*nenya* Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 23 minutes ago, Hiddenite said: Αυτά -ες είναι!!! Καταυλακιώτισσα να υποθέσω; 3/4, μεσα επεσες. Και τις διπλες μου τις φτιαχνει μια θεία. [XD ψαρωσατε οτι θα'φτιαχνα εγώ τετοιο πραμα;;;] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, CallMeRp είπε Τι έγινε;Όλοι διατροφικά παίξατε αυτές τις μέρες;😛 Πσκ - κάτι λίγα.Ραντεβου 28-2. Αυτό με τα καρότα και τα κρεμμύδια τι κρέας είναι ; Γενικά είναι κρεατόσουπα ; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από agamoi-thytai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Το αγαπημενο μας La strega ,ναι παλι ! 21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Αυτό με τα καρότα και τα κρεμμύδια τι κρέας είναι ; Γενικά είναι κρεατόσουπα ; Με μοσχάρι στην κατσαρόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Fotis13 είπε Το αγαπημενο μας La strega ,ναι παλι ! Γέμισε το στόμα μου σάλια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Wayward είπε Γέμισε το στόμα μου σάλια... https://www.google.com/amp/s/amp.onmed.gr/ygeia/story/327736/sielorroia-ti-borei-na-kryvoun-ta-ypervolika-salia 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε https://www.google.com/amp/s/amp.onmed.gr/ygeia/story/327736/sielorroia-ti-borei-na-kryvoun-ta-ypervolika-salia 😂😂😂 Να 'σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Πίτσα το μεσσημερι καί σουφλέ τό βράδυ, καί παγωτάκι παρόλο το κρύο μία χαρά τράβαγε. dice simulater 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Πίτσα το μεσσημερι καί σουφλέ τό βράδυ, καί παγωτάκι παρόλο το κρύο μία χαρά τράβαγε. 😲 Πωπω έχω να δω έτσι κομμένη πιπεριά σε πίτσα χαλαρά πάνω από δεκαετία! Thanks for the memories ένα πράμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Speculoos είπε 😲 Πωπω έχω να δω έτσι κομμένη πιπεριά σε πίτσα χαλαρά πάνω από δεκαετία! Thanks for the memories ένα πράμα. Ρόμα πολύ τίμια προσφορά δύο πίτσες 10 ευρώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ρόμα πολύ τίμια προσφορά δύο πίτσες 10 ευρώ Ό,τι και να λέγεται για τις Ρόμα (and the oscar goes to...) κανείς δεν μπορεί να τις κατηγορήσει ότι δεν παραμένουν σταθερές στο πέρασμα όχι απλά των χρόνων αλλά των δεκαετιών. Αυτό το ψιλοκαμμένο γυαλιστερό στεφανάκι γύρω γύρω από την πίτσα έχει στοιχειώσει τα εφηβικά μου χρόνια. Βάζω στοίχημα ότι θα χρησιμοποιούν ακόμα την ίδια σάλτσα στο καλτσόνε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα,θα ήθελα τις.top επιλογές σας μαγαζιών με delivery,για κέντρο Αθήνας. Με ενδιαφέρουν κυρίως σουβλάκι,πίτσα, burger, γλυκό. Εννοείται δέκτες και προτάσεις εδεσμάτων απο κάθε μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Πήγα και εγώ μετά από χρόνια στο αγαπημένο juicy grill. Σχεδόν όλα όπως τα είχα αφήσει στο περιτύλιγμα (λαχανικά,sauce, κτλ) και ακόμα καλύτερα με βελτιωμένο ψωμάκι σε πιο brioche εκδοχή. Δυστυχώς το πιο βασικό στοιχείο του burger που ήταν ο κιμάς πήρε την κάτω βόλτα... το κρέας ήταν τόσο άνοστο που αν δεν είχε τα μυρωδικά θα το έλεγες και νοσοκομειακό. Στο burger joint που θεωρείται ένα πιο ποιοτικό goodies έφαγα πιο γευστικό burger. Τιμές κλασσικά στο θεό για να φας το mini burger τους με τις εξίσου ανοστες πατάτες και αναμονη 30-45 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Αν και δεν το λες αντι-φιτνες, έφαγα πρόσφατα τις καλύτερη κρεατόσουπα (σε σουπα πατσα) εβερ ! Στο Μουζάκι Καρδίτσας η 1η ειναι με ποδι και η 2η με μαγουλα Spoiler Spoiler Επίσης μια σουπα που εφτιαξα οταν ειχα το στομάχι μου Spoiler Στο τελος μια σουπα γκούλας απο τη στοα πρωια Spoiler 7 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 29 minutes ago, Thulogur said: Hide contents Hide contents Hide contents Στο τελος μια σουπα γκούλας απο τη στοα πρωια Hide contents Τρελαίνομαι για γκουλας ❤️ μονο σε χωρια της Ουγγαριας το εχω απολαύσει ομως. Εδω στην Αθηνα που να βρω οριτζιναλ; (Εψαξα το μενου του μαγαζιου που ανέφερες αλλα μαλλον δεν το εχει πια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα