eidikos33 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δε μου φαινονται και τοσο τεραστιες παντως οι μεριδες στην μυρτια στον μπαρμπα μητσος στον αγιο δημητριο πιο μεγαλες ειναι και πιο οικονομικες απο ποιοτητα η μυρτια αξιζει? εχω ακουσει καλα λογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, eidikos33 είπε στον μπαρμπα μητσος στον αγιο δημητριο πιο μεγαλες ειναι και πιο οικονομικες Δεν υπαρχει καλυτερο value for hungry από τον μπαρμπαμητσο. Σκας και δεν δινει τιποτα... Μυρτια αξιζει.Δεν φαινονται στις φωτο μεγαλες όμως είναι αρκετα. Αλλα φυσικα όχι τοσο οικονομικες σαν τον μπαρμπαμητσο. Κανονικες θα τις χαρακτηριζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 για τσικνοπεμπτη εχουμε τιποτα σε φαση μπαρμπαμητσου δηλαδη φτηνα ποιοτικα και με μεγαλες μεριδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε για τσικνοπεμπτη εχουμε τιποτα σε φαση μπαρμπαμητσου δηλαδη φτηνα ποιοτικα και με μεγαλες μεριδες? Εγώ έχω κλείσει ρεμουτσικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αυτή την Τσικνοπέμπτη δεν την κατάλαβα ποτέ ως γιορτή. Όλο τον χρόνο τρώμε κρέατα, τι σκατα αλλάζει εκείνη την Πέμπτη; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, evabb said: Αυτή την Τσικνοπέμπτη δεν την κατάλαβα ποτέ ως γιορτή. Όλο τον χρόνο τρώμε κρέατα, τι σκατα αλλάζει εκείνη την Πέμπτη; Δες το σαν τις παγκοσμιες μερες πχ παγκοσμια μερα του βιβλιου! Τι; Μονο τοτε διαβαζουμε βιβλια; Ε οχι! Απλα τους κανουμε και μια τιμητικη εορτη. Έτσι και για τα κρεατικα μας ❤️ (και για να νευριαζουν οι βετζετεριανς και οι βιγκανς) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από *nenya* 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 11 minutes ago, evabb said: Αυτή την Τσικνοπέμπτη δεν την κατάλαβα ποτέ ως γιορτή. Όλο τον χρόνο τρώμε κρέατα, τι σκατα αλλάζει εκείνη την Πέμπτη; Ακομα περισσοτερο κρεας φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Εγώ έχω κλείσει ρεμουτσικο θα εχει και λαιβ μουσικη? απο τιμες πως ειναι? στο fb παντως καλο φαινεται δεν το ηξερα,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, eidikos33 είπε θα εχει και λαιβ μουσικη? απο τιμες πως ειναι? στο fb παντως καλο φαινεται δεν το ηξερα,ευχαριστω Δεν έχει τραπέζι, ειναι φουλ για τη μερα εκεινη. Γενικα Παντως δεν έχει μουσική. Έχει μεγάλο καταλογο, κλασσικο ταβέρνας με πολυ καλές τιμές κι απο τα καλύτερα παϊδακια που υπάρχουν. Επισης πολυ καλο σέρβις και κέρασμα γλυκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αφηστε τις τσικνοπεμπτες και πειτε μας για κανα καλο μαγαζι για τις 14 γιατι θα πεσει μιτσουκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 7 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Αφηστε τις τσικνοπεμπτες και πειτε μας για κανα καλο μαγαζι για τις 14 γιατι θα πεσει μιτσουκο Ας διαλεξει απο μονη της η κορασιδα τι γουσταρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, eidikos33 είπε για τσικνοπεμπτη εχουμε τιποτα σε φαση μπαρμπαμητσου δηλαδη φτηνα ποιοτικα και με μεγαλες μεριδες? Και φτηνά και ποιοτικά και μεγάλες μερίδες συνήθως σε χωριά ... Αν θες να περάσεις καλά ,τσέκαρε αυτό : Spoiler Άγιος Μερκούριος Αχαρνές 136 72 Εχω πάει και του βάζω 5/5 vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Τσικνοπέμπτη πάντως από τις χειρότερες μέρες να βγεις για κρεατοφαγία, σε μεγάλο ποσοστό λόγω του τεράστιου φόρτου χωλαίνουν σε εξυπηρέτηση και ποιότητα. Το αντίστοιχο του να βγεις για ποτό Πρωτοχρονιά. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Τσικνοπέμπτη πάντως από τις χειρότερες μέρες να βγεις για κρεατοφαγία, σε μεγάλο ποσοστό λόγω του τεράστιου φόρτου χωλαίνουν σε εξυπηρέτηση και ποιότητα. Το αντίστοιχο του να βγεις για ποτό Πρωτοχρονιά. Συμφωνώ 100% Πάω τόσο συχνά σε ταβέρνες που εκείνη τη μέρα αραζω στο σπίτι μου και αφήνω τους άλλους να ρισκάρουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα