JMc7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 αλλοι γερολιμενα...κι αλλοι καημενα... 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, JMc7 είπε αλλοι γερολιμενα...κι αλλοι καημενα... Eιχες παει εσυ χαχαχα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τριτο μέρος(τελευταίο) 9 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Τελευταία φορά που είχα πάει είχα φάει το τετραμπίφτεκο και άλλα 2 (μπιφτέκια και ότι περίσεψε) απο όσους έχασαν την μάχη. Έχω να πάω πολύυυυ καιρό όμως μιας και η ποιότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα με το αγαπημένο πλεον Juicy Grill Ψηφίζω χασάπη πρώτο ,αυτό στη πλατεία Κεφαλαρίου ,το juicy ακολουθεί αλλά υπάρχει θέμα στην εξυπηρέτηση του κόσμου κ.α. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 νιωθω λιγο noob με αυτα που μπαινουν εδω. the avocado show 11 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 19 minutes ago, evabb said: νιωθω λιγο noob με αυτα που μπαινουν εδω. the avocado show The prasinada show XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τιναφτόρε! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 το θεμα ειναι οτι το αγορι εχει μπυροκοιλιτσα τρωγοντας & πινοντας σαν καλογερος που ξεφυγε απο μοναστηρι. οποτε εγω που ειμαι 100kg και 1.55 ειμαι θεος ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 hour ago, JMc7 said: το θεμα ειναι οτι το αγορι εχει μπυροκοιλιτσα τρωγοντας & πινοντας σαν καλογερος που ξεφυγε απο μοναστηρι. οποτε εγω που ειμαι 100kg και 1.55 ειμαι θεος ❤️ Κόψε κάτι, ακούς εκεί 1.55!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, evabb είπε νιωθω λιγο noob με αυτα που μπαινουν εδω. the avocado show Avocado Anti-fitness pick one. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, JMc7 είπε το θεμα ειναι οτι το αγορι εχει μπυροκοιλιτσα τρωγοντας & πινοντας σαν καλογερος που ξεφυγε απο μοναστηρι. οποτε εγω που ειμαι 100kg και 1.55 ειμαι θεος ❤️ δεν εχει μπυροκοιλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, Fotis13 είπε Γερολιμενας Αυτό στη Μάνη δεν είναι; Όμορφο μέρος, έχω πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τωρα αυτο θεωρειται antifitness? Εχει τηγανητα τμηματα και το πιατο φαγωθηκε x 3 επειδη, μπουφες, οποτε... Τεσπα αν δεν ειναι, πειτε μου να δοκιμασω το auto-ban feature 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, Fotis13 είπε Γερολιμενας Μου ξέφυγε και το ίδια στο quote. Από φωτο πάντως το μαγαζί φαίνεται να γ@μεί άγρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Εμ από τα καλύτερα ψάρια έχουμε κάτω στο Οίτυλο - Λιμενι-Γερολιμενα μιας και όλοι σχεδόν ψαρεύουν καθημερινά (μεν παράνομα 😂) αλλά ολόφρεσκα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mad-proffessor είπε Αυτό στη Μάνη δεν είναι; Όμορφο μέρος, έχω πάει. Ναι και εμενα μου αρεσει πολυ ,εχει αγρια ομορφια . Κρεπουλινια Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από Fotis13 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα