frozex Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κέικ Πραλίνας Σοκολάτας 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Exodia The Forbidden τι κινητο εχεις ;Τα ανεβαζουμε που τα ανεβαζουμε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Το Παγώνι (πρώην Μπινελικια) στη Ν.Φιλαδελφεια. Ελληνικη κουζινα, για παρεακι ο,τι πρεπει, διαφοροι μεζεδες αλλα και μερικα κυριως πιατα. Ολα περιποιημενα με προσοχη στην λεπτομέρεια και νοστιμα! χούμους πατατες με αυγα και σουτζουκι μοσχαρακι με λαχανικα και απο πανω κρουστα τυριου baby πατατες με στακα και δενδρολιβανο και κεφτεδακια με μυρωδικα, ουζο, γιαουρτι Σφακιανη πιτα με μελι και σουσαμι Αυτα + ουζο (ατομικο) + κρασι (μινι καραφακι)= 20€ το ατομο 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, CallMeRp είπε Exodia The Forbidden τι κινητο εχεις ;Τα ανεβαζουμε που τα ανεβαζουμε .... nokia 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πίτα με γεμιστό μπιφτέκι και παγωτό nirvana cookies and cream. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Exodia The Forbidden One 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Σαν ποτέ άνοιγα εστιατόριο θα φρόντιζα να πάρω ειδικό σε φώτα ώστε να έχουν όλοι τέλειες food photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωινουλι Επεξ/σία 7 Απριλίου 2019 από Exodia The Forbidden One 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Wayward που ? Γυθειο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Fotis13 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 4/4/2019 στις 4:42 ΜΜ, Fotis13 είπε Kαλη καρδια . Εξω απο το Γυθειο πανω σε μια στροφη του δρομου στο πουθενα ,δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να σταματαγα εκει για φαγητο αν δεν μας την ειχαν προτεινει το προηγουμενο βραδυ σε ενα μπαρακι ως μια απο τις καλυτερες ταβερνες της ευρυτερης περιοχης Μανης-Λακωνιας και οντως ηταν . Οτι φαγαμε ηταν εξαιρετικο : που ειναι & πως λεγεται βρε μοναχοφαγα.... ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, JMc7 είπε που ειναι & πως λεγεται βρε μοναχοφαγα.... ;;; Ετσι ειναι ο ερωτας χανεις σε παρατηρητικοτητα χαχααχ . Το εγραψα ρε πρωτο " ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ " Πρεπει να πας οταν σε φερει ο δρομος προς τα εκει οπωσδηποτε . Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ετσι ειναι ο ερωτας χανεις σε παρατηρητικοτητα χαχααχ . Το εγραψα ρε πρωτο " ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ " Πρεπει να πας οταν σε φερει ο δρομος προς τα εκει οπωσδηποτε . ισως παω ξανα στο Λιμενι γιατι μου φερανε κατι χρηματοκιβωτια για ανοιγμα & εχω κερασμα υγ - δεν το καταλαβα οτι λεγοταν "καλη καρδια"...ωραιο ονομα βρηκε ο μαστορας.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από JMc7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε @Wayward που ? Pasta Αργυρούπολη, πάω όταν έχω όρεξη να φάω αυτά τα πουγκιά που έβαλα με αχλάδι και gorgonzola Και το ριζότο που πήρε η σύζυγος πολύ καλό, με ανανά, σταφίδα, κοτόπουλο Γενικώς τα περισσότερα που έχω δοκιμάσει με άφησαν ικανοποιημένο και σε πολύ νορμάλ τιμές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Αυτά τα λίγα ...τώρα από χειμώνα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε @Wayward που ? Γυθειο Το σημείωσα. Τετάρτη ήμουν Γύθειο, αλλά μας πήγαν Σπάρτη για φαγητό, εντελώς μέτρια. Θα πάω πάλι αυτή ή την επόμενη Τετάρτη, οπότε θα απαιτήσω να πάμε Καλή Καρδιά Edit: Μόλις είδα πως πέφτει λίγο μακρυά, οπότε ίσως να φάμε άκυρο. Κανένα μαγαζί Σπάρτη της προκοπής ; Στις 6/4/2019 στις 5:41 ΜΜ, *nenya* είπε Το Παγώνι (πρώην Μπινελικια) στη Ν.Φιλαδελφεια. Ελληνικη κουζινα, για παρεακι ο,τι πρεπει, διαφοροι μεζεδες αλλα και μερικα κυριως πιατα. Ολα περιποιημενα με προσοχη στην λεπτομέρεια και νοστιμα! χούμους πατατες με αυγα και σουτζουκι μοσχαρακι με λαχανικα και απο πανω κρουστα τυριου baby πατατες με στακα και δενδρολιβανο και κεφτεδακια με μυρωδικα, ουζο, γιαουρτι Σφακιανη πιτα με μελι και σουσαμι Αυτα + ουζο (ατομικο) + κρασι (μινι καραφακι)= 20€ το ατομο Έτσι είναι μια σωστή περιγραφή, μπράβο Ντακς, δεν είναι anti-fitness αλλά ήθελα να σας δείξω τα μωβ καρότα του κήπου μου. Τα καλά της πρωτεύουσας. Πραγματικά αν έμενα εκεί, θα ήμουν άφραγκος. Τη βαρεθήκατε την ισπανική τορτίγια ; Εμείς όχι. Κιοφτέδες με μακαρόνια και πατάτες τηγανητές. Έχω δύο παιδιά και αν είναι ΣΚ κάνω το χατήρι και των δύο. Αυτή η ψαρούκλα μπήκε στο φούρνο. Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω στη Weber να δω το αποτέλεσμα. Παπαρδέλες χειροποίητες με κιμά. Πρώτη δοκιμή για κεφτεδάκια προβατίνας. Είναι φοβερά, αλλά ίσως θα πρέπει να ανακατευτεί ο κιμάς με μοσχάρι για να μην υπάρχει τόσο λίπος. Ένα μίνι ρολό ή ένα μεγάλο μπιφτέκι από κιμά προβατίνας στο Sous Vide 24h. Θέλει σίγουρα λιγότερο, είχε λιώσει αρκετά. Οι κριτές (τα παιδιά μου) είπαν ομόφωνα πως θέλει κάποιο τυρί μέσα για να σπάσει αυτή τη γλύκα. Σάββατο. Επιθυμία του μεγάλου υιού. Είχα παρέα και ήπιαμε ένα Γιαννατσή. Ξέχασα να βγάλω φωτό τη συνοδεία. Σάββατο βράδυ, δοκιμές και πάλι δοκιμές ως συνήθως. Ένα μικρό κομμάτι προβατίνα στο Sous Vide σε διαφορετική θερμοκρασία από ότι συνήθως. Ήταν γ@μάτο. Το άφησα για το τέλος. Μανιάτης @Σπάρτη Αν εξαιρέσεις το ντεκόρ, όλα τα άλλα είναι μέτρια. Και πάντα το λέω από άποψη τιμής/γεύσης/ποιότητας. Μανούρι Φέτα Σαλάτα του Σεφ Σαλάτα του Καίσαρα. Άνοστη Μία μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος. Δεν.... Τη ζήτησα medium. Δεν... Υπερβολικά πολλές πατάτες.... Πάντως τα φάγαμε όλα γιατί ήμασταν όρθιοι από τις 05:00 και φάγαμε στις 18:00. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Highlander 19 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα