Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, xgol είπε Που βρίσκεται το συγκεκριμένο? Ενταξει το βρηκα. Την παρασκευη θα ειμαι εκει! Τι προτεινεις να δοκιμασω? Διαλεγεις αρχικα αν θελεις σου με κρεμα ή παγωτο. Προτεινω κρεμα. Επειτα διαλεγεις μεχρι και δυο διαφορετικες σοκολατες. Απο οσες εχω δοκιμασει, ξεχωριζω τη γαλακτος και την bitter. Η γλυκοριζα ειναι υπεροχη, αλλα ειναι ιδιαιτερη γευση απο μονη της. Προσωπικα θα την εβαζα με bitter παντως. Την επομενη φορα που θα παω, θα δοκιμασω να βαλω τη ζεστη σοκολατα σε μπεν μαρι που μου προτειναν. Γιατι εχουμε στοχους για την επομενη φορα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Να παρετε το οικογενειακο μεγεθος προφιτερολ και να βαλετε συνδυασμο πραλινα και σοκολατα γαλακτος. Χθες μου τελείωσε ήδη μου λείπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μηλόπιτα από συνταγή του Αποστολάκη, brunch στο oh mama & Τσικνοπέμπτη Ρεμουτσικο 16 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Spoiler Σπιτικός μουσακάς από σεφ Spoiler Kamelia Ν.Ψυχικό/ τμχ ~ 2,5e Spoiler Troufa - Δροσία Spoiler Δίαλειμμα από το διάλειμμα με : Spoiler Μπαρμπαλιάς - Φιλαδέλφεια / μερίδα κεμπάπ ~ 8e Spoiler El jiron- Ν.Ψυχικό / 'Ημασταν αναποφάσιστοι ...καταλήξαμε σε καφέ εν τέλει😀 Pancakes στα 10e😨 Spoiler Kamelia Spoiler Πίτες των Γεύσεων / 2,2e - Τίτλοι τέλους☠️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 @stormrain καταστροφη το Choureal ... Aperitivo 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JMc7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 skyfall ending 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Σπιτικά chimichangas 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Τι είναι αυτά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, agamoi-thytai είπε Τι είναι αυτά ; Σπιτικά chimichangas, chimichangas που έχουν φτιαχτεί στο σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Σπιτικά chimichangas, chimichangas που έχουν φτιαχτεί στο σπίτι! off εντελώς, αλλά μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 3/3/2019 στις 1:23 ΜΜ, margaritagr είπε Μηλόπιτα από συνταγή του Αποστολάκη, brunch στο oh mama & Τσικνοπέμπτη Ρεμουτσικο Επιτέλους γνήσιο anti fitness!!!!!!!! Καλή σας χώνεψη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 8:54 ΠΜ, Fotis13 είπε Vezene ,εξαιρετικο .Tην επομενη φορα θα παρω το aris deal closer που ειναι για 4 ατομα κανονικα χαχα.Ολα ειναι χ2 Οι φωτος εχουν φαει downscale γιατι μπορεσουν να ανεβουν το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο για την ποιοτητα του φορουμ . Νομίζω ότι είναι το κορυφαίο κρέας της Αθήνας. Έχει και ένα τερατώδες παγωτό (ξεχνάω τώρα το όνομά του) για το τέλος. Περιμένω φωτογραφίες από τη Σπονδή. Φάγαμε την Κυριακή στο Σένιος, στην πλατεία Αγ. Ειρήνης. Νομίζω πως είναι το ιδανικό σημείο για να φράξεις τις αρτηρίες σου. 😶 Ελληνικό φαγητό, με λίγο διαφορετική ματιά, φτιαγμένο εξαιρετικά με αρκετές προτάσεις. Μου άρεσαν ΠΟΛΥ, η μπουγάτσα με παστουρμά και αυγό και το βρώμικο κουλούρι Θεσσαλονίκης που τα τσάκισα Χ2 . Οι φωτο είναι από τα γλυκά που δε μου είπαν και πολλά (έως και καθόλου). Μπροστά η μπουγάτσα που δυστυχώς είναι με γέμιση σοκολάτα (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ), ο λουκουμάς και η πορτοκαλόπιτα δεξιά. Θα ξαναπάω. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Καλημέρα , Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Για να μην χαλάσουμε το thread μπορείτε να μου απαντήσετε και με pm. Θα είμαι το τριήμερο Αθήνα και θα μείνω Παλλήνη. Επειδή λόγω τέκνου δε θα μπορέσω να πάω κέντρο να δοκιμάσω αυτά που θα ήθελα. Έχετε να προτείνετε κάτι που αξίζει στις κοντινές περιοχές με δυνατότητα παρκινγκ εννοείται. Ευχαριστώ! Και για το on topic μια λιγουρίτσα που είχα χτες. Η πάστα ηταν με αμύγδαλο, αρκετά καλή αλλά τα τυλιχτά μπαγιάτικα.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @fasttam Eιναι σιγουρα μεσα στο top 3 για ποιοτικο κρεας και κοπες στην Αττικη ,το γλυκο που στην ουσια ειναι ενα γιγαντιαιο semifreddo λεγεται Ari's deal closer .Απο Σπονδη εβαλα ,δεν παρακολουθεις το θεμα τακτικα ! Ολα απο τις χερουκλες μου Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Fotis13 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Fotis13 είπε @fasttam Eιναι σιγουρα μεσα στο top 3 για ποιοτικο κρεας και κοπες στην Αττικη ,το γλυκο που στην ουσια ειναι ενα γιγαντιαιο semifreddo λεγεται Ari's deal closer .Απο σπονδη εβαλα ,δεν παρακολουθεις το θεμα τακτικα ! Ολα απο τις χερουκλες μου οταν λες απο τις χερουκλες σου, φανταζομαι οτι εννοεις οτι με αυτες τις χερουκλες εκανες στο σπουδαιο εργο να πιασεις το κουτι, να το ακουμπησεις στο τραπεζει ΚΑΙ κυριως να το ανοιξεις. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα