Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μου ξέφυγαν δύο παγωτά. Ραντεβού το επόμενο σκ με Στάμου.Απιθανη γεύση και υφή με μια μπάλα να παίζει στα 1,33 μόλις.Αντιθετως μια γνωστή αλυσίδα να το έχει στα 2,5 ζυγισμένο αυστηρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στις 10/7/2019 στις 9:36 ΠΜ, mclein² είπε μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις, να φάμε μαζί σπίτι του... Στις 9/7/2019 στις 7:36 ΜΜ, haris_216 είπε Κάθε φορά. Μα ΚΑΘΕ φορά να μας κολάζει αυτό το παλικάρι. Πού θα μου πάει; Θα την βρω την άκρη. Με κάποιο τρόπο, κάποια στιγμή, έστω σε κάποιο...σύμπαν θα βρω τον τρόπο να συγγενέψουμε, συμπεθεριάσουμε, γίνουμε συνάδελφοι, συναγωνιστές ή ότι άλλο. Κάτι τέλος πάντων που θα μου ανοίξει την πόρτα στο σπίτι ή έστω στο μπαλκόνι σου Γίνεται ανακαίνιση στο σπίτι τώρα, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για επισκέψεις. 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Μου ξέφυγαν δύο παγωτά. Ραντεβού το επόμενο σκ με Στάμου.Απιθανη γεύση και υφή με μια μπάλα να παίζει στα 1,33 μόλις.Αντιθετως μια γνωστή αλυσίδα να το έχει στα 2,5 ζυγισμένο αυστηρά. Μετά από τη ζέστη που έφαγα χθες στην πρωτεύουσα, θα ήταν ότι πρέπει ένα παγωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein² Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, Highlander είπε Γίνεται ανακαίνιση στο σπίτι τώρα, οπότε δεν υπάρχουν περιθώρια για επισκέψεις. εγω θα βοηθουσα να μπουμε επαγγελματικα ΟΜΩΣ, μπορουμε να βοηθησουμε στις εργασιες αν ειναι για μασαμπουκεν σαν στις φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από adi32 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αρχοντικό Λούτσα με τη γνωστή προσφορά που έχει κάθε Τετάρτη. upload images 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, mclein² είπε εγω θα βοηθουσα να μπουμε επαγγελματικα ΟΜΩΣ, μπορουμε να βοηθησουμε στις εργασιες αν ειναι για μασαμπουκεν σαν στις φωτο. Θα εισηγηθώ στην ιδιοκτήτρια, αν και χλωμό το κόβω. Αν δεν κάνει ζέστη το ΣΚ, θα ανάψω weber... 18 ώρες πριν, adi32 είπε Βάλτε κανένα τίτλο, η Πυθία έχει παραδώσει το πτυχίο της πλέον 😀 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από Highlander 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Λίγο La Strega, λίγο Cap Cap 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στις 11/7/2019 στις 6:29 ΜΜ, adi32 είπε Η κρέπα νηστική;Μα ούτε σοκολάτα;Βάλε λιγη σοκο να χαρει ο ουρανίσκος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Κλασικό καλό φαγητό ταβέρνας. Απόδειξη δεν έχω, βάζω όμως έναν ενδεικτικό κατάλογο από τα ορεκτικά... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, CallMeRp είπε Η κρέπα νηστική;Μα ούτε σοκολάτα;Βάλε λιγη σοκο να χαρει ο ουρανίσκος σου. Είναι αλμυρή. Έχει μέσα ζαμπόν τυρί ντομάτα πιπεριές πατάτες. Οι γλυκιές δε μου πολύ αρέσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 38 minutes ago, adi32 said: Οι γλυκιές δε μου πολύ αρέσουν Ένα ban στο τραπέζι νούμερο 32 παρακαλώ. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Εδω μωρε στο με ενα κριθαροτο με γαριδες, μουρλια ηταν: 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Waffle time 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Shakesbeer revisit Eννοειται πως δεν εφαγα ουτε μια πηρουνια και τους κοιταγα ,ηπια ομως 2 μπυρες 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ένα παγωτό στα γρήγορα το πρωί της Κυριακής.Ειδα ότι άνοιξε και το αγαπημένο στέκι του Φώτη , bufala gelato ,στα μέρη μας οπότε θα το τιμήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα