evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 χθες παρατησα τον αντρα μου και φυγαμε εκτος Βρυξελλων με μια φιλη μου προς Namur και Dinant. Κατσαμε για φαγητο στο Les 7 Meuses https://fr.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g9852070-d2650071-Reviews-Les_7_Meuses-Riviere_Profondeville_The_Ardennes_Wallonia.html Η θεα απιστευτη, το φαγητο αξιοπρεπες αλλα οχι οτι τρελαθηκα κιολας Για καφε και γλυκο στην Dinant, δεν συγκρατησα το ονομα του μαγαζιου αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο. 9
j0hnn1e Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 hour ago, evabb said: χθες παρατησα τον αντρα μου και φυγαμε εκτος Βρυξελλων με μια φιλη μου προς Namur και Dinant. Κατσαμε για φαγητο στο Les 7 Meuses https://fr.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g9852070-d2650071-Reviews-Les_7_Meuses-Riviere_Profondeville_The_Ardennes_Wallonia.html Η θεα απιστευτη, το φαγητο αξιοπρεπες αλλα οχι οτι τρελαθηκα κιολας Για καφε και γλυκο στην Dinant, δεν συγκρατησα το ονομα του μαγαζιου αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο. Eva από άλλους περίμενα να δω φωτό με βάφλα και toppings αλλά όχι από εσένα... ντροπή
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 38 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Eva από άλλους περίμενα να δω φωτό με βάφλα και toppings αλλά όχι από εσένα... ντροπή προφανως και δεν εφαγα εγω την βαφλα, ιου, δεν εχω πεσει πια τοσο χαμηλα.
Ihavenoidea Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Φαγητάρες παντού βλέπω εδώ. Τι κρίμα που είμαι σε δίαιτα 🙁 2
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ihavenoidea είπε Φαγητάρες παντού βλέπω εδώ. Τι κρίμα που είμαι σε δίαιτα 🙁 κι εγω σε διαιτα ειμαι αλλα αυτο ηταν cheat meal 1
Ihavenoidea Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, evabb είπε κι εγω σε διαιτα ειμαι αλλα αυτο ηταν cheat meal Αρκετά ελαφρύ θα έλεγα! Στην πάνω εικόνα αν βλέπω καλά είναι μπριζόλα και πατάτες;
AristidisZ Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Συνάδελφοι νομίζω η φωτογραφία σας ξεγελά Αλλα ας μη το αναλύσουμε περαιτέρω Μόλις τώρα, Froskeas είπε Δεν νηστεύετε σεις α? Από Δευτέρα 😛 (το εννοώ) 2
evabb Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ihavenoidea είπε Αρκετά ελαφρύ θα έλεγα! Στην πάνω εικόνα αν βλέπω καλά είναι μπριζόλα και πατάτες; φιλετο αρνιου, θα συμφωνισω οτι ηταν αρκετα ελαφρυ γι αυτο και εγινε overkill μετα με το γλυκο. Αν δεν ειχα φαει το γλυκο μετα ειλικρινα δεν ξερω καν αν θα μετραγε ως cheat, το μονο παχυντικο που ειχε αυτο το πιατο ηταν η σαλτσα του, ολο το υπολοιπο ηταν λαχανικα και οι πατατες αρκετα περιορισμενες σε ποσοτητα. 1
vrwmiaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, evabb είπε χθες παρατησα τον αντρα μου και φυγαμε εκτος Βρυξελλων με μια φιλη μου προς Namur και Dinant. Κατσαμε για φαγητο στο Les 7 Meuses https://fr.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g9852070-d2650071-Reviews-Les_7_Meuses-Riviere_Profondeville_The_Ardennes_Wallonia.html Η θεα απιστευτη, το φαγητο αξιοπρεπες αλλα οχι οτι τρελαθηκα κιολας Για καφε και γλυκο στην Dinant, δεν συγκρατησα το ονομα του μαγαζιου αλλα δεν ηταν κατι σπουδαιο. Ένα μπράβο για τη φίλη σου. 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Εκανα ενα διαλειμμα απο το μαρτυριο μου μετα απο 3 βδομαδες στο αγαπημενο FeedeΛ Αsador, χτες με 2 φιλες μου που ηρθαν απο Αγγλια για Πασχα και ηθελαν πολυ να πανε εκει . 15 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Προοριζόταν για μένα αλλά ... Την επόμενη φορά θα ζητώ αυστηρά ένα κουτάλι 😁
VonLoutsos Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 hours ago, CallMeRp said: Προοριζόταν για μένα αλλά ... Την επόμενη φορά θα ζητώ αυστηρά ένα κουτάλι 😁 Αν πρόκειται για μηλόπιτα, το παγωτό που είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα