margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Pasteria & Estrella 17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 @margaritagr την καταρα μου να εχεις ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, Fotis13 είπε @margaritagr την καταρα μου να εχεις ! τι εγινε Fotis13? ξεκινησε η περιοδος που φτιαχνεις παλι σωμα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε τι εγινε Fotis13? ξεκινησε η περιοδος που φτιαχνεις παλι σωμα; Ναι την τυχη μου μεσα .ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι την τυχη μου μεσα .ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ! ελα κι εγω στο ιδιο μοτιβο ειμαι. μαζι θα γινουμε κορμαρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 και τη δικη μου καταρα να εχετε ολοι οσοι τρωτε πανω απο 200γρ ρυζι με κοτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 32 λεπτά πριν, JMc7 είπε και τη δικη μου καταρα να εχετε ολοι οσοι τρωτε πανω απο 200γρ ρυζι με κοτα. η κοτα ή το ρυζι 200γρ; πολυ μεγαλη ποσοτητα και τα δύο για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, evabb είπε η κοτα ή το ρυζι 200γρ; πολυ μεγαλη ποσοτητα και τα δύο για μενα. απο κατι φωτο που εχεις ανεβασει, πρεπει να παιζεις πολλα cheat meals μαζι με το bf.. υγ - εγω ετρωγα 2 κοτες κ τωρα τρωω 200γρ. μιλαμε για τραγωδια οχι αστεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Pasteria & Estrella Εντυπωσιακά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, JMc7 είπε απο κατι φωτο που εχεις ανεβασει, πρεπει να παιζεις πολλα cheat meals μαζι με το bf.. υγ - εγω ετρωγα 2 κοτες κ τωρα τρωω 200γρ. μιλαμε για τραγωδια οχι αστεια. μια φορα την εβδομαδα το cheat meal εδω και ενα χρονο περιπου. Πιο πριν ηταν cheat day, everyday. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Έν τω μεταξύ μου την έδωσε σήμερα Και έφτιαξα έναν λογαριασμό στο insta, να ανεβάζω το υλικό 😛 Αν κάποιος θέλει ν ακολουθήσει, «foodclicksgr» . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έν τω μεταξύ μου την έδωσε σήμερα Και έφτιαξα έναν λογαριασμό στο insta, να ανεβάζω το υλικό 😛 Αν κάποιος θέλει ν ακολουθήσει, «foodclicksgr» . οταν ειναι να φτιαξουμε μαγαζι να τους παρουμε τα λεφτα, μπορω να συμμετασχω. εμπιστευομαι τους φιλους σου - θα μας στηριξουν οπως ο φωτης καθε χειμωνα 🙏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έν τω μεταξύ μου την έδωσε σήμερα Και έφτιαξα έναν λογαριασμό στο insta, να ανεβάζω το υλικό 😛 Αν κάποιος θέλει ν ακολουθήσει, «foodclicksgr» . Ώστε ετσι λοιπον 😂😂 Λοιπον αν περνατε απο Πλαταμωνα Πιερίας, καντε μια χαρη στον εαυτο σας να αποφύγετε το κακό φαγητό που απευθύνεταισε τουρίστες (και οχι υψηλων απαιτησεων/επιπεδου) και ανεβείτε στον Παλαιό Παντελεημονα, που ειναι 10' απόσταση. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από xgol 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, xgol είπε Λοιπον αν περνατε απο Πλαταμωνα Πιερίας, καντε μια χαρη στον εαυτο σας να αποφύγετε το κακό φαγητό που απευθύνεταισε τουρίστες (και οχι υψηλων απαιτησεων/επιπεδου) και ανεβείτε στον Παλαιό Παντελεημονα, που ειναι 10' απόσταση. Ρε συ βλέπω καλά ; Κοντοσούβλι με ρύζι ; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, xgol είπε Ώστε ετσι λοιπον 😂😂 Λοιπον αν περνατε απο Πλαταμωνα Πιερίας, καντε μια χαρη στον εαυτο σας να αποφύγετε το κακό φαγητό που απευθύνεταισε τουρίστες (και οχι υψηλων απαιτησεων/επιπεδου) και ανεβείτε στον Παλαιό Παντελεημονα, που ειναι 10' απόσταση. εμενα 2 με χαλασαν : α) οτι ειναι ελαφρως αρπαγμενο το κρεας β) οτι ο δρομος που μας εδειξες δε βλεπω να χωραει το καγιεν & που θα παρκαρουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα