Aruil Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 10 minutes ago, Speculoos said: Στα καλά antifitness νέα της ημέρας, πριν λίγες ώρες η Nestle ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Απρίλη στην Ευρώπη την πιο διάσημη γεύση που έχει εδώ και 15 χρόνια στην Ιαπωνία, την Green Tea Matcha. Aρχικά θα υπάρχει σε 8 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Στην Ιαπωνία τα τελευταία 20 χρόνια έχουνε βγει πάνω από 350 διαφορετικές γεύσεις Kit Kat. Καθυστερημένη εκδίκηση για τις πυρηνικές υποθέτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Βρε παιδιά ξεφυγαμεεεε με το πολύ μπλαμπλα κ οφτοπικ. Ας επιστρέψουμε και σε καμια εικονα! Πρεπει να ξαναπαω σ'αυτο το μαγαζι. Ηταν εξαιρετικη η παπια αλλα και ο πουρες. (Spit Jack) 14 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 ↑ ποσο εκπληκτικη επιχειρηση, αντι να δινουν μαχαιρι, προσφερουν ενα μικρο μπαλντα. Υπεροχοι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε ούτε εμένα μαρέσει + οτι ειναι ακριβή γι αυτο και καλα που θα ηθελε να προσφέρει. καμια σχέση πχ με κατάστημα Pizza Please στη θεσσαλονίκη που αν αντιλαμβάνομαι σωστά ειναι στα γούστα σου. 22 ώρες πριν, billdanos είπε Χοντρή πίτσα... Ακριβη ειναι, χοντρη δεν θα το λεγα. Συν οτι εχει και deep dish pizza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Speculoos είπε Στα καλά antifitness νέα της ημέρας, πριν λίγες ώρες η Nestle ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Απρίλη στην Ευρώπη την πιο διάσημη γεύση που έχει εδώ και 15 χρόνια στην Ιαπωνία, την Green Tea Matcha. Aρχικά θα υπάρχει σε 8 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Στην Ιαπωνία τα τελευταία 20 χρόνια έχουνε βγει πάνω από 350 διαφορετικές γεύσεις Kit Kat. την βρισκεις ηδη στις βρυξελλες εισαγωμενη στα γιαπωνεζικα μαγαζια. Btw, λιγα τα λογια σας για την matcha, ειναι θρησκεια. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από evabb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Βρε παιδιά ξεφυγαμεεεε με το πολύ μπλαμπλα κ οφτοπικ. Ας επιστρέψουμε και σε καμια εικονα! Πρεπει να ξαναπαω σ'αυτο το μαγαζι. Ηταν εξαιρετικη η παπια αλλα και ο πουρες. (Spit Jack) Τι είπες τώρα ; Ποιο είναι μαγαζί; που είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε Tι είπες τώρα; Ποιο είναι μαγαζί; Eίπε 4 ώρες πριν, *nenya* είπε (Spit Jack) :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τι λες ρε φιλε σοβαρα , υπαρχει ντιπ ντις στην αθηνα για πες που γιατι ειμαι ετοιμος να παω σικαγο 😛 Εγώ πάντως έτσι που το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι και μου φαίνεται υπερβολικό, γενικά προτιμώ πίτσα με λίγα υλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 19 minutes ago, *Kopanos* said: Εγώ πάντως έτσι που το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι και μου φαίνεται υπερβολικό, γενικά προτιμώ πίτσα με λίγα υλικά. Λίγο υλικά έχει η συγκεκριμένη στο video, απλά τα λίγα αυτά (ποικιλία) έχουν περισσότερο βάρος. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Λίγο υλικά έχει η συγκεκριμένη στο video, απλά τα λίγα αυτά (ποικιλία) έχουν περισσότερο βάρος. 😛 Ναι απλά η ποσότητα είναι για 3 κανονικές πίτσες 😂, θα ήθελα από περιέργεια να την δοκιμάσω πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Και στο σαρβάιβορ πίτσα είχε σήμερα! Η δική μου είναι καλύτερη! Δεν υπάρχει πιο εύκολο ζυμάρι από αυτό της πίτσας, μη βαριέστε να φτιάχνετε, κάνει τεράστια διαφορά. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και έχω φάει στο Σικάγοdeep dish pizza και θεωρητικά σε καλή πιτσαρία δεν μπορω να πω οτι με τρέλανε...και εμενα αλλα.οαι τον αδερφό μου μας εκατσε πολυ βαριά (και πιστεψτε με σπανια στην Ζωη μου να μην μπορω να χονεψω φαγητό) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από arxontas2323 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @*nenya* ωραια τα μπαλταδακια πρωτοτυπα , μου αρεσει πολυ και το setting στο τραπεζι .Εχω πολυ μεγαλα standards στο θεμα παπια δειχνει καλη , θα το επισκεφτω μολις φτιαξει ο καιρος γιατι εκει μεσα μονο με vespa μπαινω . Ζuccherino Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από Fotis13 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, *nenya* είπε Βρε παιδιά ξεφυγαμεεεε με το πολύ μπλαμπλα κ οφτοπικ. Ας επιστρέψουμε και σε καμια εικονα! Πρεπει να ξαναπαω σ'αυτο το μαγαζι. Ηταν εξαιρετικη η παπια αλλα και ο πουρες. (Spit Jack) υπέροχη η φωτογραφία σου, με έβαλε στο τρυπάκι να ψάξω το μαγαζί, αλλά είδα στο trip advisor κάποιοι να το θάβουν δίχως οίκτο. Δίνεις εγγύηση ποιότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα