Speculoos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Μιας που βλέπω την σαλατούλα....πόσο μα πόσο τσιγγουνεύονται [συνήθως] τα μαγαζιά να βάλουν λάδι στην ελληνική σαλάτα; Σπάνια να με ικανοποιήσει [οπτικά κ γευστικά] το αποτέλεσμα που σερβίρεται μπροστά μου. Ακόμα θυμάμαι τον προπαππού μου τον Μεσσήνιο να κάνει παρατήρηση στην προγιαγιά: 'Γιατί δεν κολυμπάει στο λάδι η σαλάτα; Πώς θα βουτήξουμε; Βάλε κι άλλο!' Aυτό ξαναπέστο, μια ιδέα λάδι ακόμα και τώρα που βρίσκεις πιο εύκολα λάδι καλύτερο από παλιότερα. Όπως λέει και το παλιό ρητό που ή μου το είχε πει η γιαγιά μου ή το είχα διαβάσει στον καζαμία του 1984, η χωριάτικη θέλει τρία άτομα για να φτιαχτεί. Έναν σπάταλο για να βάλει το λάδι, έναν τσιγκούνη για το ξύδι και έναν τρελό για να την ανακατέψει. Επίσης παιδιά αλάτι, μην ξεχνάτε το αλάτι και μην το τσιγκουνεύεστε. Αυτό θα βγάλει όλα τα ζουμιά από τα λαχανικά για την υπέρτατη παπάρα. Ον τόπικ, μόλις επέστρεψα στη βάση μου μετά από 8 μέρες σε ΗΠΑ (Nashville/New Orleans) και 17 μέρες Ελλάδα. Δεν τράβηξα ούτε μία φωτογραφία 😋 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Speculoos 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 2 hours ago, *nenya* said: Μιας που βλέπω την σαλατούλα....πόσο μα πόσο τσιγγουνεύονται [συνήθως] τα μαγαζιά να βάλουν λάδι στην ελληνική σαλάτα; Σπάνια να με ικανοποιήσει [οπτικά κ γευστικά] το αποτέλεσμα που σερβίρεται μπροστά μου. Ακόμα θυμάμαι τον προπαππού μου τον Μεσσήνιο να κάνει παρατήρηση στην προγιαγιά: 'Γιατί δεν κολυμπάει στο λάδι η σαλάτα; Πώς θα βουτήξουμε; Βάλε κι άλλο!' 1
Speculoos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Ασχετο, γιατί δε φαίνεται το gif που ανέβασα; 😒
palasd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Επίσης να μην ξεχνάνε ότι στα μαγαζιά αυτά δεν μαγειρεύουν μόνο για Έλληνες
djcat Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, palasd είπε Επίσης να μην ξεχνάνε ότι στα μαγαζιά αυτά δεν μαγειρεύουν μόνο για Έλληνες Ο μόνος λόγος είναι η τσιγκουνιά... 4
palasd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω τι δηλαδή θα την δει την σαλάτα έτσι ο Έλληνας και δεν θα ζητήσει να βάλει λάδι θα ντραπεί ? Μην σου πω ότι με τα καινούργια μέτρα και το εμφιαλωμένο μικρό λαδάκι ποιο ακριβά θα του βγει εκτός και αν υπολογίζουν στους τουρίστες που μπορεί να μην ζητήσουν. Επίσης τις σαλάτες τις κόβουν μαζικά και άμα βάλουν λάδι μετά δεν αντέχει πολύ ώρα στο ψυγείο αρχίζει και παπαριάζει Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από palasd
Speculoos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Ον τόπικ, μόλις επέστρεψα στη βάση μου μετά από 8 μέρες σε ΗΠΑ (Nashville/New Orleans) και 17 μέρες Ελλάδα. Δεν τράβηξα ούτε μία φωτογραφία 😋 A ωραία τα κατάφερα να βάλω το gif Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2018 από Speculoos 1
Getta Robo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 @margaritagr Αυτο με τα κολοκυθακια, ειναι σκορδαλια με παντζαρι; Αν οχι, εφτιαξα πριν απο λιγο καιρο και ειναι εκπληκτικο, το καθιερωσα με το ψαρι.
arxontas2323 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 6 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε στον όζι ντόνγκα τον τρελό αυστραλό δέχεται μόνο με κρατήσεις. και γαμώ τις εμπειρίες. https://www.facebook.com/Ozi-Donga-1896791193890725/ παρακαλώ όποιος πάει να σεβαστεί τη φάση του, δεν ειναι για αντιλαικούς και φλώρους. Και μονο απο φωτογραφιες που ειδα θα παω οπως κ δηποτε....απλα θελει καλη παρεα απ οτι καταλαβα....πραγματικα σ ευχαριστώ για την προταση!!!
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Getta Robo είπε @margaritagr Αυτο με τα κολοκυθακια, ειναι σκορδαλια με παντζαρι; Αν οχι, εφτιαξα πριν απο λιγο καιρο και ειναι εκπληκτικο, το καθιερωσα με το ψαρι. Τζατζικι παντζαριου το ελεγε... Ηταν πολυ ωραιο 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 36 λεπτά πριν, margaritagr είπε Τζατζικι παντζαριου το ελεγε... Ηταν πολυ ωραιο Μαργαριτα εκλαψα με το ριζοτο /κριθαροτο και σε καταραστηκα κλασικα .Εμεις διακοπες μονο με κυαλια βλεπουμε ! 8
mclein Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μαργαριτα εκλαψα με το ριζοτο /κριθαροτο και σε καταραστηκα κλασικα .Εμεις διακοπες μονο με κυαλια βλεπουμε καθε σουκου διακοπες εισαι...δε ντρεπεσαι ;;;;;;;;;;;;;; τι να πουμε εμεις που ειμαστε φτωχοι ;;;; 1 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, mclein είπε καθε σουκου διακοπες εισαι...δε ντρεπεσαι ;;;;;;;;;;;;;; τι να πουμε εμεις που ειμαστε φτωχοι ;;;; Αυτο δεν ειναι διακοπες αδερφε ειναι 2ημερο ! Διακοπες κανει η Μαργαριτα ο θηλυκος Γκαστονε που κανει 1 μηνα καθε χρονο συνεχιζοντας τις διακοπες που κανει και τους υπολοιπους 11 μηνες αχχαχαχα. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2018 από Fotis13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα