GeoMak7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 παιζει η βρετανικη να ειναι η χειροτερη κουζινα που εχω δοκιμασει στη ζωη μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeoMak7 είπε παιζει η βρετανικη να ειναι η χειροτερη κουζινα που εχω δοκιμασει στη ζωη μου. Αν μιλαμε για την κλασικη Αγγλικη κουζινα ναι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων . Αλλα πλεον η τουριστικη γαστρονομικη εμπειρια που εχει καποιος στο Ηνωμενο Βασιλειο ειναι ενα συνοθυλευμα απο κουζινες ολου του κοσμου .Ειδικα στο Μητροπολιτικο Λονδινο και η αξια τους ειναι αντιστοιχη του μαγαζιου που την δοκιμαζεις και κυμαινεται απο εξαιρετικη εως αθλια . Στις φωτο που παραθεσε ο φιλος Αγγλικη κουζινα ειναι η πουτιγκα που αν κρινω απο την φωτογραφια ειναι μια κακη εκδοχη της και το breakfast που ειναι επισης αντιστοιχου επιπεδου .Ολα τα υπολοιπα δεν ειναι Βρετανικη κουζινα . Chamonix περσι .Εκει καταντησαμε να βαζουμε περσινες φωτο την πεινα μου μεσα ... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από Fotis13 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 1 hour ago, GeoMak7 said: παιζει η βρετανικη να ειναι η χειροτερη κουζινα που εχω δοκιμασει στη ζωη μου. +1000 Black pudding αηδία, το ίδιο και τα φασόλια στο πρωινό, και κάμποσα άλλα φαγητά τους με περίεργους και άνοστους συνδυασμούς. Και ΟΧΙ, δεν είμαστε περίεργοι! Με όσες Αγγλίδες και όσους Άγγλους έχω μιλήσει μου λένε από μόνοι τους το ίδιο, ότι η 'παραδοσιακή' Αγγλική κουζίνα SUCKS. Έτυχε πριν λίγες μέρες να έχουμε την ίδια συζήτηση με τις Αγγλίδες εδώ στη δουλειά και μού'λεγαν ότι ακόμα και στα γιορτινά τους γεύματα η κατάσταση δεν παλεύεται, είχαν βαρεθεί όλο gravy παντού. Στην Ελλάδα είναι ευτυχισμένες και ο βασικός λόγος μου λένε ότι είναι το φαγητό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 36 minutes ago, Fotis13 said: Εκει καταντησαμε να βαζουμε περσινες φωτο την πεινα μου μεσα ... Κράτα γερά αγωνιστή Φώτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoMak7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αν μιλαμε για την κλασικη Αγγλικη κουζινα ναι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων . Αλλα πλεον η τουριστικη γαστρονομικη εμπειρια που εχει καποιος στο Ηνωμενο Βασιλειο ειναι ενα συνοθυλευμα απο κουζινες ολο του κοσμου .Ειδικα στο Μητροπολιτικο Λονδινο και η αξια τους ειναι αντιστοιχη του μαγαζιου που την δοκιμαζεις και κυμαινεται απο εξαιρετικη εως αθλια . Στις φωτο που παραθεσε ο φιλος Αγγλικη κουζινα ειναι η πουτιγκα που αν κρινω απο την φωτογραφια ειναι μια κακη εκδοχη της και το breakfast που ειναι επισης αντιστοιχου επιπεδου .Ολα τα υπολοιπα δεν ειναι Βρετανικη κουζινα . Chamonix περσι .Εκει καταντησαμε να βαζουμε περσινες φωτο την πεινα μου μεσα ... μιλαω για καθαρα βρετανικη κουζινα αφεντικο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δείπνο στο Moorings,βουλιαγμένη Σαλάτα με κατσικίσιο και φράουλες, ταρταρ σολομού, μυλοκοπι & μανέστρα με γαρίδες και φέτα 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invisiblesurfer Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πόσο πλήρωσες τη μανέστρα με γαρίδες και τη φετούλα μυλοκοπι;;; Με συγχωρείς αλλά φαίνονται κοροϊδία αυτά τα πιάτα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από invisiblesurfer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @margaritagr axxx εμεις το Moorings μονο για καφε το εχουμε δει αντε και κανα cheesecake που εχει και ειναι επος . Shakesbeer Ηλιουπολη απο οταν τρωγαμε ... Απο τις καλυτερες μπυραριες που εχω παει αν και δεν ειμαι φαν του αθληματος . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2019 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Επίσκεψη στο www.kreata.eu μια και την Παρασκευή δεν είχαμε σχολείο. Πρώτα το συκώτι, ζουμερό και νόστιμο. Στη συνέχεια Γλειφιτζούρια & Σουβλάκια Γνώρισα τους ιδιοκτήτες της ΚΥΚΑΩ. Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί οι άνθρωποι φτιάχνουν ίσως μία από τις καλύτερες μπύρες στην Ελλάδα. Και μια σαλάτα, έτσι για ξεκάρφωμα. Πρωινό Κυριακής. Άφησα για το τέλος, μια ταπεινή κρέπα από το Jim & Din 22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Αφού από τον Φώτη τρώμε τόσα χρόνια άκυρο και τώρα κάνει και δίαιτα, άρα δεν έχει ενδιαφέρον, υιοθέτησέ μας εσύ βρε Highlander, θα σου διαβάζω τα παιδιά δωρεάν. 🤣 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoMak7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Οταν θα ειναι φτωχος ο @Fotis13 δε θα εχει ενδιαφερον. Τωρα που ειναι πλουσιος, μπορει να σου κανει το τραπεζι μεχρι να παχυνεις & να σε πεταξει απ'το παραθυρο Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από GeoMak7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, GeoMak7 είπε Οταν θα ειναι φτωχος ο @Fotis13 δε θα εχει ενδιαφερον. Τωρα που ειναι πλουσιος, μπορει να σου κανει το τραπεζι μεχρι να παχυνεις & να σε πεταξει απ'το παραθυρο Δεν εχει αναγκη το τοξο ,δεν παχαινει ειναι κορμι και λιτοδιαιτη! Grande Bretagne ,εφαγα μετα απο καιρο εξω επιτελους ! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από Fotis13 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoMak7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Δεν εχει αναγκη το τοξο ,δεν παχαινει ειναι κορμι και λιτοδιαιτη! Grande Bretagne ,εφαγα μετα απο καιρο εξω επιτελους ! γραψε κ σε μας τους φτωχους τι ειναι αυτα που εφαγες γιατι δεν καταλαβαινουμεεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, GeoMak7 είπε γραψε κ σε μας τους φτωχους τι ειναι αυτα που εφαγες γιατι δεν καταλαβαινουμεεεεεεεεεεε Ασε ρε χααχχα, εμεις την Ναπολη μονο σε ταξιδιωτικα ντοκυμαντερ την εχουμε δει και θεωρειται απο τους πολυ καλους γαστρονομικους προορισμους . Το tartare τονου ηταν θεικο ,ισως το καλυτερο που εχω φαει ποτε .Το καλαμαρι αδιαφορο ,λαυρακια ,αρνι πολυ καλα ,γλυκο μετριο εκτος απο το σορμπε που ηταν καλο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Barsol χθες για ποτο/φαγητο: Ωραια ζυμη οι πιτσες. Και οι πατατες κατω δεξια τελειες, με τσενταρ και BBQ sauce. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα