Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) πωωωω Χριστοφορος εχω πολυ καιρο να παω . @CallMeRp Τ ο Μπιφτεκι το αλλαξε?Ενα ενιαιο τεραστιο σε μεγεθος μινι πιτσας δεν ηταν ?Το θεριζα μονος μου αυτο εσκαγα βεβαια μαζι με συνοδευτικα . Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Γράφε καλέ μου τι είναι το κάθε πιάτο.... Σε παρακαλώ δηλαδή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Highlander είπε Γράφε καλέ μου τι είναι το κάθε πιάτο.... Σε παρακαλώ δηλαδή... Βαριεμαι ρε Σατανα ...Ευτυχως που δε εισαι κοντα μου 200 κιλα θα ειχαμε γινει χαχαχα. Ceasars, carpaccio τσιπουρας -σολωμου ,ριζοτο καραβιδας εξαιρετικο , Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Ίδιο απαράλλαχτο.Τωρα βάζει δύο μπιφτέκια.Χορταστικα και εξίσου νόστιμα και ένα βουνό φρέσκοτηγανισμενες πατάτες. Τελικα είναι κανείς για κόντρες ή μπα;😁 Και ένα προφιτερόλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε πωωωω Χριστοφορος εχω πολυ καιρο να παω . @CallMeRp Τ ο Μπιφτεκι το αλλαξε?Ενα ενιαιο τεραστιο σε μεγεθος μινι πιτσας δεν ηταν ?Το θεριζα μονος μου αυτο εσκαγα βεβαια μαζι με συνοδευτικα . τελη απριλιου που ειχα παει ηταν ιδιο, αυτο που δεν ειχα φαει και δοκιμασα πρωτη φορα ηταν η μπριζολα του, μιλαμε βουτηρο πιο μαλακη μπριζολα δεν εχω ξαναφαει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 @mclein² η κατασταση ειναι δυσκολη τελος του μηνα καταλαβαινεις ... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Μαναρας στα Κιουρκα, pasteria, fridays & delivery 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να φαω γλυκό πάρα φαγητό.εκμεκ καντάιφι και καρυδοπιτα. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από mp123 19 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Ποοοοο θες να μας πεθανεις ε;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στάμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Eνα decent club sandwich στο καφε των δωματίων που μενω στα Χανιά και ενα εκπληκτικό ριζοτο με φρεσκια σουπια και το μελανι της φυσικα στο Palace. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 σκασαμε κι αποψε... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Tinaftore?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Φλερτάρει με το μπαν-ιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα