*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Base Grill & μετά σουβλάκι με πατάτες και δείγμα κρέατος....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 15 minutes ago, *nenya* said: Base Grill & μετά σουβλάκι με πατάτες και δείγμα κρέατος....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ! αυτό είναι σωστό σουβλάκι με σωστό μέγεθος και ποσότητα κρέατος. Αρκεί να πεταχτούν απο μέσα οι σιχαμένες πατάτες... :p
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, billdanos said: αυτό είναι σωστό σουβλάκι με σωστό μέγεθος και ποσότητα κρέατος. Αρκεί να πεταχτούν απο μέσα οι σιχαμένες πατάτες... 😛 Εμ γι'αυτό κι εγώ το παίρνω σκέτο το τυλιχτό, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο (ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ). 1 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, billdanos είπε σιχαμένες πατάτες 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 4 minutes ago, TriLoBiTe said: Οι τηγανητές πατάτες τρώγονται μόνες τους σε ξεχωριστό πιάτο για να είναι ΤΡΑΓΑΝΕΣ αφού είναι ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ! Αν τις θες παπαριασμένες μέσα στο τυλιχτό, βάλε καλύτερα πουρέ... 7 2
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 18 minutes ago, *nenya* said: Εμ γι'αυτό κι εγώ το παίρνω σκέτο το τυλιχτό, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο (ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ). Δεν είμαι μόνος μου τελικά. (Μόνο που πρέπει να τους κοιτάς στα μάτια όταν παραγγέλνεις, να είσαι σίγουρος/η ότι κατάλαβαν). 2 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Πάντα σταθερή οπτική επαφή, εννοείται αυτό ρε συ. Και στο τηλέφωνο επιμονή, μέχρι να καταλάβουν. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, billdanos είπε Οι τηγανητές πατάτες τρώγονται μόνες τους σε ξεχωριστό πιάτο Και νόμιζα ότι εγώ είμαι περίεργος στο φαγητό Απο μένα τρώγονται παντού και πάντα! (σαν τη φέτα ένα πράμα ) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe 5
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Και νόμιζα ότι εγώ είμαι περίεργος στο φαγητό Απο μένα τρώγονται παντού και πάντα! (σαν τη φέτα ένα πράμα ) το τελευταιο μου γευμα στο νεκροκρεβατο μου θα ειναι πατατες τηγανιτες και σασιμι.
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Με γαμηστερό fish and chips δεν συμβιβάζεσαι ; 1
mp123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Στις 3/7/2019 στις 6:33 ΜΜ, VonLoutsos είπε Ωραία η Μάμος, θεωρητικά Πατρινή, πρακτικά Αθηναική Ζυθοποιία. Πέρυσι ξεκίνησε να κυκλοφορει Πάτρα και τριγύρω και τώρα την ανεβάζουν προς Αθήνα. Πήρα της προάλλες σε μια έξοδο για φαγητό να δοκιμάσω και την βρήκα χάλια.δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα.
VonLoutsos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 22 minutes ago, mp123 said: Πήρα της προάλλες σε μια έξοδο για φαγητό να δοκιμάσω και την βρήκα χάλια.δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα. Θα πρότεινα να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Δεν ξέρω αλλά και σε εμένα μια τετράδα που πήρα πρόσφατα δεν μου φάνηκε τόσο καλή, οπότε ίσως είναι το batch προβληματικό. Νήσος είναι από τις ωραίες μπύρες, έχω δοκιμάσει. 1
evabb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 55 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Με γαμηστερό fish and chips δεν συμβιβάζεσαι ; γινεται κι αυτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 9 hours ago, mp123 said: δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα. Ούτε γι' αστείο... 2
Highlander Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Αν κάποιος δοκιμάσει απ 'ευθείας από βαρέλι ελληνικής μικροζυθοποιίες θα καταλάβει τι σημαίνει μπύρα. Αυτές οι μπύρες είναι πολύ ευαίσθητες στη μεταφορά και η παραμικρή κακοποίηση μπορεί να αλλάξει τη γεύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα