Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 minutes ago, Speculoos said:

Στα καλά antifitness νέα της ημέρας, πριν λίγες ώρες η Nestle ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Απρίλη στην Ευρώπη την πιο διάσημη γεύση που έχει εδώ και 15 χρόνια στην Ιαπωνία, την Green Tea Matcha. Aρχικά θα υπάρχει σε 8 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Στην Ιαπωνία τα τελευταία 20 χρόνια έχουνε βγει πάνω από 350 διαφορετικές γεύσεις Kit Kat.

kitkat-green-matcha-feed.jpg

Καθυστερημένη εκδίκηση για τις πυρηνικές υποθέτω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βρε παιδιά ξεφυγαμεεεε με το πολύ μπλαμπλα κ οφτοπικ. Ας επιστρέψουμε και σε καμια εικονα!

IMG-93ff80184def1060e1934d7a89eecaa1-V.jpg.9b5c1e3f903dddfea01bac1ce9f2c459.jpg

Πρεπει να ξαναπαω σ'αυτο το μαγαζι. Ηταν εξαιρετικη η παπια αλλα και ο πουρες. (Spit Jack)

• Like 14
  • Thanks 2

7 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

ούτε εμένα μαρέσει + οτι ειναι ακριβή γι αυτο και καλα που θα ηθελε να προσφέρει.

καμια σχέση πχ με κατάστημα Pizza Please στη θεσσαλονίκη που αν αντιλαμβάνομαι σωστά ειναι στα γούστα σου.

22 ώρες πριν, billdanos είπε

Χοντρή πίτσα...

Ακριβη ειναι, χοντρη δεν θα το λεγα. Συν οτι εχει και deep dish pizza

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Speculoos είπε

Στα καλά antifitness νέα της ημέρας, πριν λίγες ώρες η Nestle ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Απρίλη στην Ευρώπη την πιο διάσημη γεύση που έχει εδώ και 15 χρόνια στην Ιαπωνία, την Green Tea Matcha. Aρχικά θα υπάρχει σε 8 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Στην Ιαπωνία τα τελευταία 20 χρόνια έχουνε βγει πάνω από 350 διαφορετικές γεύσεις Kit Kat.

kitkat-green-matcha-feed.jpg

την βρισκεις ηδη στις βρυξελλες εισαγωμενη στα γιαπωνεζικα μαγαζια.

Btw, λιγα τα λογια σας για την matcha, ειναι θρησκεια.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1

3 ώρες πριν, *nenya* είπε

Βρε παιδιά ξεφυγαμεεεε με το πολύ μπλαμπλα κ οφτοπικ. Ας επιστρέψουμε και σε καμια εικονα!

Πρεπει να ξαναπαω σ'αυτο το μαγαζι. Ηταν εξαιρετικη η παπια αλλα και ο πουρες. (Spit Jack)

Τι είπες τώρα ; Ποιο είναι μαγαζί; που είναι ;

8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Τι λες ρε φιλε σοβαρα , υπαρχει ντιπ ντις στην αθηνα για πες που γιατι ειμαι ετοιμος να παω σικαγο 😛

Εγώ πάντως έτσι που το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι και μου φαίνεται υπερβολικό, γενικά προτιμώ πίτσα με λίγα υλικά. 

• Like 1

• Super Moderators
19 minutes ago, *Kopanos* said:

Εγώ πάντως έτσι που το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι και μου φαίνεται υπερβολικό, γενικά προτιμώ πίτσα με λίγα υλικά. 

Λίγο υλικά έχει η συγκεκριμένη στο video, απλά τα λίγα αυτά (ποικιλία) έχουν περισσότερο βάρος. 😛

1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Λίγο υλικά έχει η συγκεκριμένη στο video, απλά τα λίγα αυτά (ποικιλία) έχουν περισσότερο βάρος. 😛

Ναι απλά η ποσότητα είναι για 3 κανονικές πίτσες 😂, θα ήθελα από περιέργεια να την δοκιμάσω πάντως.

• Like 1

Και στο σαρβάιβορ πίτσα είχε σήμερα!

Η δική μου είναι καλύτερη!

Δεν υπάρχει πιο εύκολο ζυμάρι από αυτό της πίτσας, μη βαριέστε να φτιάχνετε, κάνει τεράστια διαφορά.

20190209_223149.jpg

• Like 12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και έχω φάει στο Σικάγοdeep dish pizza και θεωρητικά σε καλή πιτσαρία δεν μπορω να πω οτι με τρέλανε...και εμενα αλλα.οαι τον αδερφό μου μας εκατσε πολυ βαριά (και πιστεψτε με σπανια στην Ζωη μου να μην μπορω να χονεψω φαγητό)

20160520_231854.jpg

Επεξ/σία από arxontas2323
  • Like 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@*nenya*    ωραια τα μπαλταδακια πρωτοτυπα , μου αρεσει  πολυ και το setting στο τραπεζι .Εχω πολυ μεγαλα standards στο θεμα παπια δειχνει καλη , θα το επισκεφτω μολις φτιαξει ο καιρος γιατι εκει μεσα μονο με vespa μπαινω .

Ζuccherino 

51983591_2172257156405804_4447004284965355520_n.jpg

52459000_636874313435569_6132232667460009984_n.jpg

51975508_2329519007294336_1260649519297593344_n.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 14

14 ώρες πριν, *nenya* είπε

υπέροχη η φωτογραφία σου, με έβαλε στο τρυπάκι να ψάξω το μαγαζί, αλλά είδα στο trip advisor κάποιοι να το θάβουν δίχως οίκτο. Δίνεις εγγύηση ποιότητας? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...