DYEL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dreaming123 είπε Σπιτικά πλούσια σε πρωτεϊνη!!! Συνταγη? Πολυ ωραια Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από DYEL
mylo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, evabb είπε Αχ ωραία thanks. Επιπλέον προτάσεις ευπρόσδεκτες Μαζί με τα φαγια επιβάλλεται να ανεβάσεις και τα heels... 1
FireKiller Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, evabb είπε Λοιπόν αγωνιστές τα φώτα σας. Ψάχνω εστιατόριο στην Αθήνα σχετικά κεντρικά για ρομαντικό δείπνο. Budget max 70 ευρώ το άτομο. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό όχι τουριστοπαγιδα. Επίσης θέλω να φορέσω ένα καινούργιο βραδινό φόρεμα (με τακούνια κτλ) για την περίσταση οπότε το μέρος θα πρέπει να το σηκώνει. προτάθηκαν ήδη αρκετά καλά και προσθέτω και το πρόσωπα στο γκάζι. Τίμιο μαγαζί, ωραίος χώρος και καλή ποικιλία πιάτων & ποτών.
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Είδα αυτό το hytra! Αυτή η ταράτσα με πέθανε. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω! Τσέκαρα και το μενού. Το απλό τουλάχιστον είναι αρκετά βατό και ο χώρος πολύ καλός. Προλαβαίνω να κάνω κράτηση από αυτές τις μέρες για 20 Ιουλίου; 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, evabb είπε Είδα αυτό το hytra! Αυτή η ταράτσα με πέθανε. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλω! Τσέκαρα και το μενού. Το απλό τουλάχιστον είναι αρκετά βατό και ο χώρος πολύ καλός. Προλαβαίνω να κάνω κράτηση από αυτές τις μέρες για 20 Ιουλίου; Eυκολα ναι ,πεφτει και Παρασκευη .
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 6 λεπτά πριν, mylo είπε Μαζί με τα φαγια επιβάλλεται να ανεβάσεις και τα heels... Δεν τα έχω αγοράσει ακόμη. Έφερα το φόρεμα και είπα να αγοράσω καινούργιες γόβες εδώ (και καλά δεν είχα χώρο στην βαλίτσα για τις παλιές) https://imageshack.us/i/plzVT6HLj Το φόρεμα πρόχειρα προβαρισμενο με μακιγιάζ που δεν ταιριάζει (ούτε και τα μαλλιά) ελπίζω να φαίνεται. 9
*nenya* Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ποποπο αγαπησα το φόρεμα ❤️ να περασεις τελεια! 1
evabb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 5 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ποποπο αγαπησα το φόρεμα ❤️ να περασεις τελεια! Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, dreaming123 είπε Σπιτικά πλούσια σε πρωτεϊνη!!! Πρωτείνη;;;
johnGo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά πως μου ξέφυγε αυτό το τρομερό θρέντ! Καλως σας βρήκα θα ανεβάζω και γω καμιά αμαρτωλή φώτο και καμιά πρόταση από μαγαζιά που μου αρέσει να τρώω. Δυστυχώς για κάθε 5 νέα μαγαζία που τρώω το φαγητό μου αρέσει στο 1 . Ξεκινάω από ένα που πολλόι το γνωρίζετε και είναι της μόδας . Το γνωστό Μπαρ μπι κιου του οποίου είμαι πελάτης από τότε που ξεκίνησε και δεν το ήξερε τόσος κόσμος. Για να μην πλατειάζω έχει σταθερά καλή ποιότητα από τότε. Πάμε και σε γλυκάκι, βρέθηκα χθες με φίλο και πελάτη στο ΜΟΜΟ στην Καλλιθέα το μενού του για καφέ με εξέπληξε ευχάριστα είχε αρκετά γλυκά και αλμυρά. Διάλεξα παγωτό βανίλια σε βάση απο carrotcake , στην κορφή κανέλα και λίγο σιρόπι καραμέλα γύρω γύρω, η ποιότητα και η γεύση σε σχέση με την τιμή του ήταν σε υψηλά επίπεδα! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από johnGo 10
Highlander Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, evabb είπε Δεν τα έχω αγοράσει ακόμη. Έφερα το φόρεμα και είπα να αγοράσω καινούργιες γόβες εδώ (και καλά δεν είχα χώρο στην βαλίτσα για τις παλιές) https://imageshack.us/i/plzVT6HLj Το φόρεμα πρόχειρα προβαρισμενο με μακιγιάζ που δεν ταιριάζει (ούτε και τα μαλλιά) ελπίζω να φαίνεται. Σε χάνουμε μικρό μου ; Πω πω, δεν περίμενα πως εσύ εκεί στα ξένα θα αποκτήσεις τις βάρβαρες ελληνικές συνήθειες του γάμου. Κούκλα είσαι πάντως
mclein Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, evabb είπε Λοιπόν αγωνιστές τα φώτα σας. Ψάχνω εστιατόριο στην Αθήνα σχετικά κεντρικά για ρομαντικό δείπνο. Budget max 70 ευρώ το άτομο. Το φαγητό πρέπει να είναι καλό όχι τουριστοπαγιδα. Επίσης θέλω να φορέσω ένα καινούργιο βραδινό φόρεμα (με τακούνια κτλ) για την περίσταση οπότε το μέρος θα πρέπει να το σηκώνει. ταρατσα της Μεγαλης Βρετανιας & Αλερια = τοπ επιλογες και για μενα. απαιχτο προσωπικο + φιλικο το κυριοτερο. στους οριζοντες στο λυκαβηττο μην πας, θα ξενερωσεις με τα ψωνια που μαζευονται & το προσωπικο πολυ δηθεν !!! το μουρινγκς που προτεινει ο Φωτης καλο ειναι αλλα με 70€ / ατομο δε νομιζω να βγαινει... 3
palasd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2018 στις 9:42 ΜΜ, Getta Robo είπε Μου εβγαλε για καποιο λογο διαφημιση το youtube, για συνταγη βηγκαν cordon bleu. Ειπα λοιπον να φτιαξω και εγω ενα, αλλα απο κοτοπουλο, μπεικον και τσενταρ, αντι για λαχανικα. Εξαιρεση φυσικα ειναι τα κολοκυθακια. Επισης κολοκυθακια >>>>>>>>>>>>>> πατατες. Φάγαμε κόλλημα με την γυναίκα αυτά τα κολοκυθάκια πως είναι παναρισμένα με αλεύρι ή σκέτα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από palasd
Getta Robo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 1 hour ago, palasd said: Φάγαμε κόλλημα με την γυναίκα αυτά τα κολοκυθάκια πως είναι παναρισμένα με αλεύρι ή σκέτα. Ειναι παναρισμενα με δικοκκο αλευρι και ελαχιστη καπνιστη παπρικα, δοκιμαστε τα ετσι. 1 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Νεαπολη ΛΑκωνια Τα ζυμαρικα ειναι γκογκες καπως ετσι τα ελεγαν τοπικα και ηταν πεντανοστιμα .Το χταποδι ειναι το χειροτερο που μου εχουν σερβιρει στην ζωη μου και αν και δεν ειμαι τυπος που κανω θεμα σε μαγαζια σχεδον ποτε ,αυτο το επεστρεψα .Και στην επιστροφη χτυπησαμε και ενα bufala gelato για να παει καλα η βραδια. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα