Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]


billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, ADHD said:

not even close.

Το L'Artigiano είναι bottom tier σε ολα, αθλια πιτσα σαν αυτες που τρως τα καλοκαιρια στα τουριστικά, η domino's ειναι μια χαρα σταθερή αξια.

Ε γούστα είναι αυτά! Bottom tier θά'βαζα fan και domino's [μου κάνουν πολύ...ψεύτικες βρε παιδί μου] και πιο πάνω L'artigiano [και πολύυυυ πιο πάνω Galeone <3] 
Αλλά στο κάτω κάτω, όλες 'βρωμιές' μπορεί να θεωρούνται...τί να κάνω όμως που δεν τό'χω να ζυμώσω και να φτιάξω την δική μου σπιτική πίτσα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

τα πιατα του ρεμουτσικου δεν φαινονται και κατι το ιδιαιτερο παντως μονο τα παιδιακια ισως να αξιζουν

για πες και απο που τα αγορασες ολα τα καλουδια

καρποναρα απο la fontana, μπεργκερς κλαμπ απο γκουντις και το βρωμικο απο κοτοπουλαδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαλια ειναι και η galeone, παλια ηταν καλούτσικη την τελευταία φορα που πηρα ηταν αθλια και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. Η Domino's έχει δικό της στυλ, ειναι σαβουρα λαδερη και οκ προφανως δεν την λες την κλασσικη ιταλικη η κατι τετοιο αλλα ειναι μακραν πιο νοστιμη για τα δικα μου γουστα απο ολες αυτες τις δηθεν πιτσες οι οποιες ειναι απλα ενα ψωμι που μυρίζει γκαζι αντι για ζυμη.

Γενικά πολυ δυσκολο να βρεις ωραια πιτσα imo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, *nenya* είπε

Να μυρίζει ξυλόφουρνο θέλω και να είναι στεγνή από κάτω. Ζητάω πολλάααααα;;;

Μαλλον ναι τουλαχιστον στην περιοχη εδω, μεχρι τοτε Domino's pan και Philadelphia crust ftw. :P 

Παντως εχω παρατηρήσει οτι υπάρχει διαφορά και στην Domino's ειδικα απο καταστημα σε καταστημα, πχ αν μου φερουν απο Γαλατσι ειναι αθλια, παραψημενη και πολυ λαδερη αν μου φερουν απο το καταστημα Φιλαδέλφειας ειναι πολυ καλυτερη. Δεν ξερω μπορει να ετυχε η να ειναι η ιδεα μου (στην παραψημενη βαση σιγουρα οχι :P )

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θεμα με την καλη πιτσα ειναι συνθετο. Ακομα και καλη να ειναι η πιτσα, λιγοι ειναι αυτοι που θα την εκτιμισουν και αυτο καθαρα και μονο λογω γευστικων καταβολων. Αν στο 90% τους σερβιρεις ενα λεπτο ζυμαρι με λιγα υλικα επανω που εχει μεινει στο φουρνο 3-4 λεπτα σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια ισα για να τρομαξει το ζυμαρι, το ποιο πιθανο ειναι να σου πει«τι ειναι αυτο το πραγμα». Το εχω βιωσει μπροστα στα ματια μου στο καλυτερο Ιταλικο-τρατορια, το mama mia, που δυστυχως δεν υπαρχει πια......, απο αδαη πελατη που περιμενε καμια λαγανα με ενα κιλο τυρι και ενα κιλο σαλαμι........

 

  • Like 7
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, *nenya* said:

Να μυρίζει ξυλόφουρνο θέλω και να είναι στεγνή από κάτω. Ζητάω πολλάααααα;;;

Δεν ξερω αν σου πεφτει μακρυα, αλλα στην Καισαριανή εχει το Nonna Edda. Δεν θελω να το διαφημίσω (εκτος και αν μου εδινε τιποτα ποσοστά) αλλα ειναι οτι πιο κοντινο σε ιταλικη πιτσα εχω φαει

EDIT: στο μαγαζι δεν εχει να κατσεις, θα πρεπει ειτε να παραγγείλεις ειτε να πας να την παρεις.

Επεξ/σία από Thulogur
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, vastegial_74 said:

Το θεμα με την καλη πιτσα ειναι συνθετο. Ακομα και καλη να ειναι η πιτσα, λιγοι ειναι αυτοι που θα την εκτιμισουν και αυτο καθαρα και μονο λογω γευστικων καταβολων. Αν στο 90% τους σερβιρεις ενα λεπτο ζυμαρι με λιγα υλικα επανω που εχει μεινει στο φουρνο 3-4 λεπτα σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια ισα για να τρομαξει το ζυμαρι, το ποιο πιθανο ειναι να σου πει«τι ειναι αυτο το πραγμα». Το εχω βιωσει μπροστα στα ματια μου στο καλυτερο Ιταλικο-τρατορια, το mama mia, που δυστυχως δεν υπαρχει πια......, απο αδαη πελατη που περιμενε καμια λαγανα με ενα κιλο τυρι και ενα κιλο σαλαμι........

Το θέμα είναι οτι οι περισσότεροι δεν έχουν φάει πίτσα στην Ιταλία, όπου είναι όπως λες και μπορείς να φας 2/3 άνετα χωρίς να νομίζεις οτι έφαγες ένα βόδι, όπως είναι με την πίτσα εδώ. Βέβαια και η πίτσα με 5 τόνους τυριά και κρέατα (σε φούρνο με ξύλα) έχει άλλη χάρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Το θεμα με την καλη πιτσα ειναι συνθετο. Ακομα και καλη να ειναι η πιτσα, λιγοι ειναι αυτοι που θα την εκτιμισουν και αυτο καθαρα και μονο λογω γευστικων καταβολων. Αν στο 90% τους σερβιρεις ενα λεπτο ζυμαρι με λιγα υλικα επανω που εχει μεινει στο φουρνο 3-4 λεπτα σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια ισα για να τρομαξει το ζυμαρι, το ποιο πιθανο ειναι να σου πει«τι ειναι αυτο το πραγμα». Το εχω βιωσει μπροστα στα ματια μου στο καλυτερο Ιταλικο-τρατορια, το mama mia, που δυστυχως δεν υπαρχει πια......, απο αδαη πελατη που περιμενε καμια λαγανα με ενα κιλο τυρι και ενα κιλο σαλαμι........

ετσι ακριβως ειχαμε παει λα παστερια και προσωπικα η πιτσα μου αρεσε ο αδερφος μου τους εκραζε γιατι ηταν λεει πολυ λεπτο το ζυμαρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακομα και το ciao italia δεν αξιζει και ακριβο ειναι και η ποιοτητα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο το μονο καλο ειναι η εξυπηρετηση η τοποθεσια και το 24ωρο ωραριο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, vastegial_74 said:

Το θεμα με την καλη πιτσα ειναι συνθετο. Ακομα και καλη να ειναι η πιτσα, λιγοι ειναι αυτοι που θα την εκτιμισουν και αυτο καθαρα και μονο λογω γευστικων καταβολων. Αν στο 90% τους σερβιρεις ενα λεπτο ζυμαρι με λιγα υλικα επανω που εχει μεινει στο φουρνο 3-4 λεπτα σε πολυ μεγαλη θερμοκρασια ισα για να τρομαξει το ζυμαρι, το ποιο πιθανο ειναι να σου πει«τι ειναι αυτο το πραγμα». Το εχω βιωσει μπροστα στα ματια μου στο καλυτερο Ιταλικο-τρατορια, το mama mia, που δυστυχως δεν υπαρχει πια......, απο αδαη πελατη που περιμενε καμια λαγανα με ενα κιλο τυρι και ενα κιλο σαλαμι........

To "πρόβλημα" είναι ότι υπάρχουν διαφορετικά "είδη" πίτσας. Πχ η Ιταλική που λες με την λεπτή ζύμη, η "New York" πίτσα, η "Deep Dish" που έχουν στο Chicago κτλπ.

Για μένα το θέμα είναι να υλοποιείται σωστά/καλά το κάθε "είδος", παρά το ποια από τις 3 αυτές θεωρείται καλύτερη ή  original/πραγματική πίτσα.

Μεγάλο foul προσωπικά θεωρώ το ξεροψημένο τυρί καθώς και την ζύμη που μπορεί να έχει μπετώσει επειδή είναι πιο "αφράτη", είτε λόγω περισσότερου ψησίματος είτε λόγω κακής ποιότητας.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Exodia The Forbidden One said:

ειχαμε παει λα παστερια

Γι αυτο το μαγαζι εχω διαβασει πολλα ασχημα σχολια, αλλα η εμπειρια μου οταν εφαγα εκει ηταν παρα πολυ καλη. Δεν καταλαβαινω ολα τα αρνητικα που γραφουν. 

Ασχετο, ειναι οντως του Μποτρινι, ηταν, η απλα εχει βγαλει καποιες συνταγες;

Επεξ/σία από Kostasspil
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, ThReSh είπε

To "πρόβλημα" είναι ότι υπάρχουν διαφορετικά "είδη" πίτσας. Πχ η Ιταλική που λες με την λεπτή ζύμη, η "New York" πίτσα, η "Deep Dish" που έχουν στο Chicago κτλπ.

Για μένα το θέμα είναι να υλοποιείται σωστά/καλά το κάθε "είδος", παρά το ποια από τις 3 αυτές θεωρείται καλύτερη ή  original/πραγματική πίτσα.

Μεγάλο foul προσωπικά θεωρώ το ξεροψημένο τυρί καθώς και την ζύμη που μπορεί να έχει μπετώσει επειδή είναι πιο "αφράτη", είτε λόγω περισσότερου ψησίματος είτε λόγω κακής ποιότητας.

Συμφωνώ,ακόμα και στην Ιταλική πίτσα άλλη είναι η Ναπολιτάνικη και άλλη αυτή που θα φας  στην βόρεια Ιταλία.Εμενα δεν μου αρεσει καθόλου στην πίτσα το υπερβολικό τυρί.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...