Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Square στην Κέρκυρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, Fotis13 said: Vezene ,εξαιρετικο .Tην επομενη φορα θα παρω το aris deal closer που ειναι για 4 ατομα κανονικα χαχα.Ολα ειναι χ2 Οι φωτος εχουν φαει downscale γιατι μπορεσουν να ανεβουν το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο για την ποιοτητα του φορουμ . Από τα πιο ποιοτικά κρέατα που έχω φάει Αθήνα. Ο ορισμός του λιώνει στο στόμα. Έχω να πάω χρόνια και το βασικό του αρνητικό ήταν οι υψηλές τιμές και οι μικρές μερίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Vezene ,εξαιρετικο .Tην επομενη φορα θα παρω το aris deal closer που ειναι για 4 ατομα κανονικα χαχα.Ολα ειναι χ2 Οι φωτος εχουν φαει downscale γιατι μπορεσουν να ανεβουν το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο για την ποιοτητα του φορουμ . Από τα πολύ λίγα μαγαζιά στην Ελλάδα που ξέρουν ποιο κομμάτι είναι το rib eye. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 2 σαντουιτς με πατατες γιατι ειναι 14 του μηνα & τα λεφτα κατω απ'τους 0 βαθμους..πηρα & μια μεριδα πατατες μηπως δε μου εφταναν τα σαντουιτς.. υγ - ηπια κ μια κοκα αλλα ξεχασα να τη βγαλω φωτο. ηταν μετα το φαγητο για να μη φουσκωσω aσκοπα. 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 ^Νομίζω δεν είναι αρκετές. Παρακαλώ να λέτε ποιά μαγαζιά σερβίρουν τις πρώτες [waffle fries]. Τις λατρεύω. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα μια δουλειά στην Αχαρνών και πέρασα από Κοσμικόν στον Άγιο Νικόλα, οπότε είπα να πάρω κάνα γλυκάκι από εκεί πού έχω πολύ καιρό. Κλασικα γαλακτομπούρεκο και πήρα να δοκιμάσω μιλφειγ , κρεμ μπουλε καί προφιτερόλ. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από Exodia The Forbidden One 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, mclein είπε 2 σαντουιτς με πατατες γιατι ειναι 14 του μηνα & τα λεφτα κατω απ'τους 0 βαθμους..πηρα & μια μεριδα πατατες μηπως δε μου εφταναν τα σαντουιτς.. υγ - ηπια κ μια κοκα αλλα ξεχασα να τη βγαλω φωτο. ηταν μετα το φαγητο για να μη φουσκωσω aσκοπα. Εγώ δεν βλέπω τίποτα το λάθος εδώ. Ααααααχ πατατς 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Λόγω της ημέρας επιβάλλονται σιρόπια!!! Καταίφι λοιπόν φουλ στο ρομαντικό σιρόπι!!!! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 15 του μηνα και για μενα οπως λεει ο @mclein και κανω αναγκαστικα διατροφη 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Τρεξανε τα σάλια μου πάνω στην οθόνη. (Αν και προχθές μια από τα ίδια έφαγα 😁😁) Ωραίος 👍👍✌️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 8:54 ΠΜ, Fotis13 είπε Vezene ,εξαιρετικο .Tην επομενη φορα θα παρω το aris deal closer που ειναι για 4 ατομα κανονικα χαχα.Ολα ειναι χ2 Οι φωτος εχουν φαει downscale γιατι μπορεσουν να ανεβουν το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο για την ποιοτητα του φορουμ . Ο δίσκος με τα κρέατα με τσάκισε ψυχολογικά. Στις 14/2/2019 στις 9:48 ΠΜ, Spect~ είπε 1,2 κιλά κρέας. Μοσχάρι, γαλοπούλα, κοτόπουλο. Κάθε μπέργκερ διαφορετικό υλικό και κάθε στρώση ενδιάμεσα διαφορετική. Αρκετά στεγνό το κρέας και μόνο το κοτόπουλο ήταν ζουμερό παράδοξος. 3 άντρες και 1 κοπέλα δεν το καταφέραμε προς μεγάλη μας έκπληξη Παιζει να το κατάφερνε η παρέα μου, αλλα κρατάω και μια πισινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 @κάνουλα... είχα καιρό να φάω τόσο ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Χθες Ψωμι και Αλατι στο Χαλανδρι. Με την σειρα οπως μας ηρθαν τα πιατα απο το μενου της ημερας. Απο κυριως επιλεξαμε Γιουβετσι θαλασσινων και Κοτοπουλο tandoori τα οποια ηταν εξαιρετικα. Μονο αρνητικο το ορεκτικο που δεν μας τρελανε το τυρι.Σε γενικες γραμμες πολυ νοστιμα ομως ολα. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από *Kopanos* 26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 η φτωχεια θελει φαγητο...(υπολογιστε το x2 + κομματια (x2) τουρτα σοκολατα) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα