CheOnWeb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 hours ago, ELMastas said: όποιος είναι κοντά και αν του αρέσουν και τα πικάντικά/καυτερά ας δοκιμάσει και το φοβερό Κεμπάπ του Λεφτέρη του Πολίτη στήν Σατοβριάνδου ! +10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, *nenya* είπε @Highlander όνομα και πράγμα, είσαι ο ρουστίκ σεφ του αντιφίτνες, οπότε......ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΝΤΕΚΟΡ;;; Παραδέξου το, βλέπεις MasterChef ε; Οι σταγόνες ήταν από πρόκληση και μόνο. Ήθελαν να φτιάξω κάτι γκουρμέ. Τι να έκανα ; Φυσικά και βλέπω MasterChef και φέτος είχα ένα λόγο παραπάνω: Οι δίδυμοι από τη Ναύπακτο είναι πελάτες μου και είχα μια ελπίδα πως θα πάνε λίγο παραπάνω. Αλλά είναι φυσιολογικό να μην θέλουν επαγγελματίες εκεί. Τέσπα, το MC μου δίνει ιδέες για συνταγές. Εκτός από το MC βλέπω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ βίντεο στο YT. Almazan Kitchen, BBQ Pit Boys, Grill Philosophy κ.α. 15 ώρες πριν, evabb είπε κανω ενα μικρο γκαλοπ ετσι απο περιεργεια. Ποσες φορες την εβδομαδα τρωτε εξω ή απ'εξω; για να δωσω το καλο παραδειγμα ξεκιναω 1 φορα την εβδομαδα το σαββατο. κατι σε τυροπιτα το μεσημερι και νωρις το βραδυ εστιατοριο συν γλυκο. Από 5-10 φορές το χρόνο. Δυστυχώς είμαι κάργα παράξενος με το φαγητό και σπάνια θα βρω κάτι να μου αρέσει. 3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Υπέροχα. Αν θες, δώσε καμιά οδηγία για το πώς να ξεκινήσει κάποιος με sous vide. 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Εδω ειστε κυριοι ,εξαιρετικο τοπικ συμμετεχουν ατομα με γνωση στο αντικειμενο θα σας κατατοπισουν για οτι απορια εχετε. Hytra Εχω παει αρκετες φορες καλοκαιρι για ποτο και φαγητο γιατι μου αρεσει το roof τους .Πρωτη φορα παω στην σαλα . επομενο ςεδ; ;φεδ ;ςεφδ;ςε Αμάν ρε Φώτη..... Σε ζηλεύω να ξέρεις (Με την καλή έννοια πάντα... ) 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 αμα πηγε ο Φωτης dine athens ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ! ---- Μαυρο Προβατο, Μελισσια. Σκεφτηκα Kozi's αλλα θυμηθηκα τα μπαχαρια, εβρεχε & ημασταν με το ktm οποτε ουτε στη μεση της αττικης οδου δε θα φτάναμε To μαγαζι με κυριλλατους μεσα κυριως (αλλα εμεις με φορμιτσα). Οι τιμες αψογες προς το φθηνες. Σερβις τελειο. Οι τουαλετες καθαροτερες απ'του σπιτιου μου. 8.5/10 γιατι το κοτοπουλο ηταν παραψημενο εξωτερικα. (πατατες + χοιρινη τηγανια + κεμπαπ + τομαχοκ + μοσχαρισια γαλακτος + κοτοπουλακι + μους λεμονιου + μιλφειγ μηλου + μους εσπρεσσο) 19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 @mcleinτο μαύρο πρόβατο θεωρώ ότι είναι το πιο value for money μαγαζί.Πολυ καλό φαγητό,πιο δημιουργικό από μια ταβέρνα αλλά με τιμές ταβέρνας.Πηγαινω πολύ συχνά και ποτέ δεν ειχα παράπονο. @Fotis13δεν έχω φάει καλύτερο ψωμάκι από αυτό το βουτυράτο που φέρνει η χύτρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, moure είπε @mcleinτο μαύρο πρόβατο θεωρώ ότι είναι το πιο value for money μαγαζί.Πολυ καλό φαγητό,πιο δημιουργικό από μια ταβέρνα αλλά με τιμές ταβέρνας.Πηγαινω πολύ συχνά και ποτέ δεν ειχα παράπονο. @Fotis13 μικρο το μενου αλλα εξαιρετικο γενικα πολυ συχνα θα ηθελα να πηγαινω κι εγω μετα τη χθεσινη μου πρωτη φορα αλλα τα 25κμ πηγαινε & 25κμ γυρνα μου πεφτουν πολλα οταν ειμαι φαγωμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, mclein said: πολυ συχνα θα ηθελα να πηγαινω κι εγω μετα τη χθεσινη μου πρωτη φορα αλλα τα 25κμ πηγαινε & 25κμ γυρνα μου πεφτουν πολλα οταν ειμαι φαγωμενος Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις σε αυτό στα Μελίσσια, δεν έχει και στο Παγκράτι? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνεις σε αυτό στα Μελίσσια, δεν έχει και στο Παγκράτι? εξισου μακρια & το παρκαρισμα μονο με αιτηση αν πας με 4 ροδες... μηπως ν'ανοιξουμε ενα στα νοτια προαστια ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, mclein είπε εξισου μακρια & το παρκαρισμα μονο με αιτηση αν πας με 4 ροδες... μηπως ν'ανοιξουμε ενα στα νοτια προαστια ;;;; Παρκάρεις συνήθως μωρέ με ένα - δυο γύρους. Βέβαια μου έχει τύχει και να πάω ορεξάτος και να φύγω μετά από ένα τέταρτο που δε βρήκα να παρκάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, ELMastas είπε Μπορεί να έχει τριγύρω ολα αυτά τα είδη αλλά η Στάνη δεν παίζεται στα γλυκά της και πάνω κάτω στα πάντα της ! τι να πρωτοπούμε για Το καλύτερο μιλφειγ και τη καλύτερη πάστα αμυγδάλου ? για Το φοβερό γαλακτομπούρεκο ? για κρέμες ρυζόγαλα το καλύτερο γιαούρτι για λουκουμάδες με μέλι κλπ ? ✌️όποιος είναι κοντά και αν του αρέσουν και τα πικάντικά/καυτερά ας δοκιμάσει και το φοβερό Κεμπάπ του Λεφτέρη του Πολίτη στήν Σατοβριάνδου ! επι πολλές δεκαετίες πάντα έχει κόσμο και κρατάει την αυθεντική γεύση,σε πολύ οικονομική τιμή και ΑΑ ποιότητα ! Υπεροχο σουβλακι απο κιμα μοσχαρίσιο/αρνισιο ντοματα,κρεμμύδι και πάπρικα ! Αυθεντικη κλασσικη γευση οπως θα επρεπε να ηταν το χωρις τιποτα το επιπλεον,μόνο αν δεν αντέχετε τα καυτερά να του πείτε "Χωρίς" το "καυτερό" για τα άλλα δεν ξέρω αλλά όντως φαινόντουσαν καταπληκτικά για αυτό θέλω να ξαναπάω να δοκιμάσω λουκουμάδες, το γαλακτομπούρεκο ήτανε τέλειο που δοκίμασα επίπεδο κοσμικόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε για τα άλλα δεν ξέρω αλλά όντως φαινόντουσαν καταπληκτικά για αυτό θέλω να ξαναπάω να δοκιμάσω λουκουμάδες, το γαλακτομπούρεκο ήτανε τέλειο που δοκίμασα επίπεδο κοσμικόν Ετσι είναι σχεδόν ολα ! Οπως ξέρουν οι γνώστες για το κοσμικόν και την παράδοση του στο γαλακτομπούρεκο,αξίζει να γνωρίζουν και την Στάνη.Δεν περνάω συχνά απο εκεί,αλλά όταν περνάω απο εκεί κοντά,οποσδήποτε θα κοιτάξω να πάρω κάτι,αξίζει να δοκιμάσει κανείς,ιδιαίτερα αν έχει το μεράκι μπορεί να παίρνει αρκετά πράγματα απο εκεί,είναι απο πολύ ωραία εως τέλεια και ένα βασικό οτι φτιάχνονται με πολύ αγνά παραδοσιακά υλικά και παραδοσιακές συνταγές,δυστυχώς πολύ δύσκολα βρίσκεις πλέον τέτοια μαγαζιά,αφού είναι υπο εξαφάνιση λόγο της εμπορικότητας/ οικονομίας σε πρώτες ύλες αλλά και της έλλειψης αγάπης σε αυτό που κάνουν αντικαθιστώντας το με προχειρότητα/ταχύτητα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από ELMastas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, ELMastas είπε Μπορεί να έχει τριγύρω ολα αυτά τα είδη αλλά η Στάνη δεν παίζεται στα γλυκά της και πάνω κάτω στα πάντα της ! τι να πρωτοπούμε για Το καλύτερο μιλφειγ και τη καλύτερη πάστα αμυγδάλου ? για Το φοβερό γαλακτομπούρεκο ? για κρέμες ρυζόγαλα το καλύτερο γιαούρτι για λουκουμάδες με μέλι κλπ ? ✌️όποιος είναι κοντά και αν του αρέσουν και τα πικάντικά/καυτερά ας δοκιμάσει και το φοβερό Κεμπάπ του Λεφτέρη του Πολίτη στήν Σατοβριάνδου ! επι πολλές δεκαετίες πάντα έχει κόσμο και κρατάει την αυθεντική γεύση,σε πολύ οικονομική τιμή και ΑΑ ποιότητα ! Υπεροχο σουβλακι απο κιμα μοσχαρίσιο/αρνισιο ντοματα,κρεμμύδι και πάπρικα ! Αυθεντικη κλασσικη γευση οπως θα επρεπε να ηταν το χωρις τιποτα το επιπλεον,μόνο αν δεν αντέχετε τα καυτερά να του πείτε "Χωρίς" το "καυτερό" Ταψιά(γαλακτομπούρεκο) πουλάει η Στάνη;😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 18 hours ago, ELMastas said: Μπορεί να έχει τριγύρω ολα αυτά τα είδη αλλά η Στάνη δεν παίζεται στα γλυκά της και πάνω κάτω στα πάντα της ! τι να πρωτοπούμε για Το καλύτερο μιλφειγ και τη καλύτερη πάστα αμυγδάλου ? για Το φοβερό γαλακτομπούρεκο ? για κρέμες ρυζόγαλα το καλύτερο γιαούρτι για λουκουμάδες με μέλι κλπ ? ✌️όποιος είναι κοντά και αν του αρέσουν και τα πικάντικά/καυτερά ας δοκιμάσει και το φοβερό Κεμπάπ του Λεφτέρη του Πολίτη στήν Σατοβριάνδου ! επι πολλές δεκαετίες πάντα έχει κόσμο και κρατάει την αυθεντική γεύση,σε πολύ οικονομική τιμή και ΑΑ ποιότητα ! Υπεροχο σουβλακι απο κιμα μοσχαρίσιο/αρνισιο ντοματα,κρεμμύδι και πάπρικα ! Αυθεντικη κλασσικη γευση οπως θα επρεπε να ηταν το χωρις τιποτα το επιπλεον,μόνο αν δεν αντέχετε τα καυτερά να του πείτε "Χωρίς" το "καυτερό" 10 hours ago, CheOnWeb said: +10 Λευτέρης ο Πολίτης 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, CheOnWeb είπε +10 Η πρώτη μου επίσκεψη στον Πολίτη, ήταν πριν από ...44 χρόνια (6 ετών). Με πήγε ο father που είχε το γραφείο του επί σειρά ετών στη Σατωβριάνδου, γύρω στα 50 μέτρα απόσταση. Από τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στην Ομόνοια και να μην τον τιμήσω. Γευστική λατρεία! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Λευτέρης ο Πολίτης ποσο την εχει 2,50? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, eidikos33 said: ποσο την εχει 2,50? Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει κανένας μήνας που πήγα. 2.20-2.30, σίγουρα κάτω από 5 σύνολο τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα