eidikos33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, stormrain είπε Τωρα αυτο θεωρειται antifitness? Εχει τηγανητα τμηματα και το πιατο φαγωθηκε x 3 επειδη, μπουφες, οποτε... Τεσπα αν δεν ειναι, πειτε μου να δοκιμασω το auto-ban feature Τις Κυριακές στο shisan εγώ τρώω 10 πιάτα πιο γεμάτα από το δικό σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 hour ago, eidikos33 said: Τις Κυριακές στο shisan εγώ τρώω 10 πιάτα πιο γεμάτα από το δικό σου... ο μπουφές πως είναι? έχει μόνο rolls? ή παίζει και sashimi πχ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Τις Κυριακές στο shisan εγώ τρώω 10 πιάτα πιο γεμάτα από το δικό σου... Το πέτυχες το μαγαζι! Ενεκα της παρεας δεν μπορουσα να ξεδιπλωσω ακριβώς το full potential μου Απο το συγκεκριμένο χτυπαω τακτικα delivery με τα combo τους μπδγ. 2 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε ο μπουφές πως είναι? έχει μόνο rolls? ή παίζει και sashimi πχ? Rolls μονο και σαλάτες. Πολυ τιμιο, αν και δεν εχει ολες τις επιλογές του μενού του στον μπουφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, stormrain είπε Το πέτυχες το μαγαζι! Ενεκα της παρεας δεν μπορουσα να ξεδιπλωσω ακριβώς το full potential μου Απο το συγκεκριμένο χτυπαω τακτικα delivery με τα combo τους μπδγ. Rolls μονο και σαλάτες. Πολυ τιμιο, αν και δεν εχει ολες τις επιλογές του μενού του στον μπουφε. Σε ποιο πας για μπουφέ? Και εγώ παίρνω ντελιβερι κλασικά τα κόμπο με τα 20 και 25 τεμάχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε Σε ποιο πας για μπουφέ? Και εγώ παίρνω ντελιβερι κλασικά τα κόμπο με τα 20 και 25 τεμάχια Σε αυτό του Κέντρου. Επισης η περιοδος που είχε το efood 1+1 ηταν αρκετα καλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 minute ago, stormrain said: Επισης η περιοδος που είχε το efood 1+1 Μην μου το θυμίζεις, μετάνοιωσα που δεν έκανα πάνω από 1 παραγγελία στο Bullseye, είχε 1+1 τα 350gr burgers... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε Ναι και εμενα μου αρεσει πολυ ,εχει αγρια ομορφια . Κρεπουλινια μακαιρι στο καρντια 😥😥 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, stormrain είπε Σε αυτό του Κέντρου. Επισης η περιοδος που είχε το efood 1+1 ηταν αρκετα καλη ειχε και τα combo 1+1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, eidikos33 είπε ειχε και τα combo 1+1? Οχι ενταξει, αν ειχε και αυτο θα ηταν καθαρη κλοπη 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλη καρδια . Εξω απο το Γυθειο πανω σε μια στροφη του δρομου στο πουθενα ,δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να σταματαγα εκει για φαγητο αν δεν μας την ειχαν προτεινει το προηγουμενο βραδυ σε ενα μπαρακι ως μια απο τις καλυτερες ταβερνες της ευρυτερης περιοχης Μανης-Λακωνιας και οντως ηταν . Οτι φαγαμε ηταν εξαιρετικο : Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Fotis13 20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Kαλη καρδια . Εξω απο το Γυθειο πανω σε μια στροφη του δρομου στο πουθενα ,δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να σταματαγα εκει για φαγητο αν δεν μας την ειχαν προτεινει το προηγουμενη βραδυ σε ενα μπαρακι ως μια απο τις καλυτερες ταβερνες της ευρυτερης περιοχης Μανης-Λακωνιας και οντως ηταν . Οτι φαγαμε ηταν εξαιρετικο : Άσε μας ρε συ και μόλις έφαγα φακές! 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Από εχτές το βράδυ, μια μάζωξη με φίλους... 13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα καλύτερο,από βραδιά με φίλους,ψήσιμο και μπύρες και αραγμα στο μπαλκόνι 👍👍👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 15 minutes ago, stelios18120 said: Δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα καλύτερο,από βραδιά με φίλους,ψήσιμο και μπύρες και αραγμα στο μπαλκόνι 👍👍👍 Και όμως υπάρχει................. 2 βραδιές 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μπέργκερακι καί pancakes 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα