Arwindan Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, *nenya* είπε Barsol χθες για ποτο/φαγητο: Ωραια ζυμη οι πιτσες. Και οι πατατες κατω δεξια τελειες, με τσενταρ και BBQ sauce. Πάω συχνά-πυκνά στο Barsol για καφέ-ποτό, αλλά από φαγητά μόνο ένα burger έχω δοκιμάσει το οποίο ήταν σχετικά μέτριο και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Αξίζει να του δώσω άλλη μία ευκαιρία στο φαγητό; Έχεις να προτείνεις κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Arwindan said: Πάω συχνά-πυκνά στο Barsol για καφέ-ποτό, αλλά από φαγητά μόνο ένα burger έχω δοκιμάσει το οποίο ήταν σχετικά μέτριο και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Αξίζει να του δώσω άλλη μία ευκαιρία στο φαγητό; Έχεις να προτείνεις κάτι; Το menu για τα φαγητά [πχ ακόμα και κριθαρότο έχουν] θα το βρεις στον πάνω όροφο, εκεί είναι για φαγητό. Κανα χρόνο πρέπει να τό'χουν το μενού. 3-4 φορές έχω πάει για φαγητό και είχα κεράσει και για γενέθλια και όλα ήταν πολύ καλά. Κάτω μόνο πρόχειρα, μπεργκεράκια και κανα club. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Το menu για τα φαγητά [πχ ακόμα και κριθαρότο έχουν] θα το βρεις στον πάνω όροφο, εκεί είναι για φαγητό. Κανα χρόνο πρέπει να τό'χουν το μενού. 3-4 φορές έχω πάει για φαγητό και είχα κεράσει και για γενέθλια και όλα ήταν πολύ καλά. Κάτω μόνο πρόχειρα, μπεργκεράκια και κανα club. Οκ thanks θα το δοκιμάσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Ha Long Bay στο γαλατσι προσφορα 10 ευρω με μπουφε οσο θες, αρκετα καλη ποιοτητα ειχε μεχρι και γλυκο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 @Exodia The Forbidden One Στην δεύτερη εικόνα στα αριστερά τα άσπρα τι είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, maarinos είπε @Exodia The Forbidden One Στην δεύτερη εικόνα στα αριστερά τα άσπρα τι είναι?? δεν ειμαι σιγουρος δεν δοκιμασα αλλα νομιζω τσιπς γαριδας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Άλλη Σκάλα - Αργυρούπολη 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Κλασσικός προορισμός , Θοδωρος και Ελένη στα Λεγραινα & μετά Cape Sounio 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμεις απο το Cape Sounio δεν εχουμε περασει ουτε απ'εξω ... Σεμνα και ταπεινα ,εννοειται τις πατατες δεν τις εφαγα . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Fotis13 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 τις πιτες ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε τις πιτες ομως? αχχααχ τις πιτες και την σως τις θερισα .Αυτος ειμαι το παραδεχομαι ,ειμαι αδυναμος χαρακτηρας . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Διατροφικα γιατι δεν γεννηθηκα Mclein να οργιαζω ! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Διατροφικα γιατι δεν γεννηθηκα Mclein να οργιαζω ! Καταλαβαίνω γιατί είμαι σε παρόμοια περίοδο 😕 Η τελευταία φωτογραφία είναι το amuse bouche ή το επιδόρπιο; Τεσπα, παίζει γενικότερη αποχή αλλά ήρθε στο γραφείο τις προάλλες το παρακάτω: Αρκούντως εξωτικό, αρκούντως αντι-φίτνες, σούπερ αηδιαστικό (ή μάλλον κλασική περίπτωση acquired taste για να είμαστε πιο ακριβείς) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Speculoos είπε Η τελευταία φωτογραφία είναι το amuse bouche ή το επιδόρπιο; Βασικα ηταν κερασμα που το φερνει στο τελος δεν το χρεωσε καν . Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από Fotis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα