GeoMak7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 φτωχικα & σπιτικα... --- κυπαρισσια ανω πολη αλλα τα μισα απ'τα φαγητα διοτι ξεχαστηκα... --- γιαλοβα, ελαφρα για απογευματακι... 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Και μια πάστα σοκολατινα: 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 @GeoMak7 Και υγιεινά προπαντός και βλέπω καλός μάγειρας(σα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/6/2019 στις 9:47 ΠΜ, GeoMak7 είπε φτωχικα & σπιτικα... --- κυπαρισσια ανω πολη αλλα τα μισα απ'τα φαγητα διοτι ξεχαστηκα... --- γιαλοβα, ελαφρα για απογευματακι... Είμαι γραφείο, βλέπω τα δικά σου με έπιασε λιγούρα και θυμήθηκα πως έχω κάτι νέες φωτό να δώσω. Αυτό το φτωχικά και σπιτικά με τσακίζει κάθε φορά όμως. Τέσπα, πίσω στα δικά μου: Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο. Συνέδριο μιας συνεργαζόμενης εταιρίας. Από εμφάνιση όλα τέλεια. Από γεύση, άθλια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά λατρεύω τις σαλάτες. Τα αγοραστά ντοματίνια όμως πλέον δεν είναι όπως ήταν, οπότε σε 20-30 ημέρες θα βάλω από τα δικά μου. Το είχα υποσχεθεί στο μεγάλο γιο. Ρολό γεμιστό με κεφαλοτύρι. Μια απλή ντοματοσαλάτα. Ο μεζές για το κυριακάτικο ούζο. Προβατίνα από Κωστόπουλο. Μαζί με την απαραίτητη σούπα, ήταν ένα τέλειο μεσημεριανό Η Weber μετακόμισε στο σπίτι του αδερφού μου του Γιώργου, στη θάλασσα. Μάλλον θα περάσει το καλοκαίρι εκεί. Γαριδομακαρονάδα. Δική μου συνταγή. Λείπει το σκόρδο, ξεχάσαμε να αγοράσουμε. Και μερικές γαρίδες που επειδή ξεχάσαμε τη συρματόβουρτσα, είχαν γεύση μπριζόλας. Δεν έμεινε 'λέπι' που λέμε. Η γεύση ήταν το κάτι άλλο. Τέλος, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά. Προβατίνα μπούτι από την τελευταία φορά, με φασολάκια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Highlander 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Matsuhisa 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλά εδώ έχουμε μνημόνια ακόμα , δεν πάμε Βουλιαγμένη αλλά τουλάχιστον κάτι τρώμε ! 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, margaritagr είπε Δεν ξέρω αν σας το έδωσαν σαν καλαμάρι, αλλά δεν είναι. Είναι θράψαλο. Απλά το τονίζω για να μη μας πιάνουν κορόιδα στα εστιατόρια γενικότερα. https://www.carp-matchfishing.gr/arthra/shore-eging/263-eging-pos-tha-ksexorisete-ena-thrapsalo-apo-ena-kalamari-oi-diafores-ton-2-eidon.html Και ας βάλω και μια φωτό για να είμαι μέσα στο θέμα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2019 στις 4:27 ΜΜ, Highlander είπε Είμαι γραφείο, βλέπω τα δικά σου με έπιασε λιγούρα και θυμήθηκα πως έχω κάτι νέες φωτό να δώσω. Αυτό το φτωχικά και σπιτικά με τσακίζει κάθε φορά όμως. Τέσπα, πίσω στα δικά μου: Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο. Συνέδριο μιας συνεργαζόμενης εταιρίας. Από εμφάνιση όλα τέλεια. Από γεύση, άθλια. οταν συμβαινει αυτο τραβαω κατι μουτρα μεχρι το πατωμα και δεν τρωω τπτ επιδεικτικα. η απογοητευση ειναι πιο μεγαλη κι απο το να φαω σε mc donalt's 13 ώρες πριν, Fotis13 είπε Matsuhisa με γαμησες! Ερχομαι το καλοκαιρι ελλαδα. Παρε με μια φορα μαζι σου κι ας κραταω το φαναρι με την γκομενα σου δεν εχω προβλημα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από evabb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 On 12/06/2019 at 17:27, Highlander said: Είμαι γραφείο, βλέπω τα δικά σου με έπιασε λιγούρα και θυμήθηκα πως έχω κάτι νέες φωτό να δώσω. Αυτό το φτωχικά και σπιτικά με τσακίζει κάθε φορά όμως. Τέσπα, πίσω στα δικά μου: Ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο. Συνέδριο μιας συνεργαζόμενης εταιρίας. Από εμφάνιση όλα τέλεια. Από γεύση, άθλια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά λατρεύω τις σαλάτες. Τα αγοραστά ντοματίνια όμως πλέον δεν είναι όπως ήταν, οπότε σε 20-30 ημέρες θα βάλω από τα δικά μου. Το είχα υποσχεθεί στο μεγάλο γιο. Ρολό γεμιστό με κεφαλοτύρι. Μια απλή ντοματοσαλάτα. Ο μεζές για το κυριακάτικο ούζο. Προβατίνα από Κωστόπουλο. Μαζί με την απαραίτητη σούπα, ήταν ένα τέλειο μεσημεριανό Η Weber μετακόμισε στο σπίτι του αδερφού μου του Γιώργου, στη θάλασσα. Μάλλον θα περάσει το καλοκαίρι εκεί. Γαριδομακαρονάδα. Δική μου συνταγή. Λείπει το σκόρδο, ξεχάσαμε να αγοράσουμε. Και μερικές γαρίδες που επειδή ξεχάσαμε τη συρματόβουρτσα, είχαν γεύση μπριζόλας. Δεν έμεινε 'λέπι' που λέμε. Η γεύση ήταν το κάτι άλλο. Τέλος, ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά. Προβατίνα μπούτι από την τελευταία φορά, με φασολάκια. Πήγα και δοκίμασα σουβλάκια χοιρινά από το Κρεατοπωλείο που αναφέρεις. Πολύ δυνατά σουβλάκια και πήγα και ξαναπήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο. Δεν ντρέπεστε να τα βγάζετε όλα αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, mp123 είπε Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο. Δεν ντρέπεστε να τα βγάζετε όλα αυτά ; κοψε το φαι, το γυμναστηριο μονο του δεν προκειται να σε σωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε κοψε το φαι, το γυμναστηριο μονο του δεν προκειται Με θιγετε.😎 .Για γράμμωση πάω δεν πάω να χάσω βάρος μια χαρα ειμαι.απλως τα έχω κόψει όλα.μονο ψητό κρέας ,λαχανικά , και φρουτα τρωω.αυτα που δείχνετε εδώ είναι του διαβόλου.δεν τα ακουμπάω πια.(Οκ ως τον Σεπτέμβρη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Πως μπορείτε και τρώτε με τον καύσωνα? Εγώ μόνο νερό και φρούτα μπορώ να φάω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Με αρκουδίσιο 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Με αρκουδίσιο 😛 Αν όμως βγεις από το αρκουδισιο ρίχνεις κατάρες 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα