john_petrucci7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, margaritagr είπε Estrella ε???δεν μου φενεται αυτο στην κολοκοτρωνη...νεα σμυρνη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ιωαννινα,Παρα Πεντε τεραστιες μεριδες η μεγαλυτερη σαλατα που εχω δει ποτε αλλα απο ποιοτητα δεν ...Και ενα απο τα πρωινα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Fridays και Estrella νέα Σμύρνη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ας βαλω κι εγω το λιθαρακι μου Spago https://fr.tripadvisor.be/Restaurant_Review-g188644-d2721902-Reviews-Spago-Brussels.html Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από evabb 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Pasta και σαλάτα, μεγάλο fail.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 νομιζω οτι η σαλατα ηταν κυριως για την διακοσμηση, παντως τραβιοταν γτ οπως βλεπεις το φαγητο δεν ειχε σαλτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, evabb είπε νομιζω οτι η σαλατα ηταν κυριως για την διακοσμηση, παντως τραβιοταν γτ οπως βλεπεις το φαγητο δεν ειχε σαλτσα. Όχι δεν εννοώ τον συνδυσμό μεταξύ τους, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοώ ότι στο πιάτο δεν μου κάθεται καθόλου καλά οπτικά η σαλάτα (δεν είναι φρέσκια και χωρίς κάποιο -έξυπνο- dressing) και επίσης τα pasta φαίνονται παραβρασμένα και "βαρετά". Το λεμόνι στην άκρη του πιάτου, δίπλα στη σαλάτα και στη φέτα αγγούρι/ντομάτα, το βρίσκω επίσης παραφωνία. Το italian style που διαφημίζει το εστιατόριο θεωρώ πως δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 κι ομως απο θεμα ποιοτητας δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Δεν λεω οτι αλλαξε η ζωη μου μετα απο αυτο αλλα σιγουρα θα ξαναπηγαινα. Υποπτευομαι μαλιστα οτι εχει και καλυτερα πιατα με βαση αυτα που ειδα να περνανε διπλα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Συμβαίνει τώρα Spoiler Φούρνος Katamaya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Πρώτο μέρος Spoiler butcher's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Κατι απλο και λιτο 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Πιτα Παν Καιρο ειχα να φαω σαλατα, συνηθως δεν με ενθουσιαζουν. Αυτη εδω ομως ήταν με χαλουμι και βινεγκρετ εσπεριδοειδων οποτε την φχαριστηθηκα. Η ποικιλια κρεατικων ποιοτικη αλλα σχετικα μικρη για 2 ατομα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δεύτερο μέρος(Το 1ο πιάτο δικό μου) Για να καταφέρεις το άλλο ,θέλει ιδρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 5 hours ago, CallMeRp said: Δεύτερο μέρος(Το 1ο πιάτο δικό μου) Για να καταφέρεις το άλλο ,θέλει ιδρώτα. Τελευταία φορά που είχα πάει είχα φάει το τετραμπίφτεκο και άλλα 2 (μπιφτέκια και ότι περίσεψε) απο όσους έχασαν την μάχη. Έχω να πάω πολύυυυ καιρό όμως μιας και η ποιότητα δεν συγκρίνεται με τίποτα με το αγαπημένο πλεον Juicy Grill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Γερολιμενας Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Fotis13 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα