vastegial_74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Highlander είπε Καλημέρα Καρμπονάρα με Homemade Bacon και αυγά από τις αλανιάρες κότες μου 😋 Προβατίνα στη σούβλα. Βγήκε ο Νεάντερταλ από μέσα μας. Κάτι πατάτες που είχαν περάσει πρώτα από Sous Vide με λίγο αλατοπίπερο και βούτηρο. Άαααααλλη γεύση. Για πρώτο μαζί με τις πατάτες, χτυπήσαμε κλασσικά διάφραγμα. Ήταν το πιο γαμηστερό αρνί που έχουμε φάει ποτέ. Μπήκε Sous Vide και τελείωσε στα κάρβουνα και φυσικά και εμείς μαζί του. Κόκορας μακαρονάδα. Ντρέπομαι να δείξω τον κόκορα γιατί μου έβρασε λίγο παραπάνω και διαλύθηκε. Δώρα από Μύκονο. Αριστερά λουκάνικα με έντονη γεύση από άγριο θυμάρι και δεξιά η διάσημη λούζα. Δοκιμάσαμε τα λουκάνικα, τα οποία όμως δεν ήταν του γούστου μου. Ίσως έπρεπε να είναι λίγο πιο πολύ πικάντικα. Αυτό είναι ένα κομμάτι από προβατίνα. που μπήκε αρκετές ώρες Sous Vide και τελείωσε στη Weber. Απλά δεν υπάρχει. SEIKO που θα έλεγε και ένας ψευδός. Κάτι άθλια λουκάνικα που μου έφεραν από καλάβρυτα. Νομίζω πως το χαρτί που ήταν τυλιγμένα θα ήταν πιο νόστιμο. Πρώτη φορά διάφραγμα τηγανητό. Δεν εντυπωσιάστηκα. Προτιμώ το κάρβουνο. Ένα αποδομημένο πρωινό. Αυτό δεξιά είναι μπέικον. Άλλο ένα πρωινό με μια φέτα από μοσχαρίσιο brisket περασμένο από Sous Vide, ψιλοκομμένες πατάτες και ένα αυγό αλανιάρικο. Την Τρίτη με προκαλούσαν να φτιάξω κάτι γκουρμέ ενώ τα μόνα υλικά που είχα ήταν λαζανάκια και σάλτσα ντομάτας. Άφησα για το τέλος τις θεσπέσιες αυτές μπύρες που μου έφεραν δώρο. Πρόκειται για μια δημιουργία νέων ανθρώπων με ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Για εμένα η Spicy ήταν κάτι εξωπραγματικό. Πολλά μπράβο Ήδη με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να αγοράσω ένα τέτοιο set. Την επομενη φορα στις πατατες κυβους ριξε και ενα κλωναρακι δεντρολιβανο στο τηγανι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Και το έχω live στον κήπο το δεντρολίβανο. Το θυμάρι μου χάλασε από λάθος δικό μου, αλλά θα φυτέψω άλλο. Ειδικά το θυμάρι με το αρνί είναι fuckable. 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Ωραίος ο highlander όπως πάντα 👍✌️ Εσύ στάνταρ όλο το budget σου το χαλάς στο φαγητό ε; 😋😋 1 ώρα πριν, revolver1990 είπε Ή έχει μεγάλο budget 🤣 Στις πουτ@νες δεν τα χαλάω. Γήπεδο δεν πάω. Χαρτιά δεν παίζω. Αλκοόλ μέτρια. Κάπου πρέπει να τα χαλάω. Μαζί μου θα τα πάρω ; 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, Highlander said: Άφησα για το τέλος τις θεσπέσιες αυτές μπύρες που μου έφεραν δώρο. Άξιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 @Highlander όνομα και πράγμα, είσαι ο ρουστίκ σεφ του αντιφίτνες, οπότε......ΤΙ ΤΙΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΝΤΕΚΟΡ;;; Παραδέξου το, βλέπεις MasterChef ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, Highlander said: Και το έχω live στον κήπο το δεντρολίβανο. Το θυμάρι μου χάλασε από λάθος δικό μου, αλλά θα φυτέψω άλλο. Ειδικά το θυμάρι με το αρνί είναι fuckable. Δοκιμασε επισης ελληνικο φασκομηλο (Salvia fruticosa). Θα ανακαλυψεις ενα νεο υπεροχο κοσμο στο κοκκινο κρεας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καφεδάκι καί γλυκάκι στην Στάνη στην Ομόνοια. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Συνήθως δεν ανεβάζω (επειδή τα τρώω μπαμ μπαμ ) δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχεται να βγάζετε φωτογραφίες και να τρώτε μετα 😂😂😂 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Καφεδάκι καί γλυκάκι στην Στάνη στην Ομόνοια. Να προσεχεις εκει εχει πολλους δροσερους χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δίλλημα με τι να ξεκινήσω🤔 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Κουκουρουκου που δεν λενε και πολλα. Kiss/kinder γαμανε απλα φατα εναλλαξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Photo από τα 90s 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Photo από τα 90s 😛 Το ίδιο σκέφτηκα 😁😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Δίλλημα με τι να ξεκινήσω🤔 με τον οδοντίατρο ίσως; 40 λεπτά πριν, ThReSh είπε Photo από τα 90s 😛 Spoiler Φήμες λένε πως η κοκκινοπορτοκαλί kiss υπήρξε η καλύτερη σοκολάτα ever... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από TriLoBiTe 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 minute ago, TriLoBiTe said: Φήμες λένε πως η κοκκινοπορτοκαλί kiss υπήρξε η καλύτερη σοκολάτα ever... Σοκολάτα δύσκολο, ούτε οι ίδιοι δεν την ονομάζουν έτσι 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα