Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Και ένα ποτό επί της οδού 1θ Εγώ πήρα τον Πορνοστάρ.Ο barman μου είπε ψιθυριστά ,είναι γυναικείο ποτό αλλά το παραγγέλνω και εγω.Καλα του λέω βάλτο τουλάχιστον σε ψηλό ποτήρι 😁
j0hnn1e Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Ότι και να είναι αυτό το πράσινο ζουμί, δεν ταιριάζει σε burger 🍔 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Fuga Oyster,dumplings ,ceviche,King crab, pork belly ,lemon pie. Tα πρωτα 4 ηταν εξαιρετικα ,τα 2 τελευταια κατωτερα για το επιπεδο του μαγαζιου .Τα cocktails top . Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Fotis13 17
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια ποικιλία για ένα καραφάκι ούζο σε παραλιακό μαγαζί. Ένας μεζές για ούζο στα γρήγορα μια και είχα έκτακτες επισκέψεις. Αυτή η ταπεινή σαλατίτσα, έχει τα πάντα από τον κήπο, εκτός από το αλάτι (Maldon) Πρωϊνό Πας στο χασάπη και ζητάς μοσχαρίσια μπριζόλα και σου δίνει αυτά. Τα πέταξα στη σχάρα Και έβαλα συνοδεία ελάχιστες πατάτες. Κάποιες φορές που έχω φάει φιλέτο έξω, είναι άνοστο. Αυτό εδώ τα έσπασε Χρώματα Πάλι ουζάκια με μεζέδες στην παραλία. Δεν το βαριέσαι ποτέ αυτό. ΝΑΙΙΙΙΙΙ, ΗΡΘΕ Ήρθε το Bernzomatic TS-8000 από Αμερική. Το συγκεκριμένο δεν ερχόταν Ελλάδα από Amazon και το έφερε ένας γνωστός. Σε συνδυασμό με το SearzAll, το πάρτι ξεκίνησε. Προβατίνα στους 72c για 24 ώρες. Την επόμενη ημέρα τη συνδύασα με αυγά. Η Τρίτη με βρήκε με τα παιδιά στη Ναύπακτο για μια δουλειά και με την δικαιολογία πως ο μικρός είχε γενέθλια, πήγαμε πάλι Hot & Krispy. Σάντουιτς Hot & Krispy Sub Μία Μαργαρίτα με Μπεϊκον Και ένα Σαγανάκ Ώπα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Highlander 40 5
LASERPEWPEW Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/7/2019 στις 9:00 ΜΜ, j0hnn1e είπε Ότι και να είναι αυτό το πράσινο ζουμί, δεν ταιριάζει σε burger 🍔 Πέστο ήταν και ταίριαζε απόλυτα. Μην είσαστε burgerο-ρατσιστές! Για πρώτη φορά έκανα σπιτικό πεινιρλί, πέρα ότι μου βγήκε λίγο ποιο σκληρό από τι το ήθελα άξιζε όλη την ταλαιπωρία. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από LASERPEWPEW 10
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έξοδος με αδερφό σε πιτσαρία στην γειτονιά και μετά παγωτάκι στο σπίτι. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Exodia The Forbidden One 15
AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλημέρα Εχετε να προτείνετε κανα κρεοπωλείο Πειραιά και γύρω (Νικαια, Κερατσινι) για κανα καλό κομμάτι μοσχάρι (πικανια, rib eye κλπ) ;
fasttam Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 10:59 ΠΜ, Highlander είπε Μια ποικιλία για ένα καραφάκι ούζο σε παραλιακό μαγαζί. Ένας μεζές για ούζο στα γρήγορα μια και είχα έκτακτες επισκέψεις. Αυτή η ταπεινή σαλατίτσα, έχει τα πάντα από τον κήπο, εκτός από το αλάτι (Maldon) Πρωϊνό Πας στο χασάπη και ζητάς μοσχαρίσια μπριζόλα και σου δίνει αυτά. Τα πέταξα στη σχάρα Και έβαλα συνοδεία ελάχιστες πατάτες. Κάποιες φορές που έχω φάει φιλέτο έξω, είναι άνοστο. Αυτό εδώ τα έσπασε Χρώματα Πάλι ουζάκια με μεζέδες στην παραλία. Δεν το βαριέσαι ποτέ αυτό. ΝΑΙΙΙΙΙΙ, ΗΡΘΕ Ήρθε το Bernzomatic TS-8000 από Αμερική. Το συγκεκριμένο δεν ερχόταν Ελλάδα από Amazon και το έφερε ένας γνωστός. Σε συνδυασμό με το SearzAll, το πάρτι ξεκίνησε. Προβατίνα στους 72c για 24 ώρες. Την επόμενη ημέρα τη συνδύασα με αυγά. Η Τρίτη με βρήκε με τα παιδιά στη Ναύπακτο για μια δουλειά και με την δικαιολογία πως ο μικρός είχε γενέθλια, πήγαμε πάλι Hot & Krispy. Σάντουιτς Hot & Krispy Sub Μία Μαργαρίτα με Μπεϊκον Και ένα Σαγανάκ Ώπα Αν σου πω ότι απ' όλα αυτά λιμπίστικα τη ντοματοσαλάτα με το χοντρό αλάτι... Πήγα στο Peru in a yard. Πολύ μέτριο φαγητό ειδικά για τις τιμές που το συνόδευαν. Στο τέλος ήρθε και μια Παβλοβα που ήταν πιθανότατα ήταν η χειρότερη που έχω φάει ποτέ. Η μουσική σε τραγικές εντάσεις για εστιατόριο, ειδικά όταν οι ηλικίες ήταν από 40+.
greekbusters Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Σήμερα πάντως που φάγαμε 3 σαλάτες στο la strega το μαρούλι ήταν ζεστο καλοκαιριατικα χωρίς να φταίνε τα υλικά από πάνω μιας και έφαγα την ίδια με την φώτο. Κρίμα
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ταβερνα σε χωριο του Καρπενησιου (οχι απο τα γνωστα )στην μεση του πουθενα . 11 1
bromiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 17/7/2019 στις 5:00 ΜΜ, LASERPEWPEW είπε Benjamin burgers - Al capone. Επιτέλους κάτι πραγματικά anti-fitness… Γιατί τον τελευταίο καιρό πήξαμε στις γκουρμεδιές με τις ανύπαρκτες μερίδες… 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα