Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πριν λίγο ανακάλυψα αυτο 8
mclein Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 διατροφη κι εμεις υγ - οι μεριδες του Φωτη εχουν 4 τεμαχια γιατι ειναι πλουσιος (αν απορειτε ) 19 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Φώτη,από πού περνεις ρε μπαγασα και έχεις 4 καλαμακια μέσα αντί για 3 που βάζουν οι περισσότεροι; Για πες ποιος ειναι,να τον κάνω χρυσό από τα €€€ που θα μου παίρνει 😂😂 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 axxaxaxa τι μλκς ειστε Απο λαος και καλαμακι ειναι . 1 1
VonLoutsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πίτα κοντοσούβλι και έξτρα φέτα για διέγερση. 15 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Πίτα κοντοσούβλι και έξτρα φέτα για διέγερση. Πηγαίνει φέτα στο πιτογυρο; Γραβιέρα έχω βάλει και ήταν κομπλέ.Και από σως , γιαουρτιού και τα γνωστά παραδοσιακά.
VonLoutsos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 51 minutes ago, CallMeRp said: Πηγαίνει φέτα στο πιτογυρο; Γραβιέρα έχω βάλει και ήταν κομπλέ.Και από σως , γιαουρτιού και τα γνωστά παραδοσιακά. Γραβιέρα;! Η φέτα μια χαρά πηγαίνει την κόβεις και σε κομματάκια για να μπερδεύεται και όλα φίνα! 1
Getta Robo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, CallMeRp said: Πηγαίνει φέτα στο πιτογυρο; Γραβιέρα έχω βάλει και ήταν κομπλέ.Και από σως , γιαουρτιού και τα γνωστά παραδοσιακά. Αν δεν ειναι χοντροκομμενη αλλα σε λεπτες φετες παει παρα πολυ. Διαφορα σουβλατζιδικα στη περιοχη μου καπου στο 2000 ειχαν αρχισει να βαζουν φετα στα πιτογυρα, δυστυχως ομως το σταματησαν μετα απο λιγο. Το εκπληκτικο μου ειχαν πει πως εκαναν καποιοι στη Ροδο. Εβαζαν μελι! Βαζω πανω απο το σπιτικο γυρο να κανει κρουστα και ειναι αδιανοητο ετσι παντως. 2
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ένα μιξ των τελευταίων ημερων αλμυρη βαφλα στο εστρελα. ΕΠΟΣ Fridays (ιςως έχει ξαναμπεί δε θυμαμαι). Σαλάτα μακ εντ τσιζ Και ψαράκι Αγαπημένο Αγορά. Μοσχαράκι με σάλτσα και πέρλες τυριού, και για μένα ελαφάκι ως πιάτο ημερας. Κέρασμα -όπως πάντα- γλυκό τριαντάφυλλο Κλείνω με αγαπημένο επισης, Amigos Γλυφαδας. Σαλάτα , κροκέτες τυρί-πατάτα, σουβλάκι κοτοπουλο και για μένα μπιφτέκι με μπλου τσιζ. Επισης κέρασμα γλυκό. 18 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Πίτα κοντοσούβλι και έξτρα φέτα για διέγερση. Finally someone said it... 10 ώρες πριν, CallMeRp είπε Πηγαίνει φέτα στο πιτογυρο; Γραβιέρα έχω βάλει και ήταν κομπλέ. Ω μον Ντιέ.. Κανόνας νο1: Παντού πάει η φέτα. (Οk, σχεδόν παντού, πάντως σίγουρα πάει με το κρέας :ρ ) Επίσης, και γραβιέρα και φέτα. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα τυριά, ειδικά εδώ στο αντιφίτνες :ρ ΕDIT: Μόλις συνειδητοποίησα πως μετά απ' αυτό το post μπορείτε να με αποκαλείτε Τyrobite Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από TriLoBiTe 4 1
Δημοφιλής ανάρτηση Highlander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα Καρμπονάρα με Homemade Bacon και αυγά από τις αλανιάρες κότες μου 😋 Προβατίνα στη σούβλα. Βγήκε ο Νεάντερταλ από μέσα μας. Κάτι πατάτες που είχαν περάσει πρώτα από Sous Vide με λίγο αλατοπίπερο και βούτηρο. Άαααααλλη γεύση. Για πρώτο μαζί με τις πατάτες, χτυπήσαμε κλασσικά διάφραγμα. Ήταν το πιο γαμηστερό αρνί που έχουμε φάει ποτέ. Μπήκε Sous Vide και τελείωσε στα κάρβουνα και φυσικά και εμείς μαζί του. Κόκορας μακαρονάδα. Ντρέπομαι να δείξω τον κόκορα γιατί μου έβρασε λίγο παραπάνω και διαλύθηκε. Δώρα από Μύκονο. Αριστερά λουκάνικα με έντονη γεύση από άγριο θυμάρι και δεξιά η διάσημη λούζα. Δοκιμάσαμε τα λουκάνικα, τα οποία όμως δεν ήταν του γούστου μου. Ίσως έπρεπε να είναι λίγο πιο πολύ πικάντικα. Αυτό είναι ένα κομμάτι από προβατίνα. που μπήκε αρκετές ώρες Sous Vide και τελείωσε στη Weber. Απλά δεν υπάρχει. SEIKO που θα έλεγε και ένας ψευδός. Κάτι άθλια λουκάνικα που μου έφεραν από καλάβρυτα. Νομίζω πως το χαρτί που ήταν τυλιγμένα θα ήταν πιο νόστιμο. Πρώτη φορά διάφραγμα τηγανητό. Δεν εντυπωσιάστηκα. Προτιμώ το κάρβουνο. Ένα αποδομημένο πρωινό. Αυτό δεξιά είναι μπέικον. Άλλο ένα πρωινό με μια φέτα από μοσχαρίσιο brisket περασμένο από Sous Vide, ψιλοκομμένες πατάτες και ένα αυγό αλανιάρικο. Την Τρίτη με προκαλούσαν να φτιάξω κάτι γκουρμέ ενώ τα μόνα υλικά που είχα ήταν λαζανάκια και σάλτσα ντομάτας. Άφησα για το τέλος τις θεσπέσιες αυτές μπύρες που μου έφεραν δώρο. Πρόκειται για μια δημιουργία νέων ανθρώπων με ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Για εμένα η Spicy ήταν κάτι εξωπραγματικό. Πολλά μπράβο Ήδη με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να αγοράσω ένα τέτοιο set. 34 2
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ωραίος ο highlander όπως πάντα 👍✌️ Εσύ στάνταρ όλο το budget σου το χαλάς στο φαγητό ε; 😋😋
revolver1990 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Εσύ στάνταρ όλο το budget σου το χαλάς στο φαγητό ε; 😋😋 Ή έχει μεγάλο budget 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα