Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα ζυμαρικά όντως ΥΠΕΡΟΧΑ. Σαν στυλ μου θύμισαν λίγο τις μακαρούνες της Καρπάθου.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mclein είπε

στους οριζοντες στο λυκαβηττο μην πας, θα ξενερωσεις με τα ψωνια που μαζευονται & το προσωπικο πολυ δηθεν !!!

Συμφωνώ!

Θα προσθέσω 2 πολύ καλές ταράτσες με θέα που έχω δοκιμάσει, ωραίο φαγητό και συμπαθητικές τιμές :

1) Skyfall

http://www.skyfallbar.gr/index.php/about

και

2) Thissio View

https://www.thissioview.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Highlander είπε

Σε χάνουμε μικρό μου ;
Πω πω, δεν περίμενα πως εσύ εκεί στα ξένα θα αποκτήσεις τις βάρβαρες ελληνικές συνήθειες του γάμου.
Κούκλα είσαι πάντως :)

Ποιος γάμος; ποιος παντρεύεται; Το εστιατόριο είναι δώρο για την γιορτή του άντρα μου (δεν είμαστε παντρεμένοι αλλά 32 χρόνων μαντράχαλος δεν θα τον αποκαλέσω "το αγόρι μου") 

Επεξ/σία από evabb
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσκεψη με το έτερον ήμισυ στο Po boy's το οποίο έχει δικό του καπνιστήριο για τα κρέατα. Για κάποιο λόγο από αυτά που είχα διαβάσει περίμενα πως θα ήταν σούπερ αλλα δεν.. πάραυτα αν βρεθείτε εκεί γύρω κάντε μια δοκιμή έχει το κάτι διαφορετικό.

IMG_20180613_185215.jpg

Επεξ/σία από johnGo
  • Like 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Homemade Pizza

Το ζυμάρι έγινε με αυτή τη συνταγή (προσοχή η συγκεκριμένη συνταγή βγάζει δυο πίτσες):

https://www.ricardocuisine.com/en/recipes/2049-homemade-pizza-dough

Η σάλτσα είναι η Primo Gusto Basilico

Η Pizza ψήθηκε στους 275 βαθμούς στο grill του φουρνου για περίπου 8-9 λεπτά.

Edit: Τώρα που το θυμήθηκα. Άλλο ένα tip, τώρα το καλοκαίρι επειδή η εξωτερική θερμοκρασία είναι υψηλή, καλό είναι να βάλετε κρύο νερό απο το ψυγείο, γιατί λόγω της υψηλής θερμοκρασίας άμα βάλετε ζεστό νερό η μαγιά θα ενεργοποιηθεί πολύ γρήγορα και άμα αφήσετε μια ώρα το ζυμάρι να φουσκώσει, η μαγιά θα έχει κάνει παραπάνω δουλειά από ότι θέλαμε και το ζυμάρι θα έχει περισσότερο γεύση απο τη μαγιά (κάτι που δεν θέλουμε). Εγω άφησα το ζυμάρι γύρω στη μιάμιση ώρα για να φουσκώσει. Όταν έχει κρύο και εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή τότε είναι ok να βάζουμε ζεστό νερό.

Απο εδώ είδα αυτή τη συμβουλή:

http://doughgenerator.allsimbaseball9.com/recipe.php?recipe_id=31

IMG_20180705_141235.thumb.jpg.d0531a39b9472d5a2f6e0d0ed0a518a2.jpg

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 18
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

προσοχή η συγκεκριμένη συνταγή βγάζει δυο πίτσες

Δηλαδή τώρα αυτό τι μας το λες? Ότι είναι κάτι κακό δηλαδή? 😂

Θα κρατηθεί η συνταγή για τις διακοπές

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, FireKiller είπε

Δηλαδή τώρα αυτό τι μας το λες? Ότι είναι κάτι κακό δηλαδή? 😂

Θα κρατηθεί η συνταγή για τις διακοπές

Όχι καλό είναι που βγάζει δυο απλά άμα πας να απλώσεις όλο το ζυμάρι που είναι για δυο πίτσες θα σου βγει τούρτα μετά αντί για pizza :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thomasG4 είπε

Όχι καλό είναι που βγάζει δυο απλά άμα πας να απλώσεις όλο το ζυμάρι που είναι για δυο πίτσες θα σου βγει τούρτα μετά αντί για pizza :P

έχω κάνει σουφλέ σοκολάτας σε μεγάλο σκεύος τύπου σουφλέ ζυμαρικών (20~ εκ) άρα το πρώτο βήμα έχει γίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σας βάλω μια περσινή αγαπημένη.
Το κορίτσι θέλει καλαμαράκι τηγανητό και φρέσκια ντοματοσαλάτα, εγώ θέλω καφέ... Αν έχεις καλή διάθεση και είσαι τόσο όμορφο μέρος όλα λύνονται
Με φόντο τα γαλάζια νερά από το Λιμένι στην Μάνη.

IMG_20170708_131747_AO_HDR.jpg

Επεξ/σία από johnGo
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, johnGo είπε

Θα σας βάλω μια περσινή αγαπημένη.
Το κορίτσι θέλει καλαμαράκι τηγανητό και φρέσκια ντοματοσαλάτα, εγώ θέλω καφέ... Αν έχεις καλή διάθεση και είσαι τόσο όμορφο μέρος όλα λύνονται
Με φόντο τα γαλάζια νερά από το Λιμένι στην Μάνη.

IMG_20170708_131747_AO_HDR.jpg

Στου Τάκη είναι η φώτο; αν ναι νομίζω πως  έχει ρίξει πολύ την γευστική ποιότητα του σε σχεση με αρκετά χρόνια πριν. Γτ όλα σχεδόν είναι ολόφρεσκα αλλά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...