Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, *nenya* said:

Base Grill & μετά σουβλάκι με πατάτες και δείγμα κρέατος....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ!

αυτό είναι σωστό σουβλάκι με σωστό μέγεθος και ποσότητα κρέατος. Αρκεί να πεταχτούν απο μέσα οι σιχαμένες πατάτες... :p 

Δημοσ.
4 minutes ago, billdanos said:

αυτό είναι σωστό σουβλάκι με σωστό μέγεθος και ποσότητα κρέατος. Αρκεί να πεταχτούν απο μέσα οι σιχαμένες πατάτες... 😛

Εμ γι'αυτό κι εγώ το παίρνω σκέτο το τυλιχτό, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο (ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ).

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, TriLoBiTe said:

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ban gif

Οι τηγανητές πατάτες τρώγονται μόνες τους σε ξεχωριστό πιάτο για να είναι ΤΡΑΓΑΝΕΣ αφού είναι ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ! Αν τις θες παπαριασμένες μέσα στο τυλιχτό, βάλε καλύτερα πουρέ... :P

• Like 7
  • Confused 2
Δημοσ.
18 minutes ago, *nenya* said:

Εμ γι'αυτό κι εγώ το παίρνω σκέτο το τυλιχτό, είτε με καλαμάκι είτε με γύρο (ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ).

Δεν είμαι μόνος μου τελικά. :P

(Μόνο που πρέπει να τους κοιτάς στα μάτια όταν παραγγέλνεις, να είσαι σίγουρος/η ότι κατάλαβαν).

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Πάντα σταθερή οπτική επαφή, εννοείται αυτό ρε συ. Και στο τηλέφωνο επιμονή, μέχρι να καταλάβουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, billdanos είπε

Οι τηγανητές πατάτες τρώγονται μόνες τους σε ξεχωριστό πιάτο

Και νόμιζα ότι εγώ είμαι περίεργος στο φαγητό :P  Απο μένα τρώγονται παντού και πάντα! (σαν τη φέτα ένα πράμα :P)

Επεξ/σία από TriLoBiTe
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

Και νόμιζα ότι εγώ είμαι περίεργος στο φαγητό :P  Απο μένα τρώγονται παντού και πάντα! (σαν τη φέτα ένα πράμα :P)

το τελευταιο μου γευμα στο νεκροκρεβατο μου θα ειναι πατατες τηγανιτες και σασιμι.

Δημοσ.
Στις 3/7/2019 στις 6:33 ΜΜ, VonLoutsos είπε

Ωραία η Μάμος, θεωρητικά Πατρινή, πρακτικά Αθηναική Ζυθοποιία. Πέρυσι ξεκίνησε να κυκλοφορει Πάτρα και τριγύρω και τώρα την ανεβάζουν προς Αθήνα.

Πήρα της προάλλες σε μια έξοδο για φαγητό να δοκιμάσω και την βρήκα χάλια.δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα.

Δημοσ.
22 minutes ago, mp123 said:

Πήρα της προάλλες σε μια έξοδο για φαγητό να δοκιμάσω και την βρήκα χάλια.δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα.

Θα πρότεινα να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία. Δεν ξέρω αλλά και σε εμένα μια τετράδα που πήρα πρόσφατα δεν μου φάνηκε τόσο καλή, οπότε ίσως είναι το batch προβληματικό. Νήσος είναι από τις ωραίες μπύρες, έχω δοκιμάσει.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, mp123 said:

δοκιμασαε την νήσος οπου την βρειςΗ μόνη καλή ελληνική μπυρα.

Ούτε γι' αστείο...

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιος δοκιμάσει απ 'ευθείας από βαρέλι ελληνικής μικροζυθοποιίες θα καταλάβει τι σημαίνει μπύρα.
Αυτές οι μπύρες είναι πολύ ευαίσθητες στη μεταφορά και η παραμικρή κακοποίηση μπορεί να αλλάξει τη γεύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...