Exodia The Forbidden One Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τσίμπησα πάλι το ΣΚ 😛 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 15 hours ago, DJTaurus said: Έχετε καμία πρόταση για κυρίως/επιδόρπιο; http://cookoovaya.gr/el/ Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό το εστιατόριο... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Με επρηξε η @margaritagr να παω Ρεμουτσικο . Τελικα πηγα πολυ καλο παιδακι και οτι φαγαμε γενικα ηταν γευστικο ,το μαγαζι ηταν γεματο κυριακη δεν επεφτε καρφιτσα ,φυσικα οταν πηγα εγω ηταν η καλυτερη ωρα γιατι τοτε αρχιζει να σκαει ο κοσμος . 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 αλλοι ρεμουτσικο κι αλλοι μικρουτσικο... ....καποτε θα ορθοποδησουμε κι εμεις οι λαϊκοι. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 43 minutes ago, mclein said: αλλοι ρεμουτσικο κι αλλοι μικρουτσικο... ....καποτε θα ορθοποδησουμε κι εμεις οι λαϊκοι. Τώρα εσείς αυτό το λέτε ...πίτσα? (sorry δεν άντεξα! 😛 ) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Τώρα εσείς αυτό το λέτε ...πίτσα? (sorry δεν άντεξα! 😛 ) το λ'αρτιζιανο ειναι πιο κοντα στο σπιτι & δεν το περιμενουμε 3 μερες, απο εκει παραγγειλαμε. οταν μετακομισουμε Ναπολι, θα τρωμε αυθεντικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τουλάχιστον η L'Artigiano έχει πολύ πιο νόστιμη πίτσα απ'την Pizza Fan και την Domino's, όχι λαδερή σαν αυτές! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Καλά η φαν ειναι σκουπίδι δεν τρώγεται. Οντως η αρτιτζιανο ειναι λιγότερο λαδερή απο την ντόμινος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Θεσσαλονικη ποια ειναι η καλυτερη πιτσαρια και που για κρεπα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 τα πιατα του ρεμουτσικου δεν φαινονται και κατι το ιδιαιτερο παντως μονο τα παιδιακια ισως να αξιζουν 8 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Τσίμπησα πάλι το ΣΚ 😛 για πες και απο που τα αγορασες ολα τα καλουδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Θεσσαλονικη ποια ειναι η καλυτερη πιτσαρια και που για κρεπα;;;; Αν μιλάμε για πίτσα με το κομμάτι κατά τη γνώμη μου Last Slice και Poseli. Εγώ προτιμώ την πρώτη. Αλλά μιλάμε για πίτσα που τρώγεται μόνο εκεί επι τόπου γιατί σε πακέτο χάνει τρομερά. Για κρέπα ... μεγάλη ιστορία.... δεν πιστεύω οτι έχει κάτι αξιόλογο η πόλη. Για τα γούστα μου η καλύτερη ειναι στο Enjoy στην τούμπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 55 minutes ago, mclein said: το λ'αρτιζιανο ειναι πιο κοντα στο σπιτι & δεν το περιμενουμε 3 μερες, απο εκει παραγγειλαμε. οταν μετακομισουμε Ναπολι, θα τρωμε αυθεντικη Μέχρι τότε πρέπει αυτές οι "πίτσες" να λέγονται: ψωμί με λιωμένο τυρί από πάνω... 😛 35 minutes ago, margaritagr said: Καλά η φαν ειναι σκουπίδι δεν τρώγεται. Οντως η αρτιτζιανο ειναι λιγότερο λαδερή απο την ντόμινος επίσης η φαν ...δεν κάνει πίτσες! Ειδικά κάτι εμετικά εκτρώματα που έχουν πάνω τους 3-4 διαφορετικά πιάτα... Από l'artigiano γενικότερα παραγγέλνω διάφορα πιάτα αλλά όχι πίτσες. Αν παραγγείλω πίτσα θα είναι dominos με τη λεπτή και τραγανή ζύμη και όχι φορτωμένη (fiorentina rulez!). Συνήθως όμως τις πίτσες τις φτιάχνω μόνος και τις ψήνω πάνω σε πέτρα στο φούρνο αφού πιάσει τους 370 περίπου βαθμούς ώστε η πίτσα να ψήνεται μέσα σε 3-4 λεπτά max. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Ζητήστε τηλ για παραγγελίες, παιδιά, μην κάθεστε. 😋 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, nogoso είπε Αν μιλάμε για πίτσα με το κομμάτι κατά τη γνώμη μου Last Slice και Poseli. Εγώ προτιμώ την πρώτη. Αλλά μιλάμε για πίτσα που τρώγεται μόνο εκεί επι τόπου γιατί σε πακέτο χάνει τρομερά. Για κρέπα ... μεγάλη ιστορία.... δεν πιστεύω οτι έχει κάτι αξιόλογο η πόλη. Για τα γούστα μου η καλύτερη ειναι στο Enjoy στην τούμπα. Εχεις δικιο σ αυτα που ανεφερες!!αλλα για delivery σε ολοκληρη πιτσα;;;αλλο μαγαζι για ανατολικα εχουμε;;;εχω κατι μηνες να φαω κρεπα και μου ελειψε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, *nenya* είπε Τουλάχιστον η L'Artigiano έχει πολύ πιο νόστιμη πίτσα απ'την Pizza Fan και την Domino's, όχι λαδερή σαν αυτές! not even close. Το L'Artigiano είναι bottom tier σε ολα, αθλια πιτσα σαν αυτες που τρως τα καλοκαιρια στα τουριστικά, η domino's ειναι μια χαρα σταθερή αξια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα