*nenya* Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 26 minutes ago, mylo said: Όχι αρνάκι ρε. Βρωμάει. Μόνο κατσικάκι Συμφωνωωωω! (Εγω μπριζολιτσες εφαγα.) 3
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Στον Φώτη. Το τυροπιταρι με απογείωσε.😂 Tomorrow last day.
JMc7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Γιάλοβα (στο καλυτερο μαγαζι της πολης, "ελια") Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από JMc7 13
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Spoiler Πριν την Μ.εβδομάδα στον Κυρ Αριστο στο Π.Φάληρο.Καλό κεμπάπ αλλά δεν διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους.Η βαθομολογία μου : Μπαρμπαλέξης > Πρόεδρος(Μελίσσια)=ΚυρΑριστος=Μπαρμπαλιας>Υπόλοιποι
bromiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καυτό ολόφρεσκο Πολίτικο Κιουνεφέ με συνοδεία χειροποίητου παγωτού καϊμάκι (η λευκή πλάκα στα δεξιά που νομίζεις ότι είναι σαπούνι… αλλά δεν είναι…) και αυθεντικό Καζάν ντιπί (με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου) στο κατάστημα του Faruk Güllüoğlu στο Πέραν της Κωνσταντινούπολης.… Ότι και να πω είναι λίγο… απλά καμία σχέση με ότι είχα δοκιμάσει τόσα χρόνια στην βόρεια Ελλάδα… * Για όσους δεν γνωρίζουν το αυθεντικό Καζάν ντιπί είναι το Ταούκ κιοκσού με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου και απλά καραμελώνουν την μια πλευρά και δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική εκδοχή απλά μιας κρέμας… Επεξ/σία 4 Μαΐου 2019 από bromiaris 15
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, bromiaris είπε Καυτό ολόφρεσκο Πολίτικο Κιουνεφέ με συνοδεία χειροποίητου παγωτού καϊμάκι (η λευκή πλάκα στα δεξιά που νομίζεις ότι είναι σαπούνι… αλλά δεν είναι…) και αυθεντικό Καζάν ντιπί (με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου) στο κατάστημα του Faruk Güllüoğlu στο Πέραν… Ότι και να πω είναι λίγο… απλά καμία σχέση με ότι είχα δοκιμάσει τόσα χρόνια στην βόρεια Ελλάδα… * Για όσους δεν γνωρίζουν το αυθεντικό Καζάν ντιπί είναι το Ταούκ κιοκσού με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου και απλά καραμελώνουν την μια πλευρά και δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική εκδοχή απλά μιας κρέμας… το καζαν ντιπι δεν εχει κοτοπουλο μηπως τα μπερδεψες με το Tavuk Gogsu ???????
bromiaris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε το καζαν ντιπι δεν εχει κοτοπουλο μηπως τα μπερδεψες με το Tavuk Gogsu ??????? Φίλε και εγώ αυτό γνώριζα μέχρι που δοκίμασα πρώτη φορά το γλυκό στην Κωνσταντινούπολη και ρώτησα… Το αυθεντικό Καζάν ντιπί είναι το Ταούκ κιοκσού με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου και απλά καραμελώνουν την μια πλευρά και δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική εκδοχή απλά μιας κρέμας… Την απάντηση στην δίνει ο Κωνσταντινουπολίτης ζαχαροπλάστης Παρλιάρος… στο 1:23 https://www.youtube.com/watch?v=MgWSwO4FajI Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από bromiaris 1
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκιμή μακαρόνια De Cecco, φυσικά με μια απλή κόκκινη σάλτσα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Μία εντελώς φοβερή και διαφορετική γεύση. Τηρούμε τις παραδόσεις γιατί απλά μας βολεύουν. Εδώ χτυπάω τα σκόρδα με αλάτι για τη σκορδαλιά. Έτοιμη Μένει να κάνω και δοκιμή με μαύρο σκόρδο. Μπακαλιάρος πλακί. Παρόλο που φαίνεται καμένο ήταν νοστιμότατο φαγητό. Μάλιστα ο μεγάλος μου γιος είπε πως πρώτη φορά του αρέσει το ψάρι τόσο πολύ. Προσοχή! Το παρόν περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Η πρώτη μας προσπάθεια για τυποποίηση ελαιολάδου. Καλαμαράκια με πατάτες στο φούρνο. Μαζί με κάτι γαρίδες πασπαλισμένες με αλάτι Maldon που ο συνδυασμός ήταν ΤΕΛΕΙΟΣ! Ζύμωμα την επόμενη και φυσικά δεν παραλείψαμε τηγανόψωμα. Αυτό το ψωμί έχει ένα κακό. Όσοι το δοκιμάζουν θέλουν και μισό καρβελάκι να πάρουν μαζί τους. Κυριακή Πάσχα στο χωριό. Αρνί στη σούβλα και δεξιά η κατσαρόλα έχει λίγο προβατίνα για πρωινό. Αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι χοιρινό και κοντοσούβλι κοτόπουλο από δικά μας κοτόπουλα. Άλλα επίπεδα γεύσεων. Νωρίς το πρωί όμως, είχαμε κέρασμα από τυρί που φτιάχνει μόνος του ο αδερφός μας ο Κώστας. Ότι και να πω είναι λίγο. Βρήκαμε και ευκαιρία να δοκιμάσουμε το Searzall. Περιμένουμε το Berzomatic TS8000 για να ολοκληρώσουμε την κατάσταση. Εδώ αξίζει να αναφέρω πως η πρώτη δοκιμή με πριόνι έσωσε την κατάσταση. Είναι κλασικό πριόνι, αλλά με λάμα για κρέατα που μου την έστησε στο συγκεκριμένο πριόνι ένας πελάτης μου. Με ένα γάντι στο ένα χέρι και το πριόνι στο άλλο, σε 5' έχει κοπεί το αρνί σε μερίδες, χωρίς να πιτσιλάει το λίπος το σύμπαν. Γυρίζοντας από δουλειά αν και αργά, έφτιαξα πένες (κιμάς υπήρχε από το μεσημέρι) και έβαλα πάνω γραβιέρα 36μηνης ωρίμανσης. Πρωτομαγιά στο σπίτι του αδερφού μου του Γιώργου. Μια σαλατούλα και λίγο τυρί, έτσι για το ούζο. Το ΣΚ θα καπνίσω μπέικον γιατί ξεμείναμε και ίσως ψήσω και ότι άλλο βρούμε πρόχειρο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Highlander 32 1
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Με πέθανες με το λάδι, το τυρί και το τηγανόψωμο ❤️ 2
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Εμένα εκτός τα φαγητά με πέθανε η ανάλυση. Τόσο καθαρή που ήθελα να γλύψω την οθόνη 😂😂😂 (Btw με τι κινητό έβγαλες τις φωτό;) 1
Wayward Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, bromiaris είπε Καυτό ολόφρεσκο Πολίτικο Κιουνεφέ με συνοδεία χειροποίητου παγωτού καϊμάκι (η λευκή πλάκα στα δεξιά που νομίζεις ότι είναι σαπούνι… αλλά δεν είναι…) και αυθεντικό Καζάν ντιπί (με ολόφρεσκο στήθος κοτόπουλου) στο κατάστημα του Faruk Güllüoğlu στο Πέραν… Το Πέραν γενικά είναι πολύ καλό στο είδος του νομίζω, έχω καιρό να πάω μου έδωσες ιδέα για Σ/Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα