Wayward Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Τι λέει το σνίτσελ? Το μικρό είναι αυτό ή το μεγάλο? Το μικρό είναι αυτό. Καλό χωρίς να είναι το καλύτερο που έχω φάει όμως. Νόστιμος πουρές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Wayward είπε Το μικρό είναι αυτό. Καλό χωρίς να είναι το καλύτερο που έχω φάει όμως. Νόστιμος πουρές Οκ. Ευχαριστώ Έχουμε καμία άλλη πρόταση για σνίτσελ? Στο galeone έχω φάει γιγαντιαίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, *nenya* είπε Μπορεις να απλωσεις αλουμινοχαρτο πανω στη σχαρα και να τα ψησεις ετσι. Έχω διαβάσει πως δεν κανει να ψήνεις σε αλουμινόχαρτο, βγαζει κάτι ουσίες που δε πρέπει σε μεγάλες θερμοκρασίες, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 4 hours ago, agamoi-thytai said: Έχω διαβάσει πως δεν κανει να ψήνεις σε αλουμινόχαρτο, βγαζει κάτι ουσίες που δε πρέπει σε μεγάλες θερμοκρασίες, Δεν το'χα ξανακουσει αυτο! Και μια ζωη εβλεπα μανα, γιαγιαδες κλπ να ψηνουν επισης με αλουμινόχαρτο στον φουρνο. Υπαρχει καποια εγκυρη ερευνα που να λεει μεχρι ποια θερμοκρασια ειναι οκ το αλουμινοχαρτο; (Αν και πλεον μαλλον ειναι αργα για μενα τοοοσα χρονια με τον ίδιο τρόπο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, *nenya* είπε Δεν το'χα ξανακουσει αυτο! Και μια ζωη εβλεπα μανα, γιαγιαδες κλπ να ψηνουν επισης με αλουμινόχαρτο στον φουρνο. Υπαρχει καποια εγκυρη ερευνα που να λεει μεχρι ποια θερμοκρασια ειναι οκ το αλουμινοχαρτο; (Αν και πλεον μαλλον ειναι αργα για μενα τοοοσα χρονια με τον ίδιο τρόπο) Λενε πως οταν καιγεται το αλουμινοχαρτο βγαζει καρκινογονες ουσιες long story short Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Xθεσινη εξοδο με τον μπραδερ 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δοκιμάζοντας το αλάτι Maldon. Η επίγευση που σου αφήνει είναι ασύγκριτη. Μία μέτρια προσπάθεια με άλλη συνταγή για burger buns. Νομίζω πως φταίει το αλεύρι. Θα δοκιμάσω συνταγή που να ταιριάζει στο αλεύρι, δεν γίνεται αλλιώς. Την επομένη, hommade burger με διάφραγμα περασμένο από Sous Vide. Ο σιδηρόδρομος περίμενε και αυτός της σειρά του να μπει σε ένα burger bun. Νομίζω πως ήταν ότι πιο ωραίο έχω φάει σε burger. Burger με σιδηρόδρομο. Το αλάτι τα σπάει. Το ίδιο και το ούζο Γιαννατσή. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarias97359735 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2018 στις 9:24 ΠΜ, AtiX είπε Δυο τρείς φορές... δεν ξετρελάθηκα κι όλας.. Σωστά ούτε εγω Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από sugarias97359735 Διαγραφη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 @Highlander Τι γεύση έχει αλάτι Maldon?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Κροκ Μαντάμ στο Gazi College 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2019 στις 10:33 ΠΜ, maarinos είπε @Highlander Τι γεύση έχει αλάτι Maldon?? Έχει σαφώς καλύτερη γεύση από ένα καλό ανθό αλατιού Μεσολογγίου αλλά τεράστια διαφορά από ένα απλό αλάτι "κάλας". Επεξ/σία 17 Απριλίου 2019 από Highlander 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Στις 15/4/2019 στις 5:34 ΠΜ, Highlander είπε Δοκιμάζοντας το αλάτι Maldon. Η επίγευση που σου αφήνει είναι ασύγκριτη. Και ακριβώς όπως πρέπει να δοκιμάζεται τέτοιο αλάτι 👍 Πάντως στα θέματα γεύσης πολλές φορές υποτιμούμε αυτό που έχουμε δίπλα μας και μεγαλοποιούμε ό,τι δεν μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε. Ξέρω κόσμο που επειδή βλέπει συνέχεια στα ράφια του σουπερμάρκετ αλάτι Camargue, Maldon, fleur de sel να μη δίνει σημασία αλλά να εκστασιάζεται που βρήκε με 5 ευρώ μικρή πλαστική συσκευασία καλάς/ήρα/ρέα. Και για να μείνουμε στο θέμα (συγγνώμη για την ποιότητα) φωτογραφία ενός διαφράγματος πριν από δυο μήνες περίπου κάπου στα ανατολικά βουνά της Γαλλίας σε ένα μέρος που ουσιαστικά είναι απλά ένας ξυλόφουρνος. Τα κρέατα περνάνε για ελάχιστο χρόνο από τους 800 βαθμούς και σε συνδυασμό με το εκπληκτικό finishing salt (δε χρησιμοποιούν άλλο μπαχαρικό, υπάρχει λίγο πιπέρι) αποκτάνε εκπληκτική υφή και γεύση. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Καλές και οι κρεπάλες αλλά που και που πρέπει να ήμαστε εγκρατείς. Για μεσημεριανό ένα κοτόπουλο με ρύζι είναι αρκετό Spoiler 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι για την βραδυνή λιγούρα μετα απο πολύ καιρό 😂 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2019 από greekbusters 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, Speculoos είπε Και ακριβώς όπως πρέπει να δοκιμάζεται τέτοιο αλάτι 👍 Πάντως στα θέματα γεύσης πολλές φορές υποτιμούμε αυτό που έχουμε δίπλα μας και μεγαλοποιούμε ό,τι δεν μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε. Ξέρω κόσμο που επειδή βλέπει συνέχεια στα ράφια του σουπερμάρκετ αλάτι Camargue, Maldon, fleur de sel να μη δίνει σημασία αλλά να εκστασιάζεται που βρήκε με 5 ευρώ μικρή πλαστική συσκευασία καλάς/ήρα/ρέα. Και για να μείνουμε στο θέμα (συγγνώμη για την ποιότητα) φωτογραφία ενός διαφράγματος πριν από δυο μήνες περίπου κάπου στα ανατολικά βουνά της Γαλλίας σε ένα μέρος που ουσιαστικά είναι απλά ένας ξυλόφουρνος. Τα κρέατα περνάνε για ελάχιστο χρόνο από τους 800 βαθμούς και σε συνδυασμό με το εκπληκτικό finishing salt (δε χρησιμοποιούν άλλο μπαχαρικό, υπάρχει λίγο πιπέρι) αποκτάνε εκπληκτική υφή και γεύση. Με βάζεις στην πρίζα τώρα να δοκιμάσω διάφραγμα στον ξυλόφουρνο. Για να δω αύριο, αν ανάψω φούρνο, θα κάνω δοκιμή. Πάμε στα δικά μας. Τράτα, Γύθειο - 8/10 Ίσως και 9/10 αν δεν είχε κάτι ρίζες στα κοτσάνια στα χόρτα. Οι τηγανητές πατάτες ήταν αυτό που έπρεπε και οι κουτσομούρες ήταν φρέσκες και νόστιμες. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα