Speculoos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, evabb είπε αισχρη αντιγραφη του Mα είναι η ίδια μαμά εταιρεία, πιθανότατα με τους ίδιους προμηθευτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Speculoos είπε Mα είναι η ίδια μαμά εταιρεία, πιθανότατα με τους ίδιους προμηθευτές. δεν εχω δοκιμασει το νιρβανα αλλα κατι μου λεει οτι η γευση δεν θα ειναι ιδια. υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες πρωτων υλων που παιζουν τρομερο ρολο στο τελικο προιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 5/8/2019 στις 8:56 ΠΜ, Fotis13 είπε New entry με ιδιαιτερο ψωμακι Καλιθεα με εξιταρει πιο πολυ το Willys στην δημοσθενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, evabb είπε δεν εχω δοκιμασει το νιρβανα αλλα κατι μου λεει οτι η γευση δεν θα ειναι ιδια. υπαρχουν ποιοτητες και ποιοτητες πρωτων υλων που παιζουν τρομερο ρολο στο τελικο προιον. Πιθανότατα να έχουν άλλη γεύση, θα έχουν διαφορετική ποσότητα γάλακτος και ζάχαρης, άλλα μηχανήματα και τελική επεξεργασία των υλών. Παρόλα αυτά οι βασικές γεύσεις (καραμέλα, πεκάν, κτλ κτλ) έρχονται από τον ίδιο προμηθευτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Speculoos είπε Πιθανότατα να έχουν άλλη γεύση, θα έχουν διαφορετική ποσότητα γάλακτος και ζάχαρης, άλλα μηχανήματα και τελική επεξεργασία των υλών. Παρόλα αυτά οι βασικές γεύσεις (καραμέλα, πεκάν, κτλ κτλ) έρχονται από τον ίδιο προμηθευτή. οχι απαραιτητα, ενας κολοσσος τροφιμων δεν νομιζω να εχει εναν και μονο προμηθευτη πρωτων υλων. Ειναι τεχνικα αδυνατο και ασυμφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, evabb είπε οχι απαραιτητα, ενας κολοσσος τροφιμων δεν νομιζω να εχει εναν και μονο προμηθευτη πρωτων υλων. Ειναι τεχνικα αδυνατο και ασυμφορο. Eξαρτάται από τις επί μέρους συμφωνίες και τη φύση των διαφόρων εταιρειών 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 22 ώρες πριν, evabb είπε αισχρη αντιγραφη του 3 ώρες πριν, evabb είπε δεν εχω δοκιμασει το νιρβανα αλλα κατι μου λεει οτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε ελα τωρα, παγωτο απο το περιπτερο ειναι, ολα τα ιδια ειναι πανω κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, evabb said: ελα τωρα, παγωτο απο το περιπτερο ειναι, ολα τα ιδια ειναι πανω κατω. Με δυο εξαιρέσεις: 1. Το αξεπέραστο, υπερθεικο, μοναδικό, απίστευτο Nirvana Dulce de leche. Αυτό το παγωτό κάπου στο 2012-2013 είχε συγκλονίσει το είναι μου με τιμή περί 4.5€ τα 750μλ 2. Η προηγούμενη «έκδοση» των Ben and Jerry από το εξωτερικό. Στο εσωτερικό ξεμένουν στην κατάψυξη μηηηηηηηνες και χαλανε από το άνοιξε/κλείσε και αλλαγές στην θερμοκρασία της κατάψυξης. Στα τελευταία όμως έχουν αλλάξει της γεύσεις και έχουν αισθητά περισσότερη ζάχαρη δυστυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 39 λεπτά πριν, evabb είπε ελα τωρα, παγωτο απο το περιπτερο ειναι, ολα τα ιδια ειναι πανω κατω. Πως φαινεται οτι κάποιος δεν έχει γευστικούς κάλυκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Πως φαινεται οτι κάποιος δεν έχει γευστικούς κάλυκες. Δεν καταδεχομαι. Ειμαι τελειως food snob. Μονο τα best of the best μπαινουν στο στομα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε Δεν καταδεχομαι. Ειμαι τελειως food snob. Μονο τα best of the best μπαινουν στο στομα μου. Τα best of the best σύμφωνα με τις γνώμες άλλων όμως, μιας και δε δοκιμάζεις η ίδια για να έχεις δική σου γνώμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Δεν καταδεχομαι. Ειμαι τελειως food snob. Μονο τα best of the best μπαινουν στο στομα μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Τα best of the best σύμφωνα με τις γνώμες άλλων όμως, μιας και δε δοκιμάζεις η ίδια για να έχεις δική σου γνώμη... μισο λεπτο να παρω το αεροπλανο να ερθω ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, evabb είπε μισο λεπτο να παρω το αεροπλανο να ερθω ελλαδα. Για ποιο λόγο να το κάνεις; Δεν είναι απαραίτητο. Αφού το ξέρεις ότι θα είναι χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα