Jorvik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Καλησπερα! Θελουμε να βγουμε σημερα το βραδυ με τα πιτσιρικια για λιγο anti fitness μετα απο αρκετο καιρο και ειμαστε αναμεσα στο "colibri" και στο "hops beer and burger". Ποιο προτεινετε και γιατι;
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Jorvik said: Καλησπερα! Θελουμε να βγουμε σημερα το βραδυ με τα πιτσιρικια για λιγο anti fitness μετα απο αρκετο καιρο και ειμαστε αναμεσα στο "colibri" και στο "hops beer and burger". Ποιο προτεινετε και γιατι; Το Colibri γιατί είναι φίλος μου αυτός που το 'χει! 😁 Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2019 από CheOnWeb 1
Jorvik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 48 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Το Colibri γιατί είναι φίλος μου αυτός που το 'χει! 😁 για πες σε ποιο απο τα 2 colibri να παω για να μπορεσω να κατσω με τα πιτσιρικα...
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2019 1 minute ago, Jorvik said: για πες σε ποιο απο τα 2 colibri να παω για να μπορεσω να κατσω με τα πιτσιρικα... Για Εμπεδοκλέους μιλάω, αν και Σάββατο βράδυ μπορεί να έχει κόσμο. Ποιο εννοείς 2ο Colibri? Στην Υμηττού είναι μόνο Delivery και στην Αναπαύσεως θα στριμωχτείτε. Έχω καιρό να πάω βέβαια, οπότε περίμενε και καμμιά άλλη γνώμη. 1
mp123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα δεν έχει δίαιτα.κυριακη είναι.μαζι με το μωρό μου για φαγητό. Σαλάτα με ξηρούς καρπούς κλπ ,γαρίδες ψητές,κριθαροτο θαλασσινών ( το μισό πρόλαβα να τραβήξω τα μυδια τα τσάκισΑ σε χρόνο dt) και μια μεριδιαρικι μόσοκιλη τσίπουρα.τσακιστικαν όλα.μπυριτσα νήσος η μόνη από τις ελληνικές που αξίζει. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από mp123 10
invisiblesurfer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, mp123 είπε Σήμερα δεν έχει δίαιτα.κυριακη είναι.μαζι με το μωρό μου για φαγητό. Σαλάτα με ξηρούς καρπούς κλπ ,γαρίδες ψητές,κριθαροτο θαλασσινών ( το μισό πρόλαβα να τραβήξω τα μυδια τα τσάκισΑ σε χρόνο dt) και μια μεριδιαρικι μόσοκιλη τσίπουρα.τσακιστικαν όλα.μπυριτσα νήσος η μόνη από τις ελληνικές που αξίζει. Αυτό το καημένο το ψάρι έχει τηγανιστεί, εγκληματικό.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Έπαιξε simply burgers σήμερα Μπεργκερ με διπλο μπιφτεκι, πατατες με garlic mayo και παρμεζανα και στο τελος choco cheesecake. 24
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 On 27/06/2019 at 17:50, margaritagr said: Fridays & Mypark Αν αυτό είναι το πρωην Πάρκο Ελευθερίας, θα εκνευριστώ (πάλι)... Ήταν το αγαπημένο μου μέρος για πολλά χρόνια και με το που το αγόρασε άλλος πριν 2 χρόνια έγινε ...άθλιο (για τα δικά μου γούστα)! :p PS: Τουλάχιστον οι γάτες που πρόσεχαν οι προηγούμενοι είναι ακόμη εκεί ή τις ξεπάστρεψαν? 2
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν αυτό είναι το πρωην Πάρκο Ελευθερίας, θα εκνευριστώ (πάλι)... Ήταν το αγαπημένο μου μέρος για πολλά χρόνια και με το που το αγόρασε άλλος πριν 2 χρόνια έγινε ...άθλιο (για τα δικά μου γούστα)! 😛 PS: Τουλάχιστον οι γάτες που πρόσεχαν οι προηγούμενοι είναι ακόμη εκεί ή τις ξεπάστρεψαν? Πώς θα ξέρει ποιες γάτες εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα