Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει κανένας μήνας που πήγα. 2.20-2.30, σίγουρα κάτω από 5 σύνολο τα 2.

δηλ για να χορτάσουμε με τέτοιες θέλουμε πάνω από 10ευρώ😜

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 minutes ago, ziaba said:

Γι’ αυτό λέγονται και «Λευτεράκια». Στον Λευτέρη τρως 4. Δεν πας κάθε μέρα, δεν έχει σημασία πόσο κάνουν.

35 minutes ago, deesnider said:

Η πρώτη μου επίσκεψη στον Πολίτη, ήταν πριν από ...44 χρόνια (6 ετών). Με πήγε ο father που είχε το γραφείο του επί σειρά ετών στη Σατωβριάνδου, γύρω στα 50 μέτρα απόσταση.

Από τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στην Ομόνοια και να μην τον τιμήσω. Γευστική λατρεία!

Εγώ μια εποχή είχα όλο «κάτι δουλίτσες στο ΤΕΒΕ». 😜

• Like 1

21 minutes ago, ziaba said:

Θα χρειαστείς επακριβώς: x*2.3 + 2*2.3=y Όπου x τα πιτόγυρα που θα φας και 2 αυτά που θα αφήσεις κάβα για εμένα που σου έδειξα τις πληροφορίες ασαπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CallMeRp είπε

Ταψιά(γαλακτομπούρεκο) πουλάει η Στάνη;😁

Πιθανός ναι αν και δεν είμαι σίγουρος διότι απο την μία έχουν διάφορα είδη και δεν νομίζω πως έχουν τα τόσο μεγάλα εργαστήρια αλα κοσμικόν να φτιάχνουν μεγάλες "ποσότητες" Αν δίνουν δεν έχω πάρει,καθώς πάντα παίρνω 2-3 διαφορετικά πραματάκια συνήθως,την επόμενη φορά όμως θα ρωτήσω ;)

Επεξ/σία από ELMastas

Nαι δεν είναι Κοσμικόν φάση.. συνήθως έχει ένα ταψί με αρκετά κομμάτια κομμένα και παίρνεις όσα εσύ θέλεις. Τώρα αν πας εσύ και πεις  ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ  θα σου κλείσει το μάτι ο Στάνημαν και με νόημα θα σου πει ''απο το αντιφίτνες ήρθες;😎'' 

😋

• Like 2

• Moderators

52105065_401797430393258_3922927380460470272_n.jpg

Harvest. Το πιατο φατσα καρτα εχει αυγο ματι (duh)  και απο κατω στρωσεις απο ισπανικα λουκανικα (οχι chorizo, καπως αλλιως, βασκοκατι τα ελεγε) και καραμελωμενα κρεμμυδια. Ηταν τελειο, αλλα ιδιαιτερη μνεια αξιζει στις τηγανιτες πατατες. Ηταν κο ρυ φη. Απο πισω ειναι ενα πιατο με πατατες τηγανιτες, λουκανικα και δυο αυγα (το οποιο ηταν πολυ καλο οπως με πληροφορησαν) και μια σαλατα με κινοα και κοτοπουλο η οποια ηταν συμπαθητικη απλα. Λατρευω κινοα, αλλα στη συγκεκριμενη κατι ελειπε.

Μετα πηγαμε και  choureal αλλα δεν εχω φωτο, το προφιτερολ τους ειναι απλα τρομερο. Οχι καλυτερο απο του Ανδρια imo αλλα το κοντραρει στα ισια. Ασχετο, αλλα το καλυτερο προφιτερολ το εχω φαει Σχηματαρι στο Κωνσταντινου και Ελενης, αν ποτε περασετε επιβαλεται σταση.

• Like 17

Βρέθηκα αυθημερόν στην Αθήνα και είπα για πρώτη φορά να δοκιμάσω κάτι από efood. Επειδή το ψάχνω με το burger κατεληξα στο Jacks Lounge που στο review είπαν ότι είναι από τα καλύτερα της Αθήνας. Κρίμα ρε Βαγιατα τελικά μόνο γέλιο έχεις. Παίζει να ήταν από τα χειρότερα μαγαζιά που έχω φάει. Ούτε απέξω μην περάσετε. 

• Like 4

24 minutes ago, DJTaurus said:

Βρέθηκα αυθημερόν στην Αθήνα και είπα για πρώτη φορά να δοκιμάσω κάτι από efood. Επειδή το ψάχνω με το burger κατεληξα στο Jacks Lounge που στο review είπαν ότι είναι από τα καλύτερα της Αθήνας. Κρίμα ρε Βαγιατα τελικά μόνο γέλιο έχεις. Παίζει να ήταν από τα χειρότερα μαγαζιά που έχω φάει. Ούτε απέξω μην περάσετε. 

Όταν ακούω οτι το φαγητό κατασκευάζεται ξυπνάει ο Grammar Nazi μέσα μου. Γενικά δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά γιατί προφανώς το εκάστοτε μαγαζί πληρώνει για την διαφήμιση, άρα και καλές μερίδες θα φτιαξει εκείνη την στιγμή και ο τεστερ συνήθως θα πει καλά λόγια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...