TriLoBiTe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, *nenya* είπε Ασχετο, εκανα γκαλοπ στη δουλεια, ρωτησα ατομα απο Αγγλια, Καναδα και Αμερικη ποιο ειναι το αγαπημενο τους φαγητο εδω στην Ελλαδα...και ουτε ενας δεν απαντησε σουβλακι! Θα τρελαθώ, απάντησαν...ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Με κάθε σεβασμό προς τους εκλεκτούς σου συναδέλφους (θα προσπαθήσω να είμαι νηφάλιος) Spoiler 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μας έδωσαν φακό για να επιλέξουμε το cock tail μας, Για το πρώτο τα λόγια περιττά , Ραντεβού το επόμενο σκ - να πάρουμε ανάσες δροσιάς. Clumsies /baba au rum
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 5/7/2019 στις 4:22 ΜΜ, mclein² είπε καλα μου μαγειρευει η γιαγια και τρωμε τιποτα της προκοπης Αχ αυτή η γιαγιά. Σας εύχομαι να την έχετε για πολλά χρόνια ακόμη. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Επικές σποντες... 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 14παγωτο , solo gelato και kamelia Παγωτόθεραπεία για άμεση αποκατάσταση
Highlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Παρασκευή βράδυ, είχα πεθυμήσει μια μοσχαρίσια στο τηγάνι. Και την Κυριακή κοτόπουλο (κορεάτικο) στο φούρνο με πατάτες Κάτι ψιλά από τον κήπο Μπορεί ο καγιανάς από εμφάνιση να μη λέει κάτι, αλλά από γεύση, τα σπάει. Με αφορμή το νέο handmade καπνιστήριο του Ηλία, είπα να ξεκινήσουμε με homemade bacon. Μια δυο φορές το χρόνο μου φέρνουν θαλασσινά με την προϋπόθεση να τους κάνω το τραπέζι. Δεν πρόλαβα να βγάλω έτοιμο πιάτο. Next time. Beef Spare Ribs, περασμένα από Sous Vide Κυριακή, μεζές για το ούζο. Με το μεσημεριανό να περιμένει. Άφησα για το τέλος 2 μαγαζιά. Οικογένεια Jim & Din με ένα εξαιρετικό πιτάκι της νόνας. Με αφορμή τα δωρεάν διόδια στη γέφυρα, (όχι πως περιμέναμε αυτά) είπαμε να πάμε στο Hot & Krispy 29
villasg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Βοήθεια χωριανοί , εχω φάει ενα σκάλωμα και θέλω να φάω τηγανητό κοτόπουλο // Fried chicken // . Μιλάω για αθηνα κέντρο - πατήσια και εκει τριγύρω . Δεν θέλω KFC , παίζει τίποτα άλλο ? ? ? ? Παλιά θυμάμαι πολλά μαγαζιά είχαν με κορυφαίο αυτο στην Πατησίων & Γκυιλφορδου ( υψος Αλεξάνδρας ) . Όποιος ξέρει κατι να το καταθέσει 1
evabb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, CallMeRp είπε 14παγωτο , solo gelato και kamelia Παγωτόθεραπεία για άμεση αποκατάσταση κοιτα ενα μπουστη 😱😱
deesnider Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, evabb είπε κοιτα ενα μπουστη 😱😱 Το κάνεις που το κάνεις, κάνε το σωστά... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Από το σκ , Benjamin ,ίσως ένα από τα καλύτερα της πόλης.Μπορεις να παίξεις και με σαλάτα και αν θες με τυρί πάνω στις πατάτες. Το δικό μου είναι το δεύτερο.Μπριος και δύο μπιφτέκια.Πατατα άφθονη.Με έβγαλε νοκ άουτ(έχω πέσει)
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Στις 8/7/2019 στις 12:06 ΜΜ, Highlander είπε Παρασκευή βράδυ, είχα πεθυμήσει μια μοσχαρίσια στο τηγάνι. Και την Κυριακή κοτόπουλο (κορεάτικο) στο φούρνο με πατάτες Κάτι ψιλά από τον κήπο Μπορεί ο καγιανάς από εμφάνιση να μη λέει κάτι, αλλά από γεύση, τα σπάει. Με αφορμή το νέο handmade καπνιστήριο του Ηλία, είπα να ξεκινήσουμε με homemade bacon. Μια δυο φορές το χρόνο μου φέρνουν θαλασσινά με την προϋπόθεση να τους κάνω το τραπέζι. Δεν πρόλαβα να βγάλω έτοιμο πιάτο. Next time. Beef Spare Ribs, περασμένα από Sous Vide Κυριακή, μεζές για το ούζο. Με το μεσημεριανό να περιμένει. Άφησα για το τέλος 2 μαγαζιά. Οικογένεια Jim & Din με ένα εξαιρετικό πιτάκι της νόνας. Με αφορμή τα δωρεάν διόδια στη γέφυρα, (όχι πως περιμέναμε αυτά) είπαμε να πάμε στο Hot & Krispy Κάθε φορά. Μα ΚΑΘΕ φορά να μας κολάζει αυτό το παλικάρι. Πού θα μου πάει; Θα την βρω την άκρη. Με κάποιο τρόπο, κάποια στιγμή, έστω σε κάποιο...σύμπαν θα βρω τον τρόπο να συγγενέψουμε, συμπεθεριάσουμε, γίνουμε συνάδελφοι, συναγωνιστές ή ότι άλλο. Κάτι τέλος πάντων που θα μου ανοίξει την πόρτα στο σπίτι ή έστω στο μπαλκόνι σου 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 13 hours ago, deesnider said: Το κάνεις που το κάνεις, κάνε το σωστά... Ε όχι και ρε... Είπαμε, να κρατήσουμε κι ένα επίπεδο. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/7/2019 στις 9:58 ΜΜ, villasg είπε Βοήθεια χωριανοί , εχω φάει ενα σκάλωμα και θέλω να φάω τηγανητό κοτόπουλο // Fried chicken // . Μιλάω για αθηνα κέντρο - πατήσια και εκει τριγύρω . Δεν θέλω KFC , παίζει τίποτα άλλο ? ? ? ? Παλιά θυμάμαι πολλά μαγαζιά είχαν με κορυφαίο αυτο στην Πατησίων & Γκυιλφορδου ( υψος Αλεξάνδρας ) . Όποιος ξέρει κατι να το καταθέσει Δεν είναι στα Πατήσια και δεν ξέρω αν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις, πάντως στο Ethnico στο Σύνταγμα (Κολοκοτρώνη 22) θα βρεις κοτόπουλο στα γνωστά μας τσιμιτσάνγκας οπου η τηγανίλα είναι δεδομένη και διάχυτη. Δε χάνεις τίποτα να τους ρίξεις μια χαψιά :ρ Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe 1
deesnider Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ε όχι και ρε... Είπαμε, να κρατήσουμε κι ένα επίπεδο. ...δεν είχε επίπεδο ο Αρτέμης;;; Θα τρελαθούμε;
mclein² Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, haris_216 είπε Κάτι τέλος πάντων που θα μου ανοίξει την πόρτα στο σπίτι ή έστω στο μπαλκόνι σου μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις, να φάμε μαζί σπίτι του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα