Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Just now, moure said:

.Εμενα δεν μου αρεσει καθόλου στην πίτσα το υπερβολικό τυρί.

Same, αλλά στις 2 πρώτες από τις 3 που ανέφερα, στην 3η πάει μια χαρά (ναι έχω δοκιμάσει 😛 ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
33 minutes ago, Kostasspil said:

Γι αυτο το μαγαζι εχω διαβασει πολλα ασχημα σχολια, αλλα η εμπειρια μου οταν εφαγα εκει ηταν παρα πολυ καλη. Δεν καταλαβαινω ολα τα αρνητικα που γραφουν. 

Ασχετο, ειναι οντως του Μποτρινι, ηταν, η απλα εχει βγαλει καποιες συνταγες;

Ο Μποτρίνι είχε αναλάβει το μενού τους πριν απο μερικά χρόνια. Δεν συνεργάζεται πλέον μαζί τους αλλά έχουν κρατήσει τα περισσότερα πιάτα και ορεκτικά του (το προσούτο με την παρμεζάνα και τις μικρές μπρουσκέτες που έρχεται κρεμασμένο στα μανταλάκια, είναι πάρα πολύ καλό, όπως και η μακαρονάδα με αβγοτάραχο!).

Οι πίτσες τους είναι πάρα πολύ καλές για μένα μιας και έχουν λεπτή και τραγανή ζύμη και έχουν πάνω τους διακριτικά και λίγα υλικά.

Προφανώς όμως και παίζει και ρόλο το μαγαζί παρόλο που όλα είναι κάτω από μια αλυσίδα! Για παράδειγμα ή Pasteria στα Κ. Πατήσια είναι ...άθλια, ενώ αυτή στο Φάληρο είναι προσεγμένο μαγαζί με άψογα πιάτα και προσωπικό! :) 

Τέλος επειδή κάποιος ανέφερε την καρμπονάρα, να τονίζω πως το 99.9% των delivery στην Ελλάδα όταν λένε "καρμπονάρα" εννοούν τα ...μακαρόνια με κρέμα γάλακτος και μπέικον, κάτι που εκτός από άθλιο είναι και προσβολή για την ίδια την καρμπονάρα*! 😛 

* κάπου στο νήμα της μαγειρικής είχα ποστάρει συνταγή για την Καρμπονάρα του Ντάνου (του αυθεντικού, όχι του ατάλαντου από τo survivor...)

• Like 5

• Moderators
5 ώρες πριν, *nenya* είπε

.τί να κάνω όμως που δεν τό'χω να ζυμώσω και να φτιάξω την δική μου σπιτική πίτσα!

Παραγγειλε. Πιτσα Παπαγαλος. Ή παρτε την απο το μαγαζι αν δεν κανει ντελιβερι σε σενα, που το αποκλειω. Εκει θα καταλαβεις ;)

Κατατα πηραμε δυο Domino's το ΣΚ (και βλακεια μου που δεν εβγαλα φωτο). Κατω του μετριου για τα γουστα μου.

• Like 1

7 hours ago, vastegial_74 said:

Το εχω βιωσει μπροστα στα ματια μου στο καλυτερο Ιταλικο-τρατορια, το mama mia, που δυστυχως δεν υπαρχει πια...

Σε ποια mama-mia αναφέρεσαι;

• Super Moderators
2 hours ago, bvb7 said:

Παιδες δοκιμαστε flower πλατεια Μαβιλη για ωραια πιτσα σιγουρακι

Χοντρή πίτσα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε

Σε ποια mama-mia αναφέρεσαι;

Στο mama Mia που ήταν στη λεωφόρο Πεντέλης. Οι ίδιοι είχαν και στη Νάουσα της Πάρου και άνοιγε μόνο καλοκαίρι. Ένα ζευγάρι Ιταλοί το είχαν. Σαν χώρος δεν ήταν τίποτα το τρομερό αλλά οι γεύσεις ήταν αυθεντικές και η ποιότητα κορυφαία. Τσιμπιμενες τιμές αλλά άξιζε. 

Επεξ/σία από vastegial_74
  • Like 1
  • Thanks 1

22 hours ago, *nenya* said:

Να μυρίζει ξυλόφουρνο θέλω και να είναι στεγνή από κάτω. Ζητάω πολλάααααα;;;

Κατηφοριζετε προς Κουκακι, πατε στη Pulp για ζυθο και ρωκ, και μετα με λιγα λεπτα περπατημα πατε και για αυθεντικη πιτσα σε ξυλοφουρνο στο Pizzaria Romas

2 σε 1.

• Like 3

14 hours ago, billdanos said:

Χοντρή πίτσα...

ούτε εμένα μαρέσει + οτι ειναι ακριβή γι αυτο και καλα που θα ηθελε να προσφέρει.

καμια σχέση πχ με κατάστημα Pizza Please στη θεσσαλονίκη που αν αντιλαμβάνομαι σωστά ειναι στα γούστα σου.

1 hour ago, Getta Robo said:

Κατηφοριζετε προς Κουκακι, πατε στη Pulp για ζυθο και ρωκ, και μετα με λιγα λεπτα περπατημα πατε και για αυθεντικη πιτσα σε ξυλοφουρνο στο Pizzaria Romas

2 σε 1.

Pulp έχω πάει αρκετές φορές, ωραίες τσέχικες μπύρες [Primator, Starobrno κλπ.]! Thx για την πρόταση πιτσαρίας!

• Thanks 1

22 ώρες πριν, ADHD είπε

Οπως τα λεει ο Thresh ειναι, η deep dish ειναι απίστευτη αλλα θες μαχαιροπιρουνο. :P 

Τι λες ρε φιλε σοβαρα , υπαρχει ντιπ ντις στην αθηνα για πες που γιατι ειμαι ετοιμος να παω σικαγο 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα καλά antifitness νέα της ημέρας, πριν λίγες ώρες η Nestle ανακοίνωσε ότι θα φέρει τον Απρίλη στην Ευρώπη την πιο διάσημη γεύση που έχει εδώ και 15 χρόνια στην Ιαπωνία, την Green Tea Matcha. Aρχικά θα υπάρχει σε 8 χώρες και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Στην Ιαπωνία τα τελευταία 20 χρόνια έχουνε βγει πάνω από 350 διαφορετικές γεύσεις Kit Kat.

kitkat-green-matcha-feed.jpg

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...