπτερα. Δεν είναι κριτήριο της ποιότητας ενός παγωτού το πού το βρίσκεις. Εκτός αν μιλάμε για μια καλή gelateria, όπου εκεί συνήθως βρίσκεις τα πιο ποιοτικά, γευστικά και φρέσκα παγωτά, αλλά τώρα μιλάμε για του εμπορίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 το τρεντ "κράζω χωρίς να έχω" πέρασε απο τα άιφον και στο φαγητό ε; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε το τρεντ "κράζω χωρίς να έχω" πέρασε απο τα άιφον και στο φαγητό ε; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Έχει και haagen dazs και ben & jerry's σε περίπτερα. Δεν είναι κριτήριο της ποιότητας ενός παγωτού το πού το βρίσκεις. Εκτός αν μιλάμε για μια καλή gelateria, όπου εκεί συνήθως βρίσκεις τα πιο ποιοτικά, γευστικά και φρέσκα παγωτά, αλλά τώρα μιλάμε για του εμπορίου. δεκτον οτι το γεωγραφικο κριτηριο δεν ειναι παντα ενδειξη ποιοτητας. απλα επειδη εχω φαει νιρβανα και ξερω που πεφτει η ποιοτητα τους δεν ενθουσιαζομαι στο ελαχιστο. 1 ώρα πριν, Oscar_Mike είπε το τρεντ "κράζω χωρίς να έχω" πέρασε απο τα άιφον και στο φαγητό ε; 😂 εχω φαει νιρβανα, μετα απλα δοκιμασα καλυτερα παγωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Το είδα και σας σκέφτηκα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Nικολας της Σχοινουσας Δεν βοηθησε ο φωτισμος του μαγαζιου για τις φωτο ειχε ημιφως . 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 15 ώρες πριν, evabb είπε δεκτον οτι το γεωγραφικο κριτηριο δεν ειναι παντα ενδειξη ποιοτητας. απλα επειδη εχω φαει νιρβανα και ξερω που πεφτει η ποιοτητα τους δεν ενθουσιαζομαι στο ελαχιστο. εχω φαει νιρβανα, μετα απλα δοκιμασα καλυτερα παγωτα. Χρειάζονται φορματ οι γευστικόι σου κάλυκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LittyMeek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, AtiX είπε Το είδα και σας σκέφτηκα... Χαχαχα 200 κιλά και φωνάζω πεθεραααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το Nirvana pralines & cream είναι από τα αγαπημένα μου "γλυκίσματα" χωρίς να έχω δοκιμάσει όμως το Haagen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Moderators Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Το χω σκισει το τελευταίο διάστημα.. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Κι εγω storm...αστα να πανε! (Byraki) 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Με τυρί ενταμ και μαγιονέζα Antifitness και στο τμήμα αιμοδοσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα