james9tito Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Μαύρος Γάτος Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δοκίμασε παϊδάκια Κατι εκτός ταβέρνας? Απο επαρχία ειμαι οποτε ελεγα να δοκιμασω κατι διαφορετικο μιας και εδω καθε 50 μετρα ταβερνα εχουμε
VonLoutsos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 8 hours ago, *Kopanos* said: Μαύρος Γάτος Hide contents Δοκίμασε παϊδάκια Αυτή η προτηγανισμένη πατάτα, πραγματικά να έχουν πολύ καλά ψητά και να μην μπορουν να βάλουν μια φρέσκια.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 26 minutes ago, VonLoutsos said: Αυτή η προτηγανισμένη πατάτα, πραγματικά να έχουν πολύ καλά ψητά και να μην μπορουν να βάλουν μια φρέσκια.... Αρκεί η "φρέσκια" να μην είναι πανιασμένη/λαδιασμένη... 😛 3
JMc7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 ηταν και κατι αλλες φωτο αλλα χαθηκαν στην πορεια... 8
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρίν λίγο ρακοφωλιά στο Γαλάτσι, πρώτη φορά πήγα αρκετά καλά φάγαμε αρνάκι στη λαδόκολλα, ψαρονέφρι με πατατούλες, χοιρινό κρασάτο μανιτάρια, σαλιγκάρια στιφάδο, σφακιανή πίτα, μαυρομάτικα με σπανάκι και ομελέτα με σύγκλινο. Και στην επιστροφή στο σπίτι χτύπησα και ένα παγωτάκι bueno φυστίκι σοκολάτα. Υ.γ Ξεχνά τους ντολμάδες που ήταν χειροποίητοι και πολύ καλοί Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από Exodia The Forbidden One 18
james9tito Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Έκανα το λάθος να πάω στον Μεξικανό στο Γουδί. Το μαγαζί παγωμένο, μια τρύπα που βγάζει "φτήνια" και προχειρότητα. Επειδή έχω φάει και στο el taco Bueno στο Χαλάνδρι, το φαγητό του Μεξικανου είναι προσβολή στο Μεξικό. Πήραμε μια σαλάτα και δύο πιάτα τα οποία σχεδόν δεν αγγιξαμε. Κρίμα γιατί είχα διαβάσει καλά λόγια, μάλλον χάλασε. 1
j0hnn1e Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Το απο πάνω (για τα δικά μου γούστα) είναι κακό παράδειγμα παστίτσιου.. 1. Υπερβολικά πολλά μακαρόνια 2. Ελάχιστη μπεσαμέλ 3. Παραψημένο, "πετσιασμένο" όπως είπα βέβαια, γούστα είναι αυτά.. 8 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Το απο πάνω (για τα δικά μου γούστα) είναι κακό παράδειγμα παστίτσιου.. 1. Υπερβολικά πολλά μακαρόνια 2. Ελάχιστη μπεσαμέλ 3. Παραψημένο, "πετσιασμένο" όπως είπα βέβαια, γούστα είναι αυτά.. Γούστα είναι αυτά, μπεσαμέλ στο χέρι να είναι και όχι έτοιμη, πόσοτητα είναι αναλόγως γούστα, για εμένα πάλι να κολυμπάει στη μπεσαμέλ το αντιπαθώ. Μετά είναι τι βάζεις μέσα στην σάλτα/μπεσαμέλ.
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, LASERPEWPEW είπε Το έτρωγα , αστούς να λένε.
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, j0hnn1e είπε Το απο πάνω είναι κακό παράδειγμα παστίτσιου.. Δεν κατάλαβα καν ότι απεικονίζεται παστίτσιο 😋 1
j0hnn1e Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 hours ago, TriLoBiTe said: Δεν κατάλαβα καν ότι απεικονίζεται παστίτσιο 😋 Ανησυχώ για το αετίσιο μάτι του Τριλο...
ctasis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Δεν κατάλαβα καν ότι απεικονίζεται παστίτσιο 😋 Και εμένα για μακαρονοπιτα μου φάνηκε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα