agamoi-thytai Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εκτός από κριθαράκι, τι άλλο έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Τραχανας με καπνιστή πανσετα, κατσικισιο τυρί και αγελαδινο βούτυρο. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, agamoi-thytai said: Εκτός από κριθαράκι, τι άλλο έχει ; Λουκανικα που ειχαν ψηθει στον φουρνο, ντοματοπελτε, κυβο knorr βοδινο, παπρικα, κουρκουμα, πιπερι, αλατι. Τρελη γκουρμεδια XD Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από *nenya* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 @ remvi Καλαμαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Corks & Forks (Πειραιας) Ριζοτο με μπεικον και γκοργκοντζολα: ΤΕΛΕΙΟ μπανοφι: Το κρασι που δοκιμασαμε λεγοταν Μικρη Κιβωτος και ήταν εξαιρετικο, αρκετα φρουτωδες με ωραιο αρωμα. 15 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι ψιλά 30χλμ/εβδομάδα για να τα κάψουμε. Ραντεβού ξανά 28/2 Edit.Ο freddo espresso σκέτος με λίγο πάγο για να μην νερωνει Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Έχετε καμία πρόταση για κυρίως/επιδόρπιο; http://cookoovaya.gr/el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 10 minutes ago, DJTaurus said: Έχετε καμία πρόταση για κυρίως/επιδόρπιο; http://cookoovaya.gr/el/ Πήγαινε μονο για το επιδορπιο! (Μους σοκολατα) Ή μην πας καθολου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Στις 16/2/2019 στις 5:35 ΜΜ, amagawd είπε @ remvi Καλαμαριά. Δεν τρώμε ποτέ πατάτες με ρύζι, ούτε βάζουμε στο ίδιο πιάτο α. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 44 minutes ago, vrwmiaris said: Δεν τρώμε ποτέ πατάτες με ρύζι, ούτε βάζουμε στο ίδιο πιάτο α. Εμένα με πείραξε περισσότερο οτι έπεσε "tag" τοποθεσίας καλαμαρία και δεν είδα τα σαντουιτς τέρατα του Πλάζα. Η απο εστιατόριο, ενα "Φιλέτο Σολομωνίδης" ρε παιδί μου..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Εμένα με πείραξε περισσότερο οτι έπεσε "tag" τοποθεσίας καλαμαρία και δεν είδα τα σαντουιτς τέρατα του Πλάζα. Η απο εστιατόριο, ενα "Φιλέτο Σολομωνίδης" ρε παιδί μου..! Έχει μεγάλα το πλαζα; να πάω μια βόλτα α Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, j0hnn1e είπε Εμένα με πείραξε περισσότερο οτι έπεσε "tag" τοποθεσίας καλαμαρία και δεν είδα τα σαντουιτς τέρατα του Πλάζα. Η απο εστιατόριο, ενα "Φιλέτο Σολομωνίδης" ρε παιδί μου..! Εγώ χαμουτζης δεν ξέρω από αυτά, με πήγαν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Trick or treat (Περιστέρι) Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από *Kopanos* 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα